Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

As nieko savo plaukams nenaudoju... pigiausia sampuna ir kondicionieeriu. kin mate mano plaukus
Atsakyti

As nieko savo plaukams nenaudoju... pigiausia sampuna ir kondicionieeriu. kin mate mano plaukus

Būna plaukų,kuriems nereikia jokių įmantrybių.Bet būna ir tokių,kuriuos nors arklio š tepk,nieko nebus.Mano plaukai netikę nuo prigimo,kasų gyvenime nesu turėjusi.Tai kuo tik nesu plovusi,ko tik nesu gėrusi,kaip nėra kasų,taip nėra.O dabar ir nebereikia.

Atsakyti
Man pagyvenus Airijoje labai atsigavo plaukai, nezinau ar cia del klimato, kad nera tokiu slatu ziemu ir karstu vasaru ar ka valgau kitaip ir auga cia greiciau.... Dar kai nustojus dazyti dar labiau atsigavo, dabar sveiki blizga, galiukai netriusta. Nieko ypatinga nenaudoju, tik gera sampuna.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 29, 12:31)
Man pagyvenus Airijoje labai atsigavo plaukai, nezinau ar cia del klimato, kad nera tokiu slatu ziemu ir karstu vasaru ar ka valgau kitaip ir auga cia greiciau.... Dar kai nustojus dazyti dar labiau atsigavo, dabar sveiki blizga, galiukai netriusta. Nieko ypatinga nenaudoju, tik gera sampuna.

Ar kazkam idomu apie tave, kad vel kisi savo trigrasi?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 29, 13:52)
Ar kazkam idomu  apie tave, kad vel kisi savo trigrasi?

aišku, kad įdomu, jukš iš čia, velnio boba
vėl kabinėjiesi prie žmonių, o anoje temoje be muilo į šyknas lendi burbuluotoms, vaidini gerutėlę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 29, 10:23)

Kokiais dazais dazai?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 29, 13:12)
aišku, kad įdomu, jukš iš čia, velnio boba
vėl kabinėjiesi prie žmonių, o anoje temoje be muilo į šyknas lendi burbuluotoms, vaidini gerutėlę biggrin.gif

Kam idomu? Tau biggrin.gif .
Tegu dar kas nors paraso, kad jam idomus Ubuntes pezalai ( aisku is pastoviu cia rasanciu senu nariu, ne is kokiu savo pacios kelis nicus turincios).
Atsakyti

Tegu dar kas nors paraso, kad jam idomus Ubuntes pezalai ( aisku is pastoviu cia rasanciu senu nariu, ne is kokiu savo pacios kelis nicus turincios).

Tai,kad nei viena tiek neišgeria,kad būtų įdomu.

O apie diskusijas nė nešneku.Čia jau ir apsirūkius reikia būti pastoviai.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 29, 14:17)
Kam idomu? Tau biggrin.gif .

tai galvoji tu kam įdomi, nuopeza, a?
kai tavęs nėra visos čia puikiai gražiai bendrauja. Susimąstyk, tu gi pas mus psichoAlagė, nagrinėtoja biggrin.gif
Atsakyti
As tik viena matau - monteverdei paskutiniu metu visiskai blogai su psichine bukle.
Atsakyti

Permetu kitas temas,tai kažkam su galva visai nebegerai.Nes kai jau kalbama su mirusiais ar dievais, tai net ne gydytojui diagnozė aiški.Ir iš viso,nebūtina teršti visų temų.Kur tik pasisuka,ten erzelis iki dangaus kyla.

Atsakyti

Tai,kad nei viena tiek neišgeria,kad būtų įdomu.

O apie diskusijas nė nešneku.Čia jau ir apsirūkius reikia būti pastoviai.

Tu rimtai isivaizduouji, kad pati ar cambala ar kai kurios kitos labai idomios kazkam esat ? Ar su jumis is vis imanoma diskutuoti? Is nuobuodulio darbe cia trinuosi, idomu kartais pasneketi su kai kuriom narem ir tiek. Nesusireiksminkit  :D 

O jei nesupranti apie ka rasau, tai gal susirupintum savo isprusimu, pasauleziura, vertybem, o ne kita kaltintum, dergtum ar saipytumeisi?   :mirksiukas:​ 

Atsakyti