tai sirgalė? ko tau tavo tie stebuklingi ir patikimi medikų medikamentai nepadeda?
Papildyta:
Atidarius placiai langa - iskrido...
Baisu, kas LT dedasi
gerai, kad ne šikšnosparnis, plaukus nupeštų
Žinoma labai blogai :lol:Jei kalbant atvirai, tai man ta ekologija,mėsos nevalgymas,žaliavalgystė,veganizmas atrodo kaip savotiškas fanatizmas.Neįsižeiskite,nevartojančios gyvulinių produktų.Juk jūs jau naudojatės, seniau ant gyvūnų kailių išbandytais produktais.Viskas, ką naudoja žmogus yra kenksminga gamtai( žemei).Sintetika gaminama kenkia, naudojama, utilizuojama taipogi kenkia.Taip,kad gal nesiginčykim tuščiai.Vis tiek atgal į urvus nebegrįšime,transporto ir kitų civilizacijos teikiamų malonumų neatsisakysime.
Is dalies tikrai sutinku, kad sintetika dar labiau kenkia, cia apie daiktus, o del maisto, reikia ziureti ka valgai, jei avokadus, banaus, palmiu alieju ir t.t. tai irgi ne kamaziau kenkia tiek gamtai, tiek gyvunam, taigi neuztenka vien atsisakyti gyvunus valgyti, reikia labai daug samoningumo pasirinkimuose ir daznai renkiesi mazesni blogi, o ne kazkoki geri ir tai dar klausimas...
Bet nesutinku, kad neatsisakysim, teks, 10 m liko iki katastoru, jei neatsisakysim, to kai dabar gyvenam, nu kiek gi galim aparazituoti, keikveinas organizmas apsivalo nuo parazitu... galu gale ir nafta baigsis greitai...ir dar neaisku kaip planeta sureguos i toki naftos praradima, as nemanau, kad ji ten, tam, kad mes is jos maiselius darytume...
Kas ka nori ta renkasi . Manau geriau naudota ir nesunaudojama vilna, nei sintetika.
Have You Herd? Cruelty Free Wool Is The Latest In Sustainable Fashion
Pas mane kai vyras geras, tai ir mano savijauta geta. Nereikia jokiu atstatinejimu nei naturaliu, nei cheminiu budu.
Nes gi visos ligos ir negalavimai tik nuo nervu. Brangutes jus mano.
Baiksit jaustis blogai, kai nustosit lakstyti paskui savo vevykusius diedus
As per gimdyma labai daug netekau kraujo, net perpylima galvojo daryti, bet as nenorejau, o gydytoja irgi palauke neverte dar nemiriau ir nieko atsigavau. O paskui reikejo atsistatineti.
Siaip gyvenime tiek valgant mesa, tiek nevalgant kraujas visada buvo geras.