Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 12:32)
Atsiknisk,  apsimelavusi  parse.
Dar ji apie  kazkokias erdves raso, kur vienoj temoj  viena peza, kitoj kitka. Demesio stoka, ten emiracijoj neturi draugu, sitoj temoj savo " grazu gyvenima" destai ir  fotkes delioji ? biggrin.gif
Kas nutiko tavo gyvenime, kad pokalbiai apie klyna r  patalu  niekur nesikeicia? Vyras serga, del to nepatenkina?  Del to taip cia varai?

Apie ka su tavimi kalbeti is vis? Vien tai, kad tau 'labai gražu' lateksinės suknelės apie tave daug ka pasako.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 12:28)
Tuo ka maciau jos kompo folderiuose. Tai labai lengva pamatyti,  kai žinai kaip ieiti.

Tai idek cia, visos pamatys biggrin.gif .
Tik as , kitaip kaip tu, nededu cia savo fotkiu.
Boze boze, koks mazas isiskaudines vaikiukas esi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 13:28)
Isizeidus baisiai ant manes, kad kazkada parasiau jog " mano stora drauge 120 kg net istekejo". Nes burba pati stora.  Nuo tada kimba.  Dar jos mela pabilsnojau, ka raso sitoj temoj apie  savo vyra " angla", kuris gavo leidima uk gyvent, vaiko  studijas ale univere, mama , kuria sesuo ismete is buto, nors burbanti mamos buta  nuomoja.
Nu isiskaudinus bais moteriske.
Kazkada rasiau, kad vyras susi rinkini ir gero vyno penktad parveze, tai pasirodo mane vyras girdo😂😂😂.

Nu kam teisiniesi? Juokingai atrodai.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 13:31)
Tai idek cia, visos pamatys biggrin.gif .
Tik as , kitaip kaip tu, nededu cia savo  fotkiu.
Boze boze, koks mazas isiskaudines vaikiukas esi biggrin.gif .

Taip. Tu visiskai esi teisi šį kartą - niekada nedeciau savo nuotrauku, jei veidelis butu kaip tavo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 12:30)
Apie ka su tavimi kalbeti is vis? Vien tai,  kad tau 'labai gražu' lateksinės suknelės apie tave daug ka pasako.

Taip, man grazi ta suknele
https://www.intymipa...Lucie-Burgundy/.
O tu ko pavydi? Neitilpsi?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 13:32)
Taip, man grazi ta suknele
https://www.intymipa...Lucie-Burgundy/.
O tu ko pavydi? Neitilpsi?

Ne. Man nemalonu, kad moteris gali tureti toki prasta skonį
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 12:32)

Taip. Tu visiskai esi teisi šį kartą -  niekada nedeciau savo nuotrauku,  jei veidelis butu kaip tavo.

Koks protingas zmigus sm des savo ar savo sunaus fotkes? Tik tokia kaip tu, kuri savo uk neturi gyvai su kuo bendraut .
As net fb draugus turiu tik tuos, kuriuos realiai pazistu, visus kitus siulymus draugaut atnetu ir mano fotkes gali katyt tik realus zmones.
Na mano veidas plastiniu operaciju dar nereikalauja. Ir nk nesidarysiu nk su savo organizmu.
Cia tu ruosies akiu vokus kelt.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 12:34)
Ne. Man nemalonu,  kad moteris gali  tureti toki prasta skonį

Del skonio nesigincyjama. Man asmeniskai negrazu 8r pigu tavo papuosalai kur maza dalis aukso ir pusbrangakmeniai akmenys. Man tai visiskai nedera.
Auksas dera su tikrais brangakmeniais.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 13:38)
Koks protingas zmigus sm des savo ar savo sunaus fotkes? Tik tokia kaip tu, kuri savo uk neturi gyvai su kuo bendraut .
As net fb draugus turiu tik tuos, kuriuos realiai pazistu,  visus kitus siulymus draugaut atnetu ir mano fotkes gali katyt tik realus zmones.
Na mano veidas plastiniu operaciju dar nereikalauja. Ir nk nesidarysiu nk su savo organizmu.
Cia tu ruosies akiu vokus kelt.

Ilgas atsakomasis postas isduoda vidini diskomforta, nora pasiteisinti, itikinti zmones savomis tiesomis.
Nereikia taip pergyventi del to, kad susikurtas savęs modelis neatitinka tikroves, mes esam tuscia erdve, niekas niekam cia nerupi.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 13:40)

Del skonio nesigincyjama. Man asmeniskai negrazu 8r pigu tavo papuosalai kur maza dalis aukso ir pusbrangakmeniai akmenys. Man tai  visiskai nedera.
Auksas dera su tikrais brangakmeniais.

Neižeisi. Latekso megejoms mano papuošalai netiko ir netiks. Ne tas lygis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 12:41)
Ilgas atsakomasis postas isduoda vidini diskomforta,  nora pasiteisinti,  itikinti zmones savomis tiesomis.
Nereikia taip pergyventi del to,  kad susikurtas savęs modelis neatitinka tikroves,  mes esam tuscia erdve,  niekas niekam cia nerupi.

Matomai rupi, jei jau suknele kliuva.
Cia kaip ir Mylen Farmer vadini klimaksine, nes tiesiog jai pavydi jos isvaizdos ir figuros( o amziaus gi esat panasaus).
Tai kad atsiknis, eik nach nach.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 12:45)

Neižeisi. Latekso megejoms mano papuošalai netiko ir netiks. Ne tas lygis.

Nieks ir nenori izeist. Tiesiog konstatuoju faktus.
Pvz vargu ar koks seichas savo zmonai pirks tavo papuosalus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 13:46)
Matomai rupi, jei jau suknele kliuva.
Cia kaip  ir Mylen Farmer vadini klimaksine, nes tiesiog jai pavydi jos isvaizdos ir figuros( o amziaus gi esat panasaus).
Tai kad atsiknis, eik nach nach.

Issigandau atsidarius puslapi. Ir pagalvojau - lateksas? Dieve brangus koks zemas IQ

Tu turbut tokius ziedus megsi irgi? biggrin.gif su cirkoniu
vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 13:48)

Nieks ir nenori izeist. Tiesiog konstatuoju faktus.
Pvz  vargu ar koks seichas savo zmonai pirks tavo papuosalus.

biggrin.gif šeichas
As gi sakiau - veidas tavo jau rodo kur link ritiesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 birželio 2019 - 12:57
Normali ten ta suknele.
Atsakyti

Cambala,

suknele imciau ne juoda. Ir taip oda yra stipriai rokeriska, tad susvelnink imdama kokia kita spalva. :) As turiu juoda odini sijona, bet prie jo uzsidedu klasikinius batus, marskinius sviesius arba grazia "svelnia" bliuskute. Tada atrodai vis dar kietai, bet ne kaip is kokio metalo festivalio pabegus.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 12:50)

biggrin.gif  šeichas

JAE daug papuosalu matei savo barskuciu?
As tai vien normalias aukso parduotuves su labai graziais aukso dirbiniais ir brangakmeniais. Net kvepalu buteliukai aukse su brangakmeniais inkrustuiti.
Ir Bankoke aukso parduotuvej( dydziu kaip puse Akropolio) arabai su keliom zmonom pagrindiniai klientai. Ekspozicijoj stovejo parduotas auksinis povas didesnis uz zmogu, su swarovski kristalais. Pirkejas seichas.
Atsakyti