Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 13:34)
Svarbiausia,  kad as laisvai galiu deti savo nuotraukas,  nebijodama,  kad kas pamatys ispurtusias lupas ir pradeda cius darytis specifinius alkogoliku žandus.

Tai kad savo sunaus fotke imetei su uztusuotu veidu, norejai paltuku pasigirt. O cia buvai imetus trumpam savo jaunystes fotke. Tai ko cia taip toliau nesirodai, groAzuola?
Buvo toks biski keistas emis, to dar fotkes gal yra, ubuntiene issisaugojus, o tu bijai, kad kas pasinaudos biggrin.gif .
Atsakyti

Normali ten ta suknele.

:cry2:​ 

Atsakyti

o tu gal šeicho žmonas dažai, ką, gatvine? biggrin.gif

seichas jos svajoniu vyras matyt, nori buti hareme , o gal ir yra :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 13:35)

geriausias tai apie mano tetės bėgimą nuo manęs biggrin.gif tu tik įsivaizduok kaip tėvas, atvažiavęs prie jūros su dvimečiu vaiku, tik žvilgt į vaiką ir lekia laukais biggrin.gif

Tai prisiek savo tecio sveikata dabar, kad nerasei, jog palangoj tave tetis paliko ir tu ejai jo ieskot gatvem i iazkuria puse
Kad palikt kazkur dvieju metu vaika, tai cia jau nezinau kokiu " atsakingu" teciu reikia but.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 14:30)
Taigi ar tiek vyru butum perejus,  jei butu kitaip nei pasakiau?

Ar neatrodai pati sau juokinga isizeidus vien del to, kad papriestaravau del sukneles?
Nebutum isizeidus - nebutum bandzius ikasti. mirksiukas.gif
Atsakyti

Eik tu ***** su savo paklodėmis. biggrin.gif

i kuria puse eiti?  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile: 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 14:41)
Tai prisiek savo tecio sveikata dabar, kad nerasei, jog palangoj tave  tetis paliko ir tu ejai jo ieskot gatvem i iazkuria puse
Kad palikt kazkur dvieju metu vaika,  tai cia jau nezinau kokiu " atsakingu" teciu reikia but.

Idiote tu, išmok skaityti, kai skaitai biggrin.gif Tu rimtai bent pagalbinę baigusi esi?
Aš rašiau, kad žaidžiau namo kieme, pabrėžiu namo kieme, prie namo, kuriame gyvenau, įkerti? Mama buvo viduje ir žaidžiau su kitu vaiku. O tėtis į centrą išėjo nupirkti kažko. O aš pagalvojau, kad ilgai negrįžta ir išėjau ieškoti ta kryptimi, nu ir radau, tavo nelaimei, parazite biggrin.gif
Ot tai kriminalas biggrin.gif Kokia durne reikia būti, kad net prie tokios istorijos prisikabinti? Tu ant tiek apgailėtina esi, kad smile.gif
Atsakyti

melas šioje temoje, tai kaip duona kasdieninė smile.gif
geriausias tai apie mano tetės bėgimą nuo manęs biggrin.giftu tik įsivaizduok kaip tėvas, atvažiavęs prie jūros su dvimečiu vaiku, tik žvilgt į vaiką ir lekia laukais biggrin.gif
nu kokiu debilu reikia būti, kad tokią nesąmonę suskiesti? man regis pagalbinę baigę krūčiau dar užraitytų sakinį, o ne taip tūpai smile.gif

:lol:

jo mano tevai irgi nuo manes mazos buvo pasislele, kai as susigalvojau pasivaikscioti viena nuo ceburekines iki musu vietos prie juros, as tai sau ramiai parejau, o tevam kiek strioko buvo irgi kazkur 2 m buvau :) 

o fantazija tikrai cia kai kurios neturetu skustis, Moonte imete meliuka apie mane ir dingo , apie cambalidze is vis patyliu, ten jau ne fantazija, jau haliucinacijos , ji pati jauciu tiki tuo ka sako... :) 

Atsakyti

Bet svarbiausia yra kad nėra karo

Svarbiausia siandiena Trampas pas mus Airijoje sveciuojasi  :D 

Atsakyti

Taip, man grazi ta suknele
https://www.intymipa...Lucie-Burgundy/.
O tu ko pavydi? Neitilpsi?

Suknutė graži

Bet įdomu koks jausmas,ar malonu dėvėti tokį audinį.Šiandien tik lininė suknelė,arba jokios

Turim 32+,jau net man daugoka.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 13:45)
Idiote tu, išmok skaityti, kai skaitai biggrin.gif Tu rimtai bent pagalbinę baigusi esi?
Aš rašiau, kad žaidžiau namo kieme, pabrėžiu namo kieme, prie namo, kuriame gyvenau, įkerti? Mama buvo viduje ir žaidžiau su kitu vaiku. O tėtis į centrą išėjo nupirkti kažko. O aš pagalvojau, kad ilgai negrįžta ir išėjau ieškoti ta kryptimi, nu ir radau, tavo nelaimei, parazite biggrin.gif
Ot tai kriminalas biggrin.gif Kokia durne reikia būti, kad net prie tokios istorijos prisikabinti? Tu ant tiek apgailėtina esi, kad smile.gif

Tu ne taip rasei. Rasei, kad nuvaziavot i Palanga ir tavo tevas tave palikes isejo, ejai jo ieskot.
Mazus vaikus saugot reikia. Ypac 2 ju metu blink.gif . Neatsakingi tavo tevai. Galbut is tokio taves numetimo likimo valei ir buvo vaikystes trauma, ko pasekoje issivyste tavoji sociopatija.
Atsakyti
Gal kam odinio dirželio? Taip juk karštaaaa smile.gif

https://wapsva.lt/Oh-Skin

Atsakyti