QUOTE(Aimeja @ 2019 05 29, 19:25)
Tai tik toki prasta ir nuobodu darba tesugebejai ten gauti, kad triniesi cia kasdien?
Dar fb triniesi.
Dar fb triniesi.
Kokios jus nuspejamos, taip ir pagalvojau,kad kazkas parasys
Darbas programuotojo , taip, labai nuobodus, bet gerai apmokamas, ir kaip matot ir nepersidirbtu. Mes naujieji fabriku darbininkai, seniau fabrikuose darydavo kazka materialaus, o mes gaminam virtualaus... kazkokuis turi mzogus daryti kompromisus. Man idomiu darbu uz pinigus nera, ka sugebeciau dirbti, o dirbti kazka reikia, cia nors koks tikslas projekto prasmingas, mazinam elektoros sunaudojima, kuriam naujas sistemas dalintis elektra imonem, ko Airijoje dar nebuvo iki siol, kuriama net istatymu baze,taigi tikslai idomus, bet kasdienybe nelabai
Sekantis klausimas bus, o kai pmane matai, juk sakei,kad blokavai, is kart atsakau, naudoju abi versijas forumo, pagal nuotaika, tai pereinant is vienos i kita blokavimas isnyksta
Toliau Aimeja, as tave gerbiu, nes tu graziai atsiliepi apie vaikus, supranti, kas yra relaus smurtas, nepriklausomai nuo to,ka tu apie mane manai, tai tau nieko blogo nerasysiu , tiek tik, kad tavo zinutes buna labai jau nuobodzios, tau labai rupi asmensikumai, jei taip labai rupi, nu parasyk man i az, dar be FB, turiu twiteri, linked , visur galime susirasyti, susipazinsim, pamatysi, kaip gyvenu, kur dirbu, gal maziau kils bereikalingu klausimu?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 29, 19:43)
Nesuprantu,ir nesiruošoi suprasti.Esu didelė mergytė ir mano pasaulėžiūra jau suformuota,išprusimo tam tikras lygis jau pasiektas.Vertybės taipogi suformuotos.Taip,kad su mano auklėjimu ar perauklėjimu rūpintis per vėlu.Auklėk jaunesnes ir lankstesnes.</p>
Niekas taves aukleti nesiruosia,nepergyvenk, bet kaip tu issakai savo zeminancia nuomone apie kitus, as galiu parasyti, ka apie tai galvoju. Nuomones ir poziuriai gali nesutapti, bet yra tam tikros vertybes, kurios nekinta pasaulyje. O norejimas pazeminti kita, tik rodo prasta saviverte.