Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 05 23, 08:53)
Nu bet ji užtat tavo akyse ne fanatike.  smile.gif
Diskutavom su svainiu. jis sake, del odos drabuziu - problema. draugas jam atidave odine striukę, ir pagalvojęs, svainis neišmete jos del aplinkosaugos faktoriaus.
pats nebutu pirkes.
lygiai taip pat nešioju ikistus drauges odinus batus (daug metu), ir miegam po lamos kailiais  cray.gif  jau daug metu
(pirkti dar kai buvau lavonede.)

Stipriai pusin trenkta gluse baisiau nei fanatas.

Tai neslykstu lavonu dziovintom/ isdirbtom dalim klotis ir autis?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 05 23, 08:55)
Renkuosi anaferezę, žinoma užima ilgiau (~3 val), bet organizmas atsistato žymiai greičiau. Dar truputis ir gausiu garbės donorą, žymuną jau prieš du metus atsiėmusi.

Kadangi aš dažniausiai tiesiog užbėgu ten per pietų pertrauką, tai man per ilga procedūra. Neprisiruoščiau turbūt, jei reiktų tris valandas suplanuot tam... Šiaip aš jaučiuosi puikiai, o ir tas hemoglobinas greitai atsitato į normos ribas, tiesiog būna tarp 120-125 tam tikrą laikotarpį, o to donorystei nepakanka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 05 23, 09:18)
Kadangi aš dažniausiai tiesiog užbėgu ten per pietų pertrauką, tai man per ilga procedūra. Neprisiruoščiau turbūt, jei reiktų tris valandas suplanuot tam... Šiaip aš jaučiuosi puikiai, o ir tas hemoglobinas greitai atsitato į normos ribas, tiesiog būna tarp 120-125 tam tikrą laikotarpį, o to donorystei nepakanka smile.gif

Aš nusimatau vakarines procedūras centre. Ramiai, be jokio bėgimo. Plius prieš anaferezę padaro kraujo tyrimus, tai dalinai ramuma. Dar plius, nėra tokio didelio pusės metų pertraukimo.
Atsakyti

Nu tai, Lutuke, kodel negyveni (su gamta)? vat turiu Labanoro girioj nameli. varom gyvent....

Kartu? :lol: As irgi turiu sodyba vienkiemyje, bet vis tiek per arti kaimo  :D 

Bet tau labai smagu, kad turi sodyba grazioje vietoje, nors paatostogauti gali.  :4u: 

Va man tas ir idomu, kodel zmones taip isikibe i miestus, ir kodel taip sunku pereiti i naturalesne aplinka.

Zinai, kaip tame kine Matrica, kuria piliule renkiesi.....

As asmeniskai neisgyvenau Lietuvoje, ne karta sakiau, jau esu tiek atitolusi nuo gamtos, kad  gyventi gamtoje reikejo mokytis, ir is kart neina, uztrunka keli metai, kad is mokti bent uzsiauginti darzoves, as gi asfalto vaikas, kaimo net dorai nemaciusi , mano senealia iir tie tame paciame mieste gyveno  :D Jei padarai kazkokia klaida sedama, sodindama darzoves, viskas metai ir prarasti.

O va tuos kelis metus, kad isgyventi reikia pajamu is kazkur. Toliau reikia nezinau kur tureti sodyba, gal tikrai kokiam Labranore, nors ir ten dabar medzius jau kerta technika vazinejasi. Eiliniam kaime tai pijokynas.... Yra viena bendruomene prie Vilniaus, kur ir naturaliau gyvena ir mokykla net turi isikure vaikam, bet tai ten kainos vien jau sklypu kokios, o dar nama pasistatyti reikia, ir dar tureti tuo periodu is ko gyventi, vel viskas atsimusa i pinigus, toks uzdaras, ratas, net kad iseiti , ismokti gyventi naturaliau reikia pinigu,  o kad uzdirbti pinigu reikia dirbti sistemoje ir kaip is jo iseiti?  :hmm:​ 

Atsakyti

o jūs plaukams daug demesio skiriate ir babkiu?

sampunus perku gerus(naturalius, be visokiu baisiu chemikalu , cruelty free ir t.t.), bet kaina normali apie 10 e buteliukas, ir kirpykla 35-50 e kirpimas, kas koki 3-4 men, visos islaidos :) dar dukra kartais praso kondicionieriaus, tai nuperku jai, kartais ir pati panaudoju, vel koks 10 e. va ir viskas . Pamazu plaukai zyla, gaunasi smulkios, sviesesnes gijos plaukusoe, man grazu, ar atrodau senesne, abejoju, veidas nejauneja gi, o 25 irgi nenoriu atrodyti uztenka ir taip visa gyvenima jaunino :) 

Atsakyti

na, jei aš sirgsiu pieną vatojusi 32metus, tai ta bobule sirgs tuo labiau - 80metu vartojusi.
žiūrint, aišku, kaip dar genai sugros - mityba tuos genus išjungs arba ijungs. rolleyes.gif
pasterizuotas pienas išvis nereikalingas, nulis vitaminu, skaidulu, išvirti pūliai/kraujas, svetimas baltymas (kazeinas), sukeliantis uždegiminius procesus žmogaus organizme (artritą, diabetą 2, alergijas, viduriu užkietejimus).
net dietologai tą pasakytu: Kupriene, Unikauskas.

Mama nupirko Unikausko knyga dovanu, kada perskaitysiu, siaip man visai patinka tas porfesorius, jo laidos, jau sakau, bent taip zmones maitintusi,kaip jis pataria.

As manau atsisakius zalingu iprociu tame tarpe ir pieno, organzimas pamazu issivalo, visgi ne kokie sunkieji metalai maistas.

Atsakyti

Jo, Kraujasiurbiai jusu laukia.

Nzn baisu dabar gyvent miske. Nusikalteliai nebaudziami...
Siandien nuplaukem marsrutu Ginuciu malunas - Paluse. Gal 17km.
Almajos upelis - totaliai apleistas, vos praplaukem, pilna nuvirtusiu medziu. Prie ruso ten buvo visasajungine turistu trasa plukde su valtimis turistus is viso sojuzo. Tai sutvarkytas upelis buvo
Kas dar... Nacionalinis AUkstaitijos parkas isparceliuotas sklypais... Nieko naujo.
Kas dar. Ignalinoje pasirodo nera taksi. Na nera iskvietimo vakare. Prie ruso net buvo, kai su taksi buvo dideles probleemos. Atsitiktinai pagavau taksista kuris savo seima veze is pramogu, tai nuveze kur reikia

kazkaip zmoniu niekad nebjojau, o uodai jauciu mane mirtinai uzkandziotu begyvenant miske :lol:

bet sako pagyevnus gamtoje, naturaliai,  organzimas isivalo, ir uodai nebe taip puola...

Atsakyti

p.s. Lutukei/Montevertei klausimas atkrinta. Moontei. Montekristai. kurios ženotos 1.
Idomuciai irgi nosies nekišti.
taigi, ko ten garsenybes skiriasi?

ir kodel dabar as atkrentu?  :unsure:  :D 

Ko skiriasi, nu tai zmones tokie kaip ir visi, tiek,akd zinomi, kaip visi skiriasi taip ir jie skyrybu gi 50 proc santuoku, tai ko noreti?

O skiriasi zmones nes 1 nepasirenka tinkamai, 2 nemoka kurti santykiu, iesko patogensiu variantu, kad dirbti nereiktu, nori cia ir dabar visko, visko gatavo ir ant lekstutes.

Atsakyti
Man sitie visi rastai apie donoryste iškėlė toki
vaizdinį pries akis is vaikystes, kai tevas su samciu skubedavo issemti krauja is prapjautos kiaules viduriu, kad tas nespetu sukreseti ir tiktu kraujinei sriubai.
Atsakyti

Man ,asmeniškai Unikauskas pasitikėjimo nekelia.Jo laidos gryna reklama.Po jo laidos vaistines užplūsta bobutės, ir prašo būtent to, apie ką kalbėjo daktariukas.Kurpienė dar labiau,teko būti jos paskaitoje, tai totalus vandens pilstymas iš tuščio į kiaurą.O be to ji neturi jokio ryšio su medicina, tik kursus baigusi.

Keista kiek laidu jo ziurejau, nepamenu,kad kazka reklamuotu, ka butu galima vaistinei nusipirkti. Kaip tik apie mityba sneka, ka geriau valgyti, ka ne, paparstus tokius dalykus, kaip silke , riesutus "reklamuoja"  :D Apie celiulita gerai papaskojo, apie susikudinima, mano mama pagal jo sistema apei 10 kg numete ir laiminga. Apie sarmine mityba papasakojo, tikrai jis suteikia nemazai geros informacijos, manau.

Kurpienes nesu girdejusi.

Atsakyti

Diskutavom su svainiu. jis sake, del odos drabuziu - problema. draugas jam atidave odine striukę, ir pagalvojęs, svainis neišmete jos del aplinkosaugos faktoriaus.
pats nebutu pirkes.
lygiai taip pat nešioju ikistus drauges odinus batus (daug metu), ir miegam po lamos kailiais cray.gifjau daug metu
(pirkti dar kai buvau lavonede.)

kol kas labai sunku su sitais dalykais, oda is gyvunu, nafta is zemes, kai net nezinom kaip kenkia, kai issiurbiam, ir kiek gyvunu zuva nuo naftos nuolatiniu issiliejimu, kiek uztersiama gamta kai ja perdirba, kai tranpsortuoja ir t.t. vienu zodziu, Naturalu kas linas, organic medvilne, nes ne organic vieni is labiausiai tresiamu augalu, dar lieka kanape, is jos kol kas mazai kas gaminama, bet potencija didele, nezinau, kodel ji taip uzmirsta ir mazai naudojama.

Dar atradau gaminama dirbtine oda is ananasu zieves, bet kol kas mazai ir gana brangu, tik internete.

Tikiuosi akd pamazu vsi atsiras daugiau ir daugiau iv technologiju, nes nelabai turim ktios iseities, Airijoje jau labai placiai paie tai snekama, saiau ir mokykloje vaikams, ir per radija ir prekiu veganisku iv labai padaugejo, vis kas diena kazkas nauja atsiranda...tikekime suspesim sustabdyti katastrofas gresiancias po 10 m

Atsakyti
Negaliu nepapasakoti biggrin.gif
Pamwikinau mandra komplekta uzsakovei, pagailejau jos,
Uzsiprasiau vos vos daugiau, nei kainavo visos medziagos. Tai pasirode per brangu,!!! Pasake, kad pinigu dabar neturi (kam isvis tada prasyti????nesuprantu) tai emiau ir pardaviau kitai uz dviguba kaina.
Kartais tos moterys tokios dunes buna...
Atsakyti