Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 06, 10:44)
Galima sutikti su tokia pozicija ir nemazai zmoniu jos laikosi, bet...

Kaip bet kuriame uzsiemime, reikia sekti SVEIKO PROTO ribas.
Nes gali buti situaciju, kai matai, kad SAVO ragais vartu neisversi. Tai OK, pabandei karta, du ir negaisti savo laiko, nes  alternatyva, stoveti isiremus ragais i vartus kaip oziui ir bliauti kol numirsi is bado.

Juk nesi ozys, gali suprasti, kad matyt jegu neuztenka, gal reikia buldozerio, tai neverta buti isiremus ir bliauti be pabaigos. Galima susirasti naudingesniu laiko praleidimo budu, nei save itekgti, kad isversti tuos vartus yra gyvybes mirties klausimas

Taikliai parasei.
Bet kai kas neturi SVEIKO PROTO, jei negavus saldainio ima saipytis is tabu dalyku ar pastoviai gasdinti.
Kitas klausimas - ka daryti su tokiais, kurie neturi SVEIKO PROTO?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 06, 11:44)
Galima sutikti su tokia pozicija ir nemazai zmoniu jos laikosi, bet...

Kaip bet kuriame uzsiemime, reikia sekti SVEIKO PROTO ribas.
Nes gali buti situaciju, kai matai, kad SAVO ragais vartu neisversi. Tai OK, pabandei karta, du ir negaisti savo laiko, nes  alternatyva, stoveti isiremus ragais i vartus kaip oziui ir bliauti kol numirsi is bado.

Juk nesi ozys, gali suprasti, kad matyt jegu neuztenka, gal reikia buldozerio, tai neverta buti isiremus ir bliauti be pabaigos. Galima susirasti naudingesniu laiko praleidimo budu, nei save itekgti, kad isversti tuos vartus yra gyvybes mirties klausimas

o mes panašūs, gerai sutartume mirksiukas.gif jūs gi vis dar bandote įrodyti tuos davimus, nedavimus, mušimus ir kad prisiprašė mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai kazkas abejoja, ar dramblys gal islysti pro rakto skylute, as juos patikinu, kad dramblys gali pralysti net pro daug mazesnes mesos ir kaulu malimo masinos skylutes
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 11:50)
iš kur tu žinai? negali žinoti ką man tai gali duoti ar neduoti smile.gif

Tai elementaru tiesiog.
Atsakyti
Nereikia but ir mokslo daktaru psichiatrijoje, kad matyt kas yra menkaverte. Visi bruozai budingi
https://www.alfa.lt/...adinti-gyvenima
Forume tai kas, atsidarai, pasibaisi, pazvengi, o realybej tiems artimiesiems nekazka... Vyrui ( jei dar toks yra) sakes biggrin.gif .
Todel ir bega is namu per sventes, kad tenka tada tokiai sm pries pat Naujus sedet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 06 birželio 2019 - 11:22
Juoką kelia įmitę bobos, kurioms reikia tuscios erdves personažų palaikymo. 'Paziurek, ji man ta pasake, ana' 'gerai pastebejai, kad ana tokia ar kitokia' 'mes panašūs ir sutiktume'.... ir visas kitas mėšlas.
Tos asabos tokios silpnos... Pasišlykštėjima vien tik kelia, nieko daugiau.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 12:19)
Nereikia but ir mokslo daktaru psichiatrijoje, kad  matyt kas yra menkaverte. Visi bruozai budingi
https://www.alfa.lt/...adinti-gyvenima
Forume tai kas, atsidarai, pasibaisi, pazvengi, o realybej tiems artimiesiems nekazka... Vyrui ( jei dar toks yra) sakes biggrin.gif .
Todel ir bega is namu per sventes, kad tenka  tada tokiai sm pries pat Naujus sedet.

Tu ir tik tu eini p2riekyje visu biškiuką kvanktelėjusių.
Tau negėda, bunant tokio garbingo amziaus, elgtis kaip pacankei? Uzstrigai paauglystėje? Del ko? Kas tokio baisaus atsitiko tuomet?
Ko tu ziuri i kitu gyvenimus? Paziurek i savo - tavo vyras tave girdo. Deka jo ir savo silpnavališkumo tu virsti i moteri, i kurios veida beziurint darosi graudu, nes alkoholis po truputi, po biškiuką iskraipo veido bruožus. Tu jau turi specifiniu alkoholikes bruožų...kuriu niekas jau neistaisys, tai yra štampas visam likusiam gyvenimui. Atpažinimo štampas, kuris sako - as esu alkoholike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 birželio 2019 - 11:28
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 11:24)
Juoką kelia įmitę bobos,  kurioms reikia tuscios erdves

Tu ir tik tu eini p2riekyje visu biškiuką kvanktelėjusių.
Tau negėda, bunant tokio garbingo amziaus,  elgtis kaip pacankei?  Uzstrigai paauglystėje?  Del ko?  Kas tokio baisaus atsitiko tuomet?

Atsiknisk, apsimelavusi parse.
Dar ji apie kazkokias erdves raso, kur vienoj temoj viena peza, kitoj kitka. Demesio stoka, ten emiracijoj neturi draugu, sitoj temoj savo " grazu gyvenima" destai ir fotkes delioji ? biggrin.gif
Kas nutiko tavo gyvenime, kad pokalbiai apie klyna r patalu niekur nesikeicia? Vyras serga, del to nepatenkina? Del to taip cia varai?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 12:32)
Atsiknisk,  apsimelavusi  parse.
Dar ji apie  kazkokias erdves raso, kur vienoj temoj  viena peza, kitoj kitka. Demesio stoka, ten emiracijoj neturi draugu, sitoj temoj savo " grazu gyvenima" destai ir  fotkes delioji ? biggrin.gif
Kas nutiko tavo gyvenime, kad pokalbiai apie klyna r  patalu  niekur nesikeicia? Vyras serga, del to nepatenkina?  Del to taip cia varai?

aha, kurgi ne biggrin.gif
nuo manęs vyras bėga, nuo manęs tėvas bėgo, mama bėgo (čia sveio žmogaus raštas?), o realybė tokia, kad nuo tavęs ne tik visi žmonės artimoje aplinkoje nusisuko (pati tą ne kartą rašei skirtingose temose), bet ir protas pabėgo ir nebegrįš biggrin.gif
tu tik dievui dėkok, kad aš geras žmogus ir tavęs dar pagailiu, nes kaip minėjau, verkia tas baisiai, kas ant manęs raunasi smile.gif tiesiog tu esi tik maža šiukšlytė, tai neskriaudžiu tavęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 12:03)
aha, kurgi ne biggrin.gif
nuo manęs vyras bėga, nuo manęs tėvas bėgo, mama bėgo (čia sveio žmogaus raštas?), o realybė tokia, kad nuo tavęs ne tik visi žmonės artimoje aplinkoje nusisuko (pati tą ne kartą rašei skirtingose temose), bet ir protas pabėgo ir nebegrįš biggrin.gif
tu tik dievui dėkok, kad aš geras žmogus ir tavęs dar pagailiu, nes kaip minėjau, verkia tas baisiai, kas ant manęs raunasi smile.gif tiesiog tu esi tik maža šiukšlytė, tai neskriaudžiu tavęs smile.gif

Bet tai rasei, kad labai daznai pykstiesi su savo vyru ( emsio temoj), kad tetis tave maza Palangoj paliko, kad mama taves beveik neaugino, nes lakste pas savo sena motina( si oj temoj), o per anuos Naujus sm sedejai ur rasinejai, o ne vyro ar dtlraugu apsuptyje.
Nuo manes nieks nenusisuko - nebendraujy tik su savo broliene, nes ana pavydi baisiai , megstanti skaiciuoti kitu pinigus, namus auro, keliones.

Klausyk, nebejuokink tu su savo buuu😂😂😂. Tu esi isprotejusi. O psichiniu ligoniu pliurpalai kelia juoka. biggrin.gif
Atsakyti

Burbanti,kuo remiesi,teigdama,kad Cambala geria?Kad jau alhogolikė?Man kažkaip galai nesueina.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 06, 13:21)
<p>Burbanti,kuo remiesi,teigdama,kad Cambala geria?Kad jau alhogolikė?Man kažkaip galai nesueina.</p>

Tuo ka maciau jos kompo folderiuose. Tai labai lengva pamatyti, kai žinai kaip ieiti.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 06, 12:21)
<p>Burbanti,kuo remiesi,teigdama,kad Cambala geria?Kad jau alhogolikė?Man kažkaip galai nesueina.</p>

Isizeidus baisiai ant manes, kad kazkada parasiau jog " mano stora drauge 120 kg net istekejo". Nes burba pati stora. Nuo tada kimba. Dar jos mela pabilsnojau, ka raso sitoj temoj apie savo vyra " angla", kuris gavo leidima uk gyvent, vaiko studijas ale univere, mama , kuria sesuo ismete is buto, nors burbanti mamos buta nuomoja.
Nu isiskaudinus bais moteriske.
Kazkada rasiau, kad vyras susi rinkini ir gero vyno penktad parveze, tai pasirodo mane vyras girdo😂😂😂.
Atsakyti