Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 22:47)
nu ką, aš po HIT sporto, tik tokio vargano.  biggrin.gif
taigi, LIT labiau. (low intensity.)
jūs geriau, švelniais liežuviais nemalę, pasakykit, kodel tiek gasenybu db skiriasi...
skaisgiriai, morkūnas, šedžiai jau seniai.
o jūs vis dar nesiskiriat...  biggrin.gif aš - išimtis, aišku. vis tiek - aš ne kaip visi balti žmones.
arba jau syki išsiskyret, ir nebeketinat...?

p.s. Lutukei/Montevertei klausimas atkrinta. Moontei. Montekristai. kurios ženotos 1.
Idomuciai irgi nosies nekišti.
taigi, ko ten garsenybes skiriasi?
ps.s ai, tiesa. vakar taip užsikaifavau. wub.gif  gavau tyrimu rezultatus. senstu,  o tyrimai vis gereja. vit D dr niekad toks aukštas nebuvo, b12 - taip pat, hemo - irgi top.
vel galvoju kraują duot, seniai daviau.
Monteverte, tu sakei, kažkoks ten kraują vis duodavo, ir kažkokia liga susirgo. neatmeni?

Is kyr man žinoti ko kiti skiriasi. Man rūpi mano šeima. Va tu8j 20 metų kaip susipažinom, įsimylėjom, tikiuosi nereiks niejo keisti
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 23, 08:17)
<p>Idomucija, iš kur tiek negatyvo?Ignalina puiki, nepalyginama su tuo, kas buvo prieš 10 metų.Juk natūralu,kad upelis privirtęs medžių, gamta juk.Jei norisi tvarkos, reikėtų lankytis parkuose, kur žolė preciziškai skutama kas tris dienas
</p><p>.Man ,asmeniškai Unikauskas pasitikėjimo nekelia.Jo laidos gryna reklama.Po jo laidos vaistines užplūsta bobutės, ir prašo būtent to, apie ką kalbėjo daktariukas.Kurpienė dar labiau,teko būti jos paskaitoje, tai totalus vandens pilstymas iš tuščio į kiaurą.O be to ji neturi jokio ryšio su medicina, tik kursus baigusi.
</p>

O tai kodėl negalima prašyti to? O kai vaistą rekomenduoja, išrašo receptą, tai prašai kito? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 23, 07:17)

</p><p>.Man ,asmeniškai Unikauskas pasitikėjimo nekelia.Jo laidos gryna reklama.Po jo laidos vaistines užplūsta bobutės, ir prašo būtent to, apie ką kalbėjo daktariukas
</p>

Kad jis nereklamuoja jokiu medikamentu.
Bet kaip sako mano seimos gydytoja - "Unikausko pacientai" po jo laidu eina pas gydytojus ligu ieskot biggrin.gif .

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 21:47)

Monteverte, tu sakei, kažkoks ten kraują vis duodavo, ir kažkokia liga susirgo. neatmeni?

Kokia nesamone. Akivaizdus elementariausiu med ziniu ir neturejimas.
Nebent kokia infekcija ( kas beveik neimanoma) uznes.
Atsakyti

.Kurpienė dar labiau,teko būti jos paskaitoje, tai totalus vandens pilstymas iš tuščio į kiaurą.O be to ji neturi jokio ryšio su medicina, tik kursus baigusi.

As ir norejau sakyti, kad ji ne dietologe.

Man ji patinka, bet issilavinimo tikrai neturi. 

Atsakyti

Lietuvoje skiriasi 50% poru. Ar garsenybes skiriasi dazniau?

Kitas dalykas, kad tarp dalies basiskirianciuju didelis amziaus skirtumas. Man atrodo skyrybos is dalies jau uzprogramuotos tokiuose santykiuose. 

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 05 22, 21:57)
Pastebėjau, kad man jis atsistato per pusmetį dažniausiai nuo paskutinio davimo. Po trijų mėnesių kartais būna dar nepakankamas. Dabar dar pusmetis nepraėjo. Tai įtariu, kad bus normoj, bet davimui neužteks

šaunuole, kad duodi.

man tai patare nelaukt, iškart geležies pagert, aš kartais taip darau, per menesi atsistato.

Cambala, aš fanatike, tuomet Lutuke - aukso vidurys, nes ji dar žuvies pavalgo kartais, ir vaikams dairy perka.

aš vaikams neperku. mano vienas vaikas mesedis, bet valgo ką nori ne namie. mokykloj, pas senelius. per akis gauna visko. nelakstau paskui, neatmineju kąsniu, tai menka iš manęs fanatike, bet namai - šventa vieta. taip kaip mocia pasakys. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 23, 08:21)
Ar garsenybes skiriasi dazniau?

Taip. Uztenka i Holivuda paziuret. Kuri/ i is garsiu aktoriu ne n taji karta zenoti?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 23, 06:47)
Va tu8j 20 metų kaip susipažinom, įsimylėjom, tikiuosi nereiks niejo keisti

labai puiku. džiaugiuos.

vakar lb pralinksmino, kaip Burbanti visas išvadino nenormaliomis ir dar cambala apie mane ir monteverte pridejo.
tiesos yra kiekvienam mele.
tik save Cambala užmiršo mūsu meiles ratelyje pamineti wub.gif wub.gif brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 05 23, 09:31)
tik save Cambala užmiršo mūsu meiles ratelyje pamineti  wub.gif  wub.gif  brunette.gif

nu nes centrinė d savęs nemato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 05 23, 08:29)

Cambala, aš fanatike, tuomet Lutuke - aukso vidurys, nes ji dar žuvies pavalgo kartais, ir vaikams dairy perka.

Matai, juokingai atrodo, kai lutuke nesioja kokius odinius batus, vazineja benzo ar dyzelio auto, vartoja grietine, valgo balta misraine, bet aiskina mamkose issijuosus apie tarsa gamtai, sveika gyvensena, ekologija ir pan.
Pas ja yra ryskus sutrikimas - kalbet be perstojo viskame k9 zino ko nezino.
Atsakyti
Nu bet ji užtat tavo akyse ne fanatike. smile.gif

Diskutavom su svainiu. jis sake, del odos drabuziu - problema. draugas jam atidave odine striukę, ir pagalvojęs, svainis neišmete jos del aplinkosaugos faktoriaus.
pats nebutu pirkes.
lygiai taip pat nešioju ikistus drauges odinus batus (daug metu), ir miegam po lamos kailiais cray.gif jau daug metu
(pirkti dar kai buvau lavonede.)

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 05 22, 22:57)
Kraują duot man patinka. Šiandien palapinę praėjau, galvojau gal užsukt. Neužsukau. Suabejojau dėl hemo kiekio. Pastebėjau, kad man jis atsistato per pusmetį dažniausiai nuo paskutinio davimo. Po trijų mėnesių kartais būna dar nepakankamas. Dabar dar pusmetis nepraėjo. Tai įtariu, kad bus normoj, bet davimui neužteks (nes turi būti aukštesnis, kad leistų duoti). Bet sekantį kartą užmačiusi eisiu smile.gif

Renkuosi anaferezę, žinoma užima ilgiau (~3 val), bet organizmas atsistato žymiai greičiau. Dar truputis ir gausiu garbės donorą, žymuną jau prieš du metus atsiėmusi.
Atsakyti