Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 06, 13:53)
Normali ten ta suknele.

Tikiu. Tau gyvybiskai reikia, kad vyrai ziuretu i tave, pagriebtu uz papo, nes tu taip supranti meile (meiles trukumas vaikysteje). O tam latekso suknele labai tinka.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 13:59)
JAE daug papuosalu matei savo barskuciu?
As tai vien  normalias aukso parduotuves su labai graziais aukso dirbiniais ir brangakmeniais. Net kvepalu buteliukai aukse su brangakmeniais inkrustuiti.
Ir Bankoke aukso parduotuvej( dydziu kaip puse Akropolio) arabai su  keliom zmonom pagrindiniai klientai.  Ekspozicijoj stovejo parduotas auksinis povas didesnis uz zmogu, su swarovski kristalais. Pirkejas seichas.

Ir?

Tave, kaip mergaitę is kaimo, uzburia deimantų blizgesys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 birželio 2019 - 13:02
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 13:12)
Bet tai rasei, kad labai daznai pykstiesi su savo vyru ( emsio temoj),  kad tetis tave maza Palangoj paliko, kad mama taves beveik neaugino, nes lakste pas savo sena motina( si oj temoj), o per anuos Naujus sm sedejai ur rasinejai, o ne vyro ar dtlraugu apsuptyje.
Nuo manes nieks nenusisuko - nebendraujy tik su savo broliene, nes ana pavydi baisiai , megstanti skaiciuoti kitu pinigus, namus  auro, keliones.

Klausyk, nebejuokink tu su savo buuu😂😂😂. Tu esi isprotejusi. O psichiniu ligoniu pliurpalai kelia juoka. biggrin.gif

nu bet tu ir debilė biggrin.gif
nu tai kuri pora nepasipyksta, nepasiginčyja? o dėl mano mamos ar tėvo, nenusibodo dar apsijuokinėti kapitaliai prieš visą forumą? tavo tėvas niekad niekur nebuvo išėjęs iš namų? prilipęs prie tavęs sėdėjo, į tualetą nešėsi kartu? biggrin.gif negalėjo mano tėvas nueiti į miestą? biggrin.gif o mama mano visada namie miegodavo, vistiek visada vakare grįždavo, kas kad vėliau kiek už tetę? jauti kaip pezi, vargšė nuokvaka, niekieno nemylėta?
o dėl Naujų metų, tai aš jų nešvenčiu praktiškai, man jų šventimas ėmė nuo 2011 metų nepatikti, kai vis naujus durnus įstatymus priimdavo. Koks čia džiaugsmas? Tai tik datps persivertimas ir naujų įstatymų tvirtinimas. Kuo tai džiaugsmą taip sukelia? Supranti, aš logiškai mąstantis žmogus, o ne baranas kaip tu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 13:30)
Apie ka su tavimi kalbeti is vis? Vien tai,  kad tau 'labai gražu' lateksinės suknelės apie tave daug ka pasako.

grynai, per kompą persišviečia panieviežio stoties gatvinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 06, 13:58)
<p>Cambala,
</p><p>suknele imciau ne juoda. Ir taip oda yra stipriai rokeriska, tad susvelnink imdama kokia kita spalva. smile.gif As turiu juoda odini sijona, bet prie jo uzsidedu klasikinius batus, marskinius sviesius arba grazia "svelnia" bliuskute. Tada atrodai vis dar kietai, bet ne kaip is kokio metalo festivalio pabegus.
</p>

Nupasakojai labai prasta aprangos stiliu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 13:48)
Pvz  vargu ar koks seichas savo zmonai pirks tavo papuosalus.

o tu gal šeicho žmonas dažai, ką, gatvine? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 14:06)
o tu gal šeicho žmonas dažai, ką, gatvine? biggrin.gif

Ji jas kerpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 06, 12:58)
<p>Cambala,
</p><p>suknele imciau ne juoda. Ir taip oda yra stipriai rokeriska, tad susvelnink imdama kokia kita spalva. smile.gif As turiu juoda odini sijona, bet prie jo uzsidedu klasikinius batus, marskinius sviesius arba grazia "svelnia" bliuskute. Tada atrodai vis dar kietai, bet ne kaip is kokio metalo festivalio pabegus.
</p>

Nu va, padejai apsisprest - parasei, kad metalo festivalio biggrin.gif . Nepatinka man metalas.
Sakysiyos bordo tada, vienas tik kad ten dirzelis galetu irgi bordo but. Bet tada juodos basutes ar bateliai tiks.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 14:09)
Ji jas kerpa  biggrin.gif

tiksliai, po to plaukus susišluoja nuo grindų sau perukui, nes yra visiškai nutriušusiais plaukais, pati sakė biggrin.gif
Atsakyti
Karstis ir pavydas burba veikia.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 14:11)
Karstis ir pavydas burba veikia.

Pavydas gali buti zmogui, daug pasiekusiam savo gyvenime.
Tau pavydeti tikrai nera ko. Nebent prasto skonio biggrin.gif

Isivaizduoju cambala su ta pusta lateksine suknia, rankinuku ant ilgos geltono metalo grandinės, basankes iš šniūriukų ant plonų špilkų biggrin.gif auskarai dideli plasmasiniai su stiklinemis akutemis, butinai verinys toks pats ant krutines ir čiukuosena triju aukštų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 birželio 2019 - 13:21
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 13:03)

o dėl Naujų metų, tai aš jų nešvenčiu praktiškai, man jų šventimas ėmė nuo 2011 metų nepatikti, kai vis naujus durnus įstatymus priimdavo. Koks čia džiaugsmas?

Prie ko Nauji Metai 8lir istatynai? biggrin.gif Lyg kazkokie istatymai takoja eiliniu zmoniu gyvenimus. Tai tiesiog kaleblndirine viso pasaulio svente.
Beje, tavo batu pora lutuke rase, kad Nauji Metai tarybine svente😂😂.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 13:15)
Pavydas gali buti zmogui,  daug pasiekusiam savo gyvenime.
Tau pavydeti tikrai nera ko. Nebent prasto skonio  biggrin.gif

Isivaizduoju cambala su ta pusta lateksinia suknia,  rankinuku ant ilgos geltono metalo grandinės,  basankes iš šniūriukų ant plonų špilkų  biggrin.gif  ir čiukuosena triju aukštų  biggrin.gif

Rankinuku ant grandiniu neturiu, nes negrazu man . Turiu viena krikodilo odos rankine, viena kobros ir viena kobros ir rajos maisyta. Nei vienas cia netiks.
Spilkas nesiojau budama - iolikos. Dabar avalyne turi but patogi. Man spilkiu, kaip tau, nereikia, mano ugis 174.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 06, 13:58)
<p>Cambala,
</p>

O man kaip tik, jei oda, tai tik juoda, kitokia negrazu..
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 14:23)

Rankinuku  ant grandiniu neturiu, nes negrazu man . Turiu  viena krikodilo odos rankine, viena kobros ir viena kobros ir rajos maisyta.  Nei vienas  cia netiks.
Spilkas nesiojau budama - iolikos. Dabar avalyne turi but patogi. Man spilkiu, kaip tau, nereikia, mano ugis 174.

Nesiteisink. Niekam neidomu ka tu turi ir ka nešioji.
Atsakyti