Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 05 31, 11:13)
Kazkada cia viena  uzkietejusi vegane  gyresi savo sumazejusiom mm nuo veganizmo.
Pasirodo klimakso pradzia, o kad ji atitolinti rekomenduoja valgyti  mesa
https://www.alfa.lt/...-valgydama-mesa

mm labai sumažėjo mano pažįstamoms nuo spiralių. Viena jau tuoj 50-ies bus, dar neturi menopauzės.
Ką pasakysi į tai, gluške?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 31, 10:21)
mm labai sumažėjo mano pažįstamoms nuo spiralių. Viena jau tuoj 50-ies bus, dar neturi menopauzės.

As visada tau rasiau tavo nevaisingumo priezasti - veganizmas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 31, 11:36)
As visada tau rasiau tavo nevaisingumo priezasti - veganizmas.

o tavo proto nevaisingumo priežastis - durnizmas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sorry, cambala, bet su ja bendraudama, atsakydama i ta idiotizma, tu pati save zemini. Negi iki siol nesupratai tai. Spjauk i visa tai, nesipurvink i ta bjaurasti. ATsimink kodel, s... apeinama. O ka ji ten isivaizduoja... O kas anai blieka, nors taip guodziasi.

Buk auskciau viso to meslyno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 gegužės 2019 - 11:12
QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 30, 23:30)
Uzstrigo man sita daina šiandien  biggrin.gif

https://youtu.be/I7a6aYHdlk4

Man labai patinka sis daininkas, vienas geriausiu manau Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 31, 12:24)
Man labai patinka sis daininkas, vienas geriausiu manau Lietuvoje.

aš net nežinojau, kad jis Lietuvos smile.gif kaip ir ta, kur dainuoja Supa supa supa sta biggrin.gif anksčiau irgi nežinojau, kad mūsiškė. Nu leidžia ir leidžia tuos įrašus radijas, paklausai ir nė galvoj kieno čia.
Bet tai tik parodo, kad išaugo mūsų atlikėjai, labai pakilo nuo Zvonkinio lygio. Šaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 05 31, 10:54)
Sorry, cambala, bet su ja bendraudama, atsakydama i ta idiotizma, tu pati save zemini. Negi iki siol nesupratai tai. Spjauk i visa tai, nesipurvink i ta bjaurasti. ATsimink kodel, s... apeinama. O ka ji ten isivaizduoja... O kas anai blieka, nors taip guodziasi.

Buk auskciau viso to meslyno.

Senai jau viskas aisku, bet paskutines jos dienos dziugavimo is i Everesta kopusiu ir zuvusiu zmoniu, jusu ligos, tiesiog vercia paerzinti. Bet jau ir man nusibodo. Ypac kai postai nesa i neissivysciusio paauglio sakinukus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 31, 11:21)

Esi neteisi. Esu meseede, geriu, rukiau, gaila tik pas svetimus nevaiksciojau biggrin.gif , ta pati dainelė pas mane, kaip pas tavo pažįstamą.
Neskleisk marazmų
Atsakyti

aš net nežinojau, kad jis Lietuvos smile.gifkaip ir ta, kur dainuoja Supa supa supa sta biggrin.gifanksčiau irgi nežinojau, kad mūsiškė. Nu leidžia ir leidžia tuos įrašus radijas, paklausai ir nė galvoj kieno čia.
Bet tai tik parodo, kad išaugo mūsų atlikėjai, labai pakilo nuo Zvonkinio lygio. Šaunu smile.gif

Apie ta vyruka pasikaiciau ,kai netycia youtubei atradau jo dainas, buves emigrantas, gal del to ir kalba anglu gera, nes man labai nepatinka, kai dainuoja pvz angliskai ir su akcentu, blogiau ir nereikia  :D

O jis dainuoja tarsi angliakalbis, tai ir grazu. Muzika tikrai vsiai kitas lygis, nei didzioji dauguma popmuzikos salyje.

ta breath in is vis faina daina, tokia meditacine net sakyciau...Jis  nuosirdus ir tikras, o ne prodiuseriu kokia komercine sukurta grupe..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 gegužės 2019 - 12:52
QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 31, 13:36)
Esi neteisi. Esu meseede, geriu,  rukiau,  gaila tik pas svetimus nevaiksciojau  biggrin.gif ,  ta pati dainelė pas mane,  kaip pas tavo pažįstamą.
Neskleisk marazmų

Ta prasme? Tu iš viso supratai ką aš parašiau?
Atsakyti

Vegetarizmas ar visavalgystė niekaip neįtakoja mm gausos ir klimakterinio laiko pradžios.Viską lemia paveldimumas.Kaip buvo pas mamą,panašiai bus pas dukrą.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 31, 14:13)
<p>Vegetarizmas ar visavalgystė niekaip neįtakoja mm gausos ir klimakterinio laiko pradžios.Viską lemia paveldimumas.Kaip buvo pas mamą,panašiai bus pas dukrą.</p>

Įtakoja tiek, kiek įtakoja sveikatą. Jei sveikata gerėja, gerėja ir mm ciklas reguliarumo, gausmo ar (ne)skausmingumo prasme. Jei sveikata blogėja - analogiškai.
Bet kokia mityba teoriškai gali būti bloga. Veganas gali ne pats gamintis, o pirktis viską iš vegan skyriaus, t.y. perdirbta, su E, modifikuotais krakmolais ir t.t. Ir nesvarbu ką jis deklaruoja facebooke ar instagram. Reikia žiūrėti kaip jis gyvai atrodo, ar normali odos spalva, ar energingas ir t.t. Veganai, kurie tikrai prisižiūri, nei išblykšta, nei svorio netenka ar pan. Kaip tik - išgražėja, mažiau sensta. Va tada reiškia, kad viską daro sau gerai smile.gif
Atsakyti