QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 29, 07:44)
<p>Oi,Monte,na kam tiek pagyrų,net pasimečiau.
</p><p>Na, ir puiku,kad padėjo,kad plaukučiai grįžo į savo vietas.
</p><p>Aš kiek esu mačiusi buvusių ligoniukų,tai visų plaukai ataugę daug silpnesni.</p><p>Vis dėl to gera skaityti tokias pozityvias mintis,nes šlamšto ir negatyvo visur daugiau nei reikia.</p>
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 29, 08:20)
Nežinojau, kad sirgai, laikykis ir pirmyn
QUOTE(Aimeja @ 2019 05 29, 08:46)
Kad tu zinotum, kaip as tau linkiu sveikatos.
Taip nuosirdziai vis pagalvoju.
Dekui merginos uz palinkejimus. Sis etapas jau sekmingai praeitas. Gyvenam toliau.
Siaip gera ir tuo paciu glumina, kaip Lisitėja2, perskaicius apie nuosirdu jusu susirupinima mano sveikata, palaikymo zmodzius. Dar karta dekui.
QUOTE(kin @ 2019 05 29, 10:00)
As jau daug metu cutrin naudoju. Mano plaukai silpni, tai dar kazkiek laikosi su siomis priemonemis.
Visa savo umzeli vaiksciojau ilgais plaukais. Pats plaukas vidutinio storumo, bet labai daug. O po sios chemijos dar ir garbanojasi.
QUOTE(Kristi_na @ 2019 05 29, 10:17)
Kai sumanysiu ką naujo išbandyti, reikės Cutrin mėginti.
Moonte, stiprybės ir sveikatos, kuo nuoširdžiausiai!!
Butinai isbandykite. Bent jau as rezultatu esi labai patenkinta, isties nesitikejau, kad plaukai ataugs net geresni nei buvo (labai garbanoti). Ryta tik prabrauki dregnais delnais, paskirstai garbanas, ir plaukuosena kaip is kirpyklos.
Aciu uz palinkejimus.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 05 29, 20:41)
Sodininkes/ darzininkes uzduosiu kvaila klausima, bet jei pamulciavau siltnamyje pomidorus pjauta zole, ar reikia ta zole ten vartyt( nesupelis ji silumoj?)? Ir kiek cm mulciuot?
Juk apmulciavus neaugs piktzoles ir laikysis dregme? Ar ne?
Sveika.
As nevartau, bet man patinka i zole siek tiek iberti nurugstintu durpiu. Iki kito zoles pjovimo man kazkaip naturaliai augalas pasisavina mulca. Si vakara muciavimas ypac tinkamas, raso kad nakti gali buti ir saltnos.