Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Sveika,Nuolat,malonu matyti.Šiandien prasidėjo taip ilgai laukta vasara.Kaip norėtųsi,kad ji  būtų šilta ir ilga ilga :P​ 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 31, 18:50)
<p>Smagaus savaitgalio visom, pailsekit, gal maziau nervinsities  4u.gif </p><p></p><p>Pas mus ilgasis savaitgalis, taigi beveik atostogos, kad tik orai butu grazus, gal prie juros nuvyksim smile.gif Nors siemet neatrodo, kad bus taip silta kaip pernai.
</p><p>O Lietuvoje tikriausiai jau silta smagu. Kaip bebutu kaip ten sako:<em> laikykites</em>  biggrin.gif </p><p></p>

kokia proga ilgasis? dėl vaikų dienos?
Atsakyti
Na kuri taip mokes padaryt 81?
https://www.facebook...90453/?sfnsn=mo
Atsakyti

Norėjau pasmalsauti,ką jau ten sugebėti.Atidaro velniai žino ką. :unsure:​ 

Atsakyti

Ir man nieko neatidaro  :rolleyes: 

Atsakyti
Jo, man irgi dabar baltai tik rodo.
Na ten buvo tetule 81 metu i virsu lipo ( ant tokios asies) gal 250 m . Vykrutasus dare.
Atsakyti

Ai,aš ir dabar to nepadaryčiau.Ir niekada nesugebėjau.Iš fizinio lavinimo pamokų bėgdavau ir kitaip išsisukinėdavau. :blush-anim-cl:​ Bet užtai garbiame amžiuje teko pradėti sportuoti. :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 birželio 2019 - 20:02

kokia proga ilgasis? dėl vaikų dienos?

ne cia ne del to cia siaip vos ne kas menesi dabar bak holidays, be jokios priezasties :) bet smagu, pailsejau :) tik orai ne kas pas mus vel lyja siandien.

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 06 01, 09:26)
Laba, mergaites.  
Matau,  kad  Moonte grįzo, džiaugiuosi wub.gif . Kaip tik neseniai pagalvojau apie tave. Sveikatos tau  4u.gif

Aciu friends.gif

Perskcaiciau, ir prisiminiau cia nesenai buvusia diskusija.
Patyrusi priešlaikinę menopauzę garsi veganė vėl pradėjo valgyti mėsą
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 04, 15:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72445574" data-time="1559401464"><div><p>kokia proga ilgasis? dėl vaikų dienos?</p></div></blockquote><p>ne cia ne del to cia siaip vos ne kas menesi dabar bak holidays, be jokios priezasties smile.gif bet smagu, pailsejau smile.gif tik orai ne kas pas mus vel lyja siandien.</p>

džiugu,
pas mus kepina, kaip aš laukiu žaibų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 06 05, 12:25)
Aciu  friends.gif

Perskcaiciau, ir prisiminiau cia nesenai buvusia diskusija.
Patyrusi priešlaikinę menopauzę garsi veganė vėl pradėjo valgyti mėsą

nu ir šlykšti boba esate, cambala nomer 2. Ta jau tampė tampė čia ta straipsnį, tyčiojosi, tai dar maža?
kuri čia sakė ignoruoti, nesipykti, gražias diskusijas palaikyti? neišeina, ne? kelias dienas ramu, tai vistiek reikia ateiti ir vėl šaršalą kelti?
ir tik nereikia samariete apsimesti (užbėgu už akių), nes seniai išaiškinta, kad veganams, kurie tikrai stengiasi gerai valgyti, tokie dalykai negresia. Aš žinau veganų, kurie po 50 metų veganai ir viskas gerai. Tiesiog retas prisipažįsta, kad valgo visokias picas, bandeles, saldainius ir t.t. Bet tai jau ne kartą buvo išaiškinta, bet bobai kiaulės akimis vis dar neiašku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 05, 12:57)
nu ir šlykšti boba esate, cambala nomer 2. Ta jau tampė tampė čia ta straipsnį, tyčiojosi, tai dar maža?
kuri čia sakė ignoruoti, nesipykti, gražias diskusijas palaikyti? neišeina, ne? kelias dienas ramu, tai vistiek reikia ateiti ir vėl šaršalą kelti?<... >
bet bobai kiaulės akimis vis dar neiašku

Moonte ramiai idejo straipsni, net nekomentavo jo, o tu atejai su šūdų kibiru. Tikrai nepalaikai grazios diskusijos. Ir sikart TU pradejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 05 birželio 2019 - 12:02
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 05, 13:00)
Moonte ramiai idejo straipsni, net nekomentavo jo, o tu atejai su šūdų kibiru. Tikrai nepalaikai grazios diskusijos.  Ir sikart TU pradejai.

ramiai, žinodama, kad čia yra veganų

gal galiu įdėti dabar jai rmaiai straipsnį kaip nuo vėžio žmonės miršta? 4u.gif
Atsakyti