QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 31, 15:42)
Jus gincijates kad mol veganizmas yra geris ir nuo jo priklauso kada menopauze prasides. As sakau - nwnusišnekėkit, marazmatikės
Papildyta:
As! Ašju nenoriu ir nenorejau jau kokiu 10 metu, o ziauriai nenoriu jau kokie 5 metai. Vaiku daugiau negimdysiu ir man ju nereikia. Jau daug daug metu. Nerwikia!
Papildyta:
Ot tai dziaugsmas nysusvietnas...net nupurte
ne, tai ta debilė aiškina, kad nuo veganizmo man mm sumažėjo ir tipo kaip tai man blogai, chana
, kai tuo tarpu pvz. mėsavalgė moteris įsideda spiralę ir jai ženkliai sumažėja dėl hormonų įtakos
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 31, 16:00)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72445087" data-time="1559305909"><div><p>Nu taip, tik tiek, kad žudys gyvūnus.
Ot tai gerietės, gailestingosios mergelės marijos, kurių neva kiti turi gailėti, jei jos serga
o ko jos gyvūnų negaili?
</p></div></blockquote><p>Valerijono lašų turi,ar atsiųsti? Gyvūnų gaila,bet ir mėsą valgau,odinius batus dievinu,dar ir kailinukus turiu.Dovana,nuo brangaus žmogaus,kuria itin didžiuojuosi.</p>
nereikia, gi matai aš atspari, nevirkauju dėl visokių ten šmikių
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 05 31, 16:12)
Mane tai stebina tokios gyvuneliu myletojos, kurios nustojus est mesa eda zmones. Tokios nesusvietnai " aukstesnes" pasidaro, " patobuleja", ko pasekoje dziugauja is mirciu, netekciu, nelaimiu, ligu...
Siaip idomi teorija, jei jau joms gyvunai yra auksciau zmogaus, o zmogus yra pats didziausias visatos parazitas, tai kaip cia" nusvyyytusios" randasi zmogaus kune
.
vuf vuf vuf