Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Lisiteja, nori pasakyti, kad man dar 15 metu kankintis? blink.gif
Atsakyti
Mamos draugė, paprasta moterėlė, ne kokia ten sveikuolė ar čempionė, 'sirgti' nustojo 65 m. smile.gif
Tiesa, ji nevartoja pieno produktų, nes jie jai netinka.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 05 31, 14:18)
Lisiteja, nori pasakyti, kad man dar 15 metu kankintis?  blink.gif

Visko gali buti. Mano mama visavalge, nedaug liko iki 90. Baige sirgti po 67. KOdel rasau po... Nes menopauze buvo istestine, nuo 65 metu tai, buvo tai nebuvo, vienu laikotarpiu net ilgeliau kaip pusmeti nebuvo.

Kita vertus, gal esi labiau panasi i tetuka mirksiukas.gif
Atsakyti

Nežinau kiek tau metų.Bet aš sulaukusi 53 metų dar turiu mm.Žinoma ne tokias ilgas ir gausias,bet turiu.Vat,taip. :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 31, 14:17)
Įtakoja tiek, kiek įtakoja sveikatą. Jei sveikata gerėja, gerėja ir mm ciklas reguliarumo, gausmo ar (ne)skausmingumo prasme. Jei sveikata blogėja - analogiškai.
Bet kokia mityba teoriškai gali būti bloga. Veganas gali ne pats gamintis, o pirktis viską iš vegan skyriaus, t.y. perdirbta, su E, modifikuotais krakmolais ir t.t. Ir nesvarbu ką jis deklaruoja facebooke ar instagram. Reikia žiūrėti kaip jis gyvai atrodo, ar normali odos spalva, ar energingas ir t.t. Veganai, kurie tikrai prisižiūri, nei išblykšta, nei svorio netenka ar pan. Kaip tik - išgražėja, mažiau sensta. Va tada reiškia, kad viską daro sau gerai smile.gif

Viska ta pati gali daryti visavalgis - valgyti mesa be E, svekai uzauginta, pats sau gamintis, pakankamai vitaminu gauti, ir atrodys sveikai, energingai, neisblyskes ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 05 31, 14:18)
Lisiteja, nori pasakyti, kad man dar 15 metu kankintis?  blink.gif

Nepūsk akių, tik džiaukis savo mmm, nes po jų pasibaigimo labai pagreitėja senėjimo procesai moteriai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 31, 15:23)
Viska ta pati gali daryti visavalgis - valgyti mesa be E, svekai uzauginta, pats sau gamintis, pakankamai vitaminu gauti, ir atrodys sveikai, energingai, neisblyskes ir t.t.
Papildyta:

Nepūsk akių, tik džiaukis savo mmm, nes po jų pasibaigimo labai pagreitėja senėjimo procesai moteriai.

Nu taip, tik tiek, kad žudys gyvūnus.
Ot tai gerietės, gailestingosios mergelės marijos, kurių neva kiti turi gailėti, jei jos serga mirksiukas.gif o ko jos gyvūnų negaili? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 31, 15:23)

būtent. Kas per kvailystė nenorėti savo mm? biggrin.gif O jei jos tiek problematiškos, tai gydytis reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 31, 13:53)
Ta prasme? Tu iš viso supratai ką aš parašiau?

Jus gincijates kad mol veganizmas yra geris ir nuo jo priklauso kada menopauze prasides. As sakau - nwnusišnekėkit, marazmatikės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 31, 15:31)

būtent. Kas per kvailystė nenorėti savo mm? biggrin.gif O jei jos tiek problematiškos, tai gydytis reik smile.gif

As! Ašju nenoriu ir nenorejau jau kokiu 10 metu, o ziauriai nenoriu jau kokie 5 metai. Vaiku daugiau negimdysiu ir man ju nereikia. Jau daug daug metu. Nerwikia!
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 31, 14:21)
Mamos draugė, paprasta moterėlė, ne kokia ten sveikuolė ar čempionė, 'sirgti' nustojo 65 m. smile.gif
Tiesa, ji nevartoja pieno produktų, nes jie jai netinka.

Ot tai dziaugsmas nysusvietnas...net nupurte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 gegužės 2019 - 14:39

Tikra tiesa,kad pasibaigus mm sumažėja moteriškų hormonų gamyba ir prasideda senėjimo procesas.Vysta krūtinė,raukšlėjasi oda,padidėja kaulų lūžių tikimybė.Ot,ta senatvė.

Atsakyti

Nu taip, tik tiek, kad žudys gyvūnus.
Ot tai gerietės, gailestingosios mergelės marijos, kurių neva kiti turi gailėti, jei jos serga mirksiukas.gifo ko jos gyvūnų negaili?

Valerijono lašų turi,ar atsiųsti? Gyvūnų gaila,bet ir mėsą valgau,odinius batus dievinu,dar ir kailinukus turiu.Dovana,nuo brangaus žmogaus,kuria itin didžiuojuosi.

Atsakyti
Mane tai stebina tokios gyvuneliu myletojos, kurios nustojus est mesa eda zmones. Tokios nesusvietnai " aukstesnes" pasidaro, " patobuleja", ko pasekoje dziugauja is mirciu, netekciu, nelaimiu, ligu...
Siaip idomi teorija, jei jau joms gyvunai yra auksciau zmogaus, o zmogus yra pats didziausias visatos parazitas, tai kaip cia" nusvyyytusios" randasi zmogaus kune biggrin.gif .
Atsakyti

Vel jinai skaito ir komentuoja postus tu zmoniu, kurie : "esant TIK viena kitai idomios, daugiau niekam. 

Daugiau nera ne vieno nario, kuris butu idomus tik vienam zmogui, ar nuo kurio trydos pykintu.

Ir tikrai, ne vienas zmogus nepasake, kam jus dsr idomios. Nes kam?" :hmm: 

Atsakyti

o koks cia kankinimasis?organizmas issivalo moters per menesines.

Tai jau vaiku nebezadi gimdyti?

Atsakyti