Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 14:00)
Tikiu. Tau gyvybiskai reikia,  kad vyrai ziuretu i tave,  pagriebtu uz papo,  nes tu taip supranti meile (meiles trukumas vaikysteje). O tam latekso suknele labai tinka.

lotuliukas.gif pasiutai, tai dabar taskysi sudus ant visu. Vel mama sunervavo?
Atsakyti

O tai bent vienas yra šiame pasaulyje, kuris gyvena amžinai?Iš šio teiginio taip supratau.

Ir kodėl veganai-vegetarai yra įsitikinę savo išskirtinumu?Yra tekę būti keliuose vakarėliuose, tai taip jau demonstratyviai prie stalo sukiojasi su savo maisto dėžutėmis.Veideliai tokie dvasingi, žvilgsnia tokie paniekinami.Nemalonu būti kartu.Neteko matyti,kad visavalgiai taip išsikalinėtų.Būk tu kas nori, bet nebūtina taip demonstruotis.

Niekuo as neisitikinus, kodel jus dabar apibendrinat maciusi viena vegetara ar vegana?? nesu nesusis savo maisto kazkur, visada radau ka pavalgyti prie stalo, nes dar nebuvo baliaus, kad tik mesa kiausinius ar piena patiektu i stala :)  Gal siaip zmones atsinese kazka su kitais pasidalinti skanaus padares, o jus pirpaistet visas tas emcijas?

Pati sakiau, kad pazystu bjauriu vegetaru ir veganu, tai nieko man tie zmones, kaip zmones nesiskiria, O su savo maistu nesu maciusi zmoniu sventese, nebent sunestiniai buna :)

Kazkur kazka pamatet ir dabar jau visi tokie? o jusu zvilgsnisi i ta ten zmogu koks kazin buvo nepaniekinantis, nes dabar kalba labai ne kokia, nu koks jums skirtumas, ka kas valgo ar atsinesa valgyti?

kiek gyvenime esu nevalgiusi mesos, atvirskciai girdejau tik as priekaistus, kodel nevalgau, kas su manim negerai, nuoalitnius siulymus, o gal paragausiu , nors as tylejau ir savo paziuru nieko nesakiau ir jauna labai buvau, o suauge, ir vyresnio amziaus labai neigiamai buvo nusiteike, dabar jau gal placiau zinoma taip, zmones nesitebi, o pires 25m, kaip manet, ko as itk nesusilaukiau del to, dabar jau aisku atsikirsciau, bet kai esi paagle ir suauge puola ne kazin kaip jautiesi... atrodo nu koks jusu reikalas, ar jum ka sakau,ar prasau, kas yra nuo stalo ta pasiimu, buna gi ir salotu ir misrainiu ir bulviu, ne, reikia pirsikabinti ir viskas.

Tas pats su gerimu. Siaip vienu zodziu, jei negeri ir mesos nevalgai, nusprendziau geriau i tuos tradicinius balius neiti, nes kiti jauciais nepatogiai, matyt, kaip jus ir pripaiso nebutu dalyku, lai nuodyjasi zmone sramiai be sazines grauzimo paglavojau :lol: todel i balius senai nevaikstau...

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 14:23)
Prie ko Nauji Metai 8lir istatynai? biggrin.gif  Lyg kazkokie istatymai takoja eiliniu zmoniu gyvenimus. Tai tiesiog kaleblndirine viso pasaulio  svente.
Beje, tavo batu pora lutuke rase, kad Nauji Metai tarybine svente😂😂.

dūra tu, kai nieko gyvenime neveiki, išlaikytinė esi, tai ir nesupranti, aišku, dzin tau visi įstatymai ir jų pokyčiai biggrin.gif labai gerai dabar visiems pasirodei, kad nė neįkerti, kad nuo sausio 1 dienos kasmet įvairūs pokyčiai ateina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 14:23)
Rankinuku  ant grandiniu neturiu, nes negrazu man . Turiu  viena krikodilo odos rankine, viena kobros ir viena kobros ir rajos maisyta.  Nei vienas  cia netiks.
Spilkas nesiojau budama - iolikos. Dabar avalyne turi but patogi. Man spilkiu, kaip tau, nereikia, mano ugis 174.

sapnuose, mažike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 06, 14:26)
lotuliukas.gif pasiutai, tai dabar taskysi sudus ant visu. Vel mama sunervavo?

Taigi ar tiek vyru butum perejus, jei butu kitaip nei pasakiau?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 06, 14:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72447743" data-time="1559789331"><div><p>O tai bent vienas yra šiame pasaulyje, kuris gyvena amžinai?Iš šio teiginio taip supratau.</p><p>Ir kodėl veganai-vegetarai yra įsitikinę savo išskirtinumu?Yra tekę būti keliuose vakarėliuose, tai taip jau demonstratyviai prie stalo sukiojasi su savo maisto dėžutėmis.Veideliai tokie dvasingi, žvilgsnia tokie paniekinami.Nemalonu būti kartu.Neteko matyti,kad visavalgiai taip išsikalinėtų.Būk tu kas nori, bet nebūtina taip demonstruotis.</p></div></blockquote><p>Niekuo as neisitikinus, kodel jus dabar apibendrinat maciusi viena vegetara ar vegana?? nesu nesusis savo maisto kazkur, visada radau ka pavalgyti prie stalo, nes dar nebuvo baliaus, kad tik mesa kiausinius ar piena patiektu i stala smile.gif  Gal siaip zmones atsinese kazka su kitais pasidalinti skanaus padares, o jus pirpaistet visas tas emcijas?</p><p>Pati sakiau, kad pazystu bjauriu vegetaru ir veganu, tai nieko man tie zmones, kaip zmones nesiskiria, O su savo maistu nesu maciusi zmoniu sventese, nebent sunestiniai buna smile.gif
</p><p>Kazkur kazka pamatet ir dabar jau visi tokie? o jusu zvilgsnisi i ta ten zmogu koks kazin buvo nepaniekinantis, nes dabar kalba labai ne kokia, nu koks jums skirtumas, ka kas valgo ar atsinesa valgyti?</p><p></p><p>kiek gyvenime esu nevalgiusi mesos, atvirskciai girdejau tik as priekaistus, kodel nevalgau, kas su manim negerai, nuoalitnius siulymus, o gal paragausiu , nors as tylejau ir savo paziuru nieko nesakiau ir jauna labai buvau, o suauge, ir vyresnio amziaus labai neigiamai buvo nusiteike, dabar jau gal placiau zinoma taip, zmones nesitebi, o pires 25m, kaip manet, ko as itk nesusilaukiau del to, dabar jau aisku atsikirsciau, bet kai esi paagle ir suauge puola ne kazin kaip jautiesi... atrodo nu koks jusu reikalas, ar jum ka sakau,ar prasau, kas yra nuo stalo ta pasiimu, buna gi ir salotu ir misrainiu ir bulviu, ne, reikia pirsikabinti ir viskas.
</p><p></p><p>Tas pats su gerimu. Siaip vienu zodziu, jei negeri ir mesos nevalgai, nusprendziau geriau i tuos tradicinius balius neiti, nes kiti jauciais nepatogiai, matyt, kaip jus ir pripaiso nebutu dalyku, lai nuodyjasi zmone sramiai be sazines grauzimo paglavojau lotuliukas.gif todel i balius senai nevaikstau...</p>

Eik tu ***** su savo paklodėmis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 birželio 2019 - 13:35

Cia tu pati pasidarei isvada, kad VISI veganai nesveiki. Jeigu vis tik paskaitytum straipsni, tai ten raso, kad toji ex vegane veganizmo nekaltina, mesa valgo minimaliai ir toliau kuria veganiskus receptus.

Tai kam is vis reikejo ta veganizma pamineti? :lol:

ir siaip ne menopauze jai buvo, o menesiniu sutrikimas ciklo . siaip sveikai gyevnant ir sveikai valgant menesines tokios kaip dauguma patiria zinoma gali isnykti, vaisinguumas neisnyksta. bet nesiplesiu, neidomu gi jum vistiek ir neaktualu.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 13:24)
Nesiteisink. Niekam neidomu ka tu turi ir ka nešioji.

Tai ir eik nx, nesikabinejus cia prie visu.
Rimtai dauzta, gal vibratoriu atsiust, jei vyras nepadaro ? Beje, sveikatos jam 4u.gif .
Atsakyti

Tu saipaisi is zmogaus mirtinos ligos. Gal ir tave su anciu kankintojais nuzudykim?

meluoji, niekur ji is ligu neissaipe, nusake jos priezastis. tau irgi gydytojas kai pasako, kad susirgai nes pvz rukei atrodo pasisaipymas?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 14:31)
Tai ir eik nx, nesikabinejus cia prie visu.
Rimtai dauzta,  gal vibratoriu atsiust, jei vyras nepadaro ?  Beje, sveikatos jam 4u.gif .

Svarbiausia, kad as laisvai galiu deti savo nuotraukas, nebijodama, kad kas pamatys ispurtusias lupas ir pradeda cius darytis specifinius alkogoliku žandus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 13:28)
, kad nė neįkerti, kad nuo sausio 1 dienos kasmet įvairūs pokyčiai ateina biggrin.gif

Kadangi man viskas LT gerai, tai ir istatymai nekliuna.
O kai tau kliuna, tai ir sedi verki cia sm gruodzio 31 vakara apie kazkokias Keites sesers zutis ir avarijas. Tuo tarpu tavo diedas su grazuolem sampe gere ir balta misraine valge.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 06, 14:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72447887" data-time="1559807448"><div><p>Tu saipaisi is zmogaus mirtinos ligos. Gal ir tave su anciu kankintojais nuzudykim?</p></div></blockquote><p>meluoji, niekur ji is ligu neissaipe, nusake jos priezastis. tau irgi gydytojas kai pasako, kad susirgai nes pvz rukei atrodo pasisaipymas?</p>

melas šioje temoje, tai kaip duona kasdieninė smile.gif
geriausias tai apie mano tetės bėgimą nuo manęs biggrin.gif tu tik įsivaizduok kaip tėvas, atvažiavęs prie jūros su dvimečiu vaiku, tik žvilgt į vaiką ir lekia laukais biggrin.gif
nu kokiu debilu reikia būti, kad tokią nesąmonę suskiesti? man regis pagalbinę baigę krūčiau dar užraitytų sakinį, o ne taip tūpai smile.gif
Atsakyti
Bet svarbiausia yra kad nėra karo
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 14:36)
Bet svarbiausia yra  kad nėra karo

nu kaip nėra? cambala taigi tanką vairuoja, net dabar, šiuo metu biggrin.gif
Atsakyti