QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 22:47)
nu ką, aš po HIT sporto, tik tokio vargano.
taigi, LIT labiau. (low intensity.)
jūs geriau, švelniais liežuviais nemalę, pasakykit, kodel tiek gasenybu db skiriasi...
skaisgiriai, morkūnas, šedžiai jau seniai.
o jūs vis dar nesiskiriat... aš - išimtis, aišku. vis tiek - aš ne kaip visi balti žmones.
arba jau syki išsiskyret, ir nebeketinat...?
p.s. Lutukei/Montevertei klausimas atkrinta. Moontei. Montekristai. kurios ženotos 1.
Idomuciai irgi nosies nekišti.
taigi, ko ten garsenybes skiriasi?
ps.s ai, tiesa. vakar taip užsikaifavau. gavau tyrimu rezultatus. senstu, o tyrimai vis gereja. vit D dr niekad toks aukštas nebuvo, b12 - taip pat, hemo - irgi top.
vel galvoju kraują duot, seniai daviau.
Monteverte, tu sakei, kažkoks ten kraują vis duodavo, ir kažkokia liga susirgo. neatmeni?
taigi, LIT labiau. (low intensity.)
jūs geriau, švelniais liežuviais nemalę, pasakykit, kodel tiek gasenybu db skiriasi...
skaisgiriai, morkūnas, šedžiai jau seniai.
o jūs vis dar nesiskiriat... aš - išimtis, aišku. vis tiek - aš ne kaip visi balti žmones.
arba jau syki išsiskyret, ir nebeketinat...?
p.s. Lutukei/Montevertei klausimas atkrinta. Moontei. Montekristai. kurios ženotos 1.
Idomuciai irgi nosies nekišti.
taigi, ko ten garsenybes skiriasi?
ps.s ai, tiesa. vakar taip užsikaifavau. gavau tyrimu rezultatus. senstu, o tyrimai vis gereja. vit D dr niekad toks aukštas nebuvo, b12 - taip pat, hemo - irgi top.
vel galvoju kraują duot, seniai daviau.
Monteverte, tu sakei, kažkoks ten kraują vis duodavo, ir kažkokia liga susirgo. neatmeni?
Is kyr man žinoti ko kiti skiriasi. Man rūpi mano šeima. Va tu8j 20 metų kaip susipažinom, įsimylėjom, tikiuosi nereiks niejo keisti