Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 30, 17:52)
Nikują ant šieno ne smagu. Šiaudai ne tik subinę,  bet ir visa kuna bado  biggrin.gif

Kaip ir myletis juros bangose visai neromantiska, nes priplauna smelio kur nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 30, 20:09)
Drasiai galiu teigti,  kad vyras taves niekad nebuvo numetęs ant šieno kupetos,  kad tokias nesamones kalbi. Nebent pries tai kaip pavarte tave,  atsitempė storą čiužinį is namu.

dar viena faktininke lotuliukas.gif o ko jam mane metyti? as gi sakiau ne an kupetos, o kupetos viduje, jei esi tokioje buvusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 30, 20:49)
Kaip ir myletis juros bangose visai neromantiska, nes priplauna smelio kur nereikia biggrin.gif

uztat upeje niekur nieko nepriplauna, ko nereikia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 19:46)
turėtų nieko visai būti, juk pvz. yra hot yoga, kai karštyje daug labiau atsipalaiduoja kūnas, paslankesnis tampa biggrin.gif
Papildyta:

nu, pas tą vruskis ir yr, o Moontei alzheimeris prasideda smile.gif
aš irgi rusiškai būna žiūriu, klausau, vien tam, kad neužmiršt kalbos, pagilint žinias, bet ar tai reiškia, kad aš rusė ar vyras rusas?

kaip pirteleje lotuliukas.gif

aplamai rusu klaba begales geros informacijos, kinu, seminaru visokiu, kas jos nemoka daug praranda.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 30, 21:09)

aplamai rusu klaba begales geros informacijos,

Aha, kaip remontuoti senus tarybinius kateriu variklius Vichrj, Veterok, Neptun, Moskva...
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 30, 20:41)
<p>Rusų kalba vien dėl keiksmažodžių yra gėris.Pasakei atstok ar dink iš akių,tai dar kelis kartus perklausia ar tikrai taip suprato.Pasiuntei ant trijų raidžių-iš karto išnyko iš akiračio,klausimų nebekyla.</p><p></p>

Kodel cia SM, dar viena kitos nesiuntinejat matais?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 30, 16:19)
Galime padiskutuoti apie seksą šiltnamyje.Visi šneka apie meilę baseine,mašinoje,po pušimi,o va šiltnamyje dar nesigirdėjo.</p>

Tai kad ten karsta ir pas mane vietos ner - per viduri tik takelis, is vieno sono pomidorai, is kito vynuoges su agurkais.

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 30, 19:41)
<p>Rusų kalba vien dėl keiksmažodžių yra gėris.Pasakei atstok ar dink iš akių,tai dar kelis kartus perklausia ar tikrai taip suprato.Pasiuntei ant trijų raidžių-iš karto išnyko iš akiračio,klausimų nebekyla.</p><p></p>

Sutinku. Veikia. Nach nach.
.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 30, 20:30)

Na cia jau labai osimtinais atvejais. Bet veikia.
Atsakyti
Siandien nuzygiavau i parduotuve su savo senokai jau pirktu silikoniniu maiseliu ir paprasiau ideti maltos mesos. Darbuotoja tokia nustebus ir juokiasi, pirmakart mato tokius cirkus, bet mielai idejo ir parsinesiau namo be celofanu biggrin.gif
Isvis i bendra konteineri laaabai mazai atlieku jau nueina.
Atsakyti
Uzstrigo man sita daina šiandien biggrin.gif

https://youtu.be/I7a6aYHdlk4
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 30, 23:30)
Uzstrigo man sita daina šiandien  biggrin.gif

https://youtu.be/I7a6aYHdlk4

Gera thumb_yello.gif
Atsakyti

Tikra moteris tokius žodžius vartoja kritiniais atvejais.Matyt toks laikas dar neatėjo.

Jei tęsiant pokalbį apie seksą neįprastoje vietoje,tai man teko tai daryti kubile.Nepakartojama,tik mes abu ir virš mūsų žvaigždėtas dangus.Siūlau išbandyti,bet su sąlyga,kad kubilas kurtas asmeniškai jums.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 30, 20:49)

Reikia nuplaukti toli i jura, kelis kilometrus, ten dugnas giliai
Atsakyti
As vaikas budamas , beplaukiodama 'Tribalėje' (kas nuo mano krašto, tas zino tuos tris prudus) kaktomuša susiduriau su porele 😄😄 Vaikas budamas pagalvojau 'fui fui, tokiame nesvariame vandenyje'.Kaup mergina sutiko, tai neisivaizduoju. Kokia gluše reikia būti. Paskui verkia, kad kruvas uzdegimu turi ir nezino nuo ko.
Atsakyti

Man labai baisu,kai po kojomis dugno nesiekiu,jūroje niekaip neišeitų.Nebent kateryje ar jachtoje,kur daug vietos ir pakankamai stabilu.Beje,mūsų vandens telkiniai netinka meilei,perdaug nešvaru.Ką ir pasakė Burbanti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 gegužės 2019 - 09:49
Kazkada cia viena uzkietejusi vegane gyresi savo sumazejusiom mm nuo veganizmo.
Pasirodo klimakso pradzia, o kad ji atitolinti rekomenduoja valgyti mesa
https://www.alfa.lt/...-valgydama-mesa
Atsakyti