QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 11:03)
Taip, ji adekvati. Snejejo su normaliais nariais, o jei tu nenormali - eik gydykis.
Cia firume visos pasikandzioja, vienos daugiau, kitis maziau, pvz pajuokauja apie neistikimus vyrus, tijius kaip tavo, kuris kotlietus su meiluzem valgo.
Bet vienas tau , sociopatei, nedasunta - jei forume uzsimintum, kad tavo tevui infarktas, motinai vezys, tavo ciucikas koks paralyzuoras ir nevaldo galuniu - niekas is taves nesisaipytu ir nebilsnitu. Nors ir esi slyisti sociopate, bet kai kurie dalykai tiesiog yra tabu, nusviestiji tu Gamtos Klaida. Tfu.
jei tu būtum adekvati, tu suvoktum, kad joks sveiko proto žmogus nebeužsimins žmonėms, kurie nėra nuoširdūs, kurie pliekiasi lygioje vietoje ir kabinasi prie bet kokio įdėto posto net neįsigilinę ką žmogus norėjo pasakyti, apie savo bėdas. taigi tas tavo dabar irgi samarietiškas neva gailestingumas tik parodo tavo durnumą. Tu sugebėjai išsityčioti iš Lutukės tėvų ir tebesityčioji, kad jie ten visokie rusai, karininkai ir pan., nors jos tėčio nėra. Tu esi idiotė ir taškas
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 06, 11:10)
O tu tai ne?
Esi tokia pati zemiskai paprasta, nei veganizmas tau nepadeda, nei tavo paslaptingi elfai. Saipaisi is ligu, linki mirties ir t. T.
aš su žmonėmis kalbu jų kalba.
Nepastebėjai, kad su tavimi mes visai padoriai susišnekame, neskaitant kokio pavienio atvejo, kai pasipešiojome? tai va, pasidaryk dabar išvadas. Aš juk visiems pasakiau: durniui aš kelio nedaviau, neduodu ir neduosiu. Skaitykim, kad tokia mano religija