Nu tai, Lutuke, kodel negyveni (su gamta)? vat turiu Labanoro girioj nameli. varom gyvent....
Kartu? As irgi turiu sodyba vienkiemyje, bet vis tiek per arti kaimo
Bet tau labai smagu, kad turi sodyba grazioje vietoje, nors paatostogauti gali.
Va man tas ir idomu, kodel zmones taip isikibe i miestus, ir kodel taip sunku pereiti i naturalesne aplinka.
Zinai, kaip tame kine Matrica, kuria piliule renkiesi.....
As asmeniskai neisgyvenau Lietuvoje, ne karta sakiau, jau esu tiek atitolusi nuo gamtos, kad gyventi gamtoje reikejo mokytis, ir is kart neina, uztrunka keli metai, kad is mokti bent uzsiauginti darzoves, as gi asfalto vaikas, kaimo net dorai nemaciusi , mano senealia iir tie tame paciame mieste gyveno Jei padarai kazkokia klaida sedama, sodindama darzoves, viskas metai ir prarasti.
O va tuos kelis metus, kad isgyventi reikia pajamu is kazkur. Toliau reikia nezinau kur tureti sodyba, gal tikrai kokiam Labranore, nors ir ten dabar medzius jau kerta technika vazinejasi. Eiliniam kaime tai pijokynas.... Yra viena bendruomene prie Vilniaus, kur ir naturaliau gyvena ir mokykla net turi isikure vaikam, bet tai ten kainos vien jau sklypu kokios, o dar nama pasistatyti reikia, ir dar tureti tuo periodu is ko gyventi, vel viskas atsimusa i pinigus, toks uzdaras, ratas, net kad iseiti , ismokti gyventi naturaliau reikia pinigu, o kad uzdirbti pinigu reikia dirbti sistemoje ir kaip is jo iseiti?