Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 05 27, 01:13)
Viska , ka reikia daryt,.parasiau given . Bet mano plaukai is saves tamsus, pradejau dazyt gal pries 20 metu( ne todel kad zylau, o todel, kad norejau isgaut tamsu kastonini atspalvi).
Bet jei tu rasai, kad megsti ekspirementuot su ryskiom spalvom, manau tavo plaukams jau bus kazkas nebenormalu, nes jie dazyti ryskiais cheminiais pigmentais?

Jau n laiko dažau tokia tamsesne lapiškai ryža spalva. Žinoma, oksidantą naudoju. Įdomu, kaip paveiktų chna mano plauką. hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 25, 08:19)
Manai, kai kurioms cia is SM truksta B12? biggrin.gif

Kitavertus, kodel jais labiausiai skundziasi tie, kurie deklaruoja propaguojantys sveika gyvensena-juk jie pas gydytojus lankosi labai retai rolleyes.gif  tai is kur jiems zinot, kokie tie gydytojai biggrin.gif

kiekveinas iesko info, kuri jam reikalinga matomai...

Sveikas gyvenimo budas, gyvenant mieste, perkant maista, jo .....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 27, 10:32)
Jau n laiko dažau tokia tamsesne lapiškai ryža spalva. Žinoma, oksidantą naudoju. Įdomu, kaip paveiktų chna mano plauką. hmm.gif

Nusikirp maza savo plauku sruoga ir pabandyk nudazyti. Tik taip suzinosi, nes jei eksperimentas nedziugins rezultatu, nors nk neprarasi.
Atsakyti

Oi,atsargiai su augaliniais dažais,nesiimkite saviveiklos.Dar kai mokiausi,buvau prisidaroisi su chna.

Draugė tepliojosi,ji tamsi,sugalvojo likučius man sutepti.Sruogas,atseit padaryti.Draugė išėjo gražiu,kaštoniniu atspalviu.

O,aš,šviesi šatenė išėjau nenusakomos spalvos.Net tai ryža,nei tai apelsininė.Reikia perdažyti,nėra kuo.Tada ir chemijos tokios nebuvo.Teko dar šviesinti sruogas.Kurios,žinoma paskui nutrupėjo.Pusę metų vaikščiojau kaip papūga,kol natūraliai nuaugo.

Atsakyti

Oi,atsargiai su augaliniais dažais,nesiimkite saviveiklos.Dar kai mokiausi,buvau prisidaroisi su chna.

Draugė tepliojosi,ji tamsi,sugalvojo likučius man sutepti.Sruogas,atseit padaryti.Draugė išėjo gražiu,kaštoniniu atspalviu.

O,aš,šviesi šatenė išėjau nenusakomos spalvos.Net tai ryža,nei tai apelsininė.Reikia perdažyti,nėra kuo.Tada ir chemijos tokios nebuvo.Teko dar šviesinti sruogas.Kurios,žinoma paskui nutrupėjo.Pusę metų vaikščiojau kaip papūga,kol natūraliai nuaugo.

Atsakyti

Blyn,intikas stringa,susidubliavo.

Atsakyti
Lisiteja2, esu paciai labai dekinga. Rodos mylimuke prase parekomenduoti ka nors plaukams. Pati jai rekomendavai Cutrin.lt svetaine, kur galima pasirinkti neblogas prieziuros priemones. Nebuciau boba, juo lab anuo metu "augmenija" tik svajonese buvo. Isirinkau, parsisiunciau. Dabar galiu drasiai rekomenduoti kitiems. Isties puikios plauku prieziuros piemones. Plaukai isaugo, pilnaja to zodzio prasme, nuostabus. Kartais tenka "padirbeti" hematologiniam skyriuje, kaip paguoda kitiems, kaip greitai po chemijos isauga plaukai ir kaip puikiai jie gali atrodyti.

Taigi, aciukas aciuks.gif friends.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti

Oi,Monte,na kam tiek pagyrų,net pasimečiau. :blush-anim-cl: 

Na, ir puiku,kad padėjo,kad plaukučiai grįžo į savo vietas.

Aš kiek esu mačiusi buvusių ligoniukų,tai visų plaukai ataugę daug silpnesni.

Vis dėl to gera skaityti tokias pozityvias mintis,nes šlamšto ir negatyvo visur daugiau nei reikia.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 05 28, 23:44)
Lisiteja2, esu paciai labai dekinga. Rodos mylimuke prase parekomenduoti ka nors plaukams. Pati jai rekomendavai Cutrin.lt svetaine, kur galima pasirinkti neblogas prieziuros priemones. Nebuciau boba, juo lab anuo metu "augmenija" tik svajonese buvo. Isirinkau, parsisiunciau. Dabar galiu drasiai rekomenduoti kitiems. Isties puikios plauku prieziuros piemones. Plaukai isaugo, pilnaja to zodzio prasme, nuostabus. Kartais tenka "padirbeti" hematologiniam skyriuje, kaip paguoda kitiems, kaip greitai po chemijos isauga plaukai ir kaip puikiai jie gali atrodyti.

Taigi, aciukas  aciuks.gif  friends.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

Nežinojau, kad sirgai, laikykis ir pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 05 29, 00:44)
Nebuciau boba, juo lab anuo metu "augmenija" tik svajonese buvo. Isirinkau, parsisiunciau. Dabar galiu drasiai rekomenduoti kitiems. Isties puikios plauku prieziuros piemones. Plaukai isaugo, pilnaja to zodzio prasme, nuostabus. Kartais tenka "padirbeti" hematologiniam skyriuje, kaip paguoda kitiems, kaip greitai po chemijos isauga plaukai ir kaip puikiai jie gali atrodyti.

Kad tu zinotum, kaip as tau linkiu sveikatos. 4u.gif Taip nuosirdziai vis pagalvoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 05 28, 23:44)

As jau daug metu cutrin naudoju. Mano plaukai silpni, tai dar kazkiek laikosi su siomis priemonemis.
Atsakyti
Kai sumanysiu ką naujo išbandyti, reikės Cutrin mėginti.
Moonte, stiprybės ir sveikatos, kuo nuoširdžiausiai!! 4u.gif

QUOTE(Moonte @ 2019 05 28, 22:44)

Atsakyti