Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 06, 10:50)
Tu saipaisi is zmogaus mirtinos ligos. Gal ir tave su anciu kankintojais nuzudykim?

aš šaipausi dėl to, kad ji neadekvačiai reaguoja. Ji juk moralizuotoja. Oi kaip mėgsta paklodėmis išmoralizuoti, tai aš jai parašiau tą patį. Jinai gi labai mėgsta tą principą tipo bendrauti su žmogumi jo elgesiu, jo metodais. Tai va. Mano pirmas postas jai buvo gana draugiškas, kad jinai apsimąstytų galimas dvasines, psichologines priežastis, kad: gal jai reiktų ramintis, nesiplėšyti taip su tais moralais internete, nes gal net ir jie jai kenkia.
Tai buvo jau seniai. Ir ji vietoje to, kad apgalvotų, ėmė dar daugiau plėšytis. Jei žmogus nori būti ligoniu, jis bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 09:49)
Pamiršai jau dėl ko į tai sureagavau? O dėl to, kad tai MOONTE prašė ignortuoti, tai MOONTE prašė gražiai bendrauti, kad nebūtų pykčių. Ir opa, ta pati MOONTE vėl įdeda straipsni po poros dienų, dėl kurio jau ir taip muštynės buvo.
Na ar jinai adekvati?
Papildyta:

stipruole tu, vėl bloga diena tau nusimato biggrin.gif  4u.gif

Taip, ji adekvati. Snejejo su normaliais nariais, o jei tu nenormali - eik gydykis.

Cia firume visos pasikandzioja, vienos daugiau, kitis maziau, pvz pajuokauja apie neistikimus vyrus, tijius kaip tavo, kuris kotlietus su meiluzem valgo.
Bet vienas tau , sociopatei, nedasunta - jei forume uzsimintum, kad tavo tevui infarktas, motinai vezys, tavo ciucikas koks paralyzuoras ir nevaldo galuniu - niekas is taves nesisaipytu ir nebilsnitu. Nors ir esi slyisti sociopate, bet kai kurie dalykai tiesiog yra tabu, nusviestiji tu Gamtos Klaida. Tfu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 10:53)
aš šaipausi dėl to, kad ji neadekvačiai reaguoja.

O tu tai ne? smile.gif
Esi tokia pati zemiskai paprasta, nei veganizmas tau nepadeda, nei tavo paslaptingi elfai. Saipaisi is ligu, linki mirties ir t. T.
Atsakyti
Kokios grazios sukneles naujos wub.gif
https://www.intymipa...Lucie-Burgundy/

Tik kaip issirinkti is spalvos, nes juoda be rankoviu turiu, bet juoda vis tiek labiau patinka biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 11:03)
Taip, ji adekvati. Snejejo su normaliais nariais, o jei tu nenormali - eik gydykis.

Cia firume visos pasikandzioja, vienos daugiau, kitis maziau, pvz  pajuokauja apie neistikimus vyrus,  tijius kaip tavo, kuris kotlietus su meiluzem valgo.
Bet vienas tau , sociopatei, nedasunta - jei forume uzsimintum, kad tavo tevui infarktas, motinai vezys, tavo ciucikas koks paralyzuoras ir nevaldo galuniu - niekas is taves nesisaipytu ir nebilsnitu.  Nors ir esi slyisti sociopate, bet kai kurie dalykai tiesiog yra tabu, nusviestiji tu Gamtos Klaida. Tfu.

jei tu būtum adekvati, tu suvoktum, kad joks sveiko proto žmogus nebeužsimins žmonėms, kurie nėra nuoširdūs, kurie pliekiasi lygioje vietoje ir kabinasi prie bet kokio įdėto posto net neįsigilinę ką žmogus norėjo pasakyti, apie savo bėdas. taigi tas tavo dabar irgi samarietiškas neva gailestingumas tik parodo tavo durnumą. Tu sugebėjai išsityčioti iš Lutukės tėvų ir tebesityčioji, kad jie ten visokie rusai, karininkai ir pan., nors jos tėčio nėra. Tu esi idiotė ir taškas
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 06, 11:10)
O tu tai ne? smile.gif
Esi tokia pati zemiskai paprasta, nei veganizmas tau nepadeda, nei tavo paslaptingi elfai. Saipaisi is ligu, linki mirties ir t. T.

aš su žmonėmis kalbu jų kalba.
Nepastebėjai, kad su tavimi mes visai padoriai susišnekame, neskaitant kokio pavienio atvejo, kai pasipešiojome? tai va, pasidaryk dabar išvadas. Aš juk visiems pasakiau: durniui aš kelio nedaviau, neduodu ir neduosiu. Skaitykim, kad tokia mano religija biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Jeibogu jūsų vyrai jusu neda.api.sa, kad tokios amzinai viskuo nepatenkintos esat.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 11:15)
Kokios grazios sukneles naujos wub.gif
https://www.intymipa...Lucie-Burgundy/

Tik kaip issirinkti is spalvos, nes juoda be rankoviu turiu, bet juoda vis tiek labiau patinka biggrin.gif .

taip, tau labai tinka poliuretanas. Šlykščiam žmogui - šlykšti medžiaga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 11:23)
. Aš juk visiems pasakiau: durniui aš kelio nedaviau, neduodu ir neduosiu. Skaitykim, kad tokia mano religija biggrin.gif  4u.gif

Sita tavo realigija tau visiskai nieko neduoda. Negi elfai tau to nepasake.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 10:23)
Tu sugebėjai išsityčioti iš Lutukės tėvų ir tebesityčioji, kad jie ten visokie rusai, karininkai ir pan., nors jos tėčio nėra.

As priminiau ubuntei ka ji pati rase apie savo teva karininka, apie tai, kad jos tevai issiskyre, nes tevas isgert megejas buvo.
Niekur nesityciojau is to, kad zmogus mire ar sirgo. Tai kad nesmardink temis toliau, Gamtos klaida.
Jad pas ubunte slavu saknys cia aiskiai is forumo bendravimo zodziu matosi. Pas ja issireiskimai kai kurie budingi slavams. Tik vieno nesuprantu ko cia gedytis savo saknu ir neigti ta. Lietuva tolerantiska visiems, jei ne siks ant jis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 11:23)
Aš juk visiems pasakiau: durniui aš kelio nedaviau, neduodu ir neduosiu. Skaitykim, kad tokia mano religija biggrin.gif  4u.gif

Galima sutikti su tokia pozicija ir nemazai zmoniu jos laikosi, bet...

Kaip bet kuriame uzsiemime, reikia sekti SVEIKO PROTO ribas.
Nes gali buti situaciju, kai matai, kad SAVO ragais vartu neisversi. Tai OK, pabandei karta, du ir negaisti savo laiko, nes alternatyva, stoveti isiremus ragais i vartus kaip oziui ir bliauti kol numirsi is bado.

Juk nesi ozys, gali suprasti, kad matyt jegu neuztenka, gal reikia buldozerio, tai neverta buti isiremus ir bliauti be pabaigos. Galima susirasti naudingesniu laiko praleidimo budu, nei save itekgti, kad isversti tuos vartus yra gyvybes mirties klausimas
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 06, 11:34)
Sita tavo realigija tau visiskai nieko neduoda. Negi elfai tau to nepasake.

iš kur tu žinai? negali žinoti ką man tai gali duoti ar neduoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 11:37)
As priminiau ubuntei ka ji pati rase apie savo teva karininka, apie tai, kad jos tevai issiskyre, nes tevas isgert megejas buvo.
Niekur nesityciojau is to, kad zmogus mire ar sirgo. Tai kad  nesmardink temis toliau, Gamtos klaida.
Jad pas ubunte slavu saknys cia aiskiai is forumo bendravimo zodziu matosi. Pas ja issireiskimai kai kurie budingi slavams. Tik vieno nesuprantu ko cia gedytis savo saknu ir neigti ta. Lietuva tolerantiska visiems, jei ne siks ant jis.

tu čia taip pat jai priminei kaip man, kad aš neva gyriau Ievos ar Bunkės balsą? Nu tai iašku tada, idiotėle biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Tavo religijos altorius yra cia.
Nusileisti negalima
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti