geras klausimas.
aš irgi už zoo sodus tam tkrais atvejais.
bet zoo sodai turi buti kaip Indijoje, Vokietijoje - kaip džiungles, miškai, - aptverti, ginkdie ne kaip Kauno Zoo.
ir ne kaip....sorry....žmogaus butas.
cia ne juokas. kiek vyru esu klausius - visi jie VDUJE nesmagiai jauciasi, nors teigtu ką kita. (tipo, prisidetu prie buities ar pan.)
mano drauge - direktore. nuolat vargsta, nerasdama nei vyro, netgi meiluzio panašiai uždirbancio. vyrai kompleksuoti.
aš irgi, būdama vyras, kompleksuociau. man netiktu pasakyt: na, gerai, aš už tave indus suplausiu, mašiną tau taisysiu....
suprantu juos
buvo tema cia, SM: anglu mokytoja, eksperte, daug uždirbdavo, ir viena 36m. 12tūkstanciu su privat pamokom. miestas: Mažeikiai.
Vyru? Nulis.
Vyru seksui? Pilna. alfonsu visokiu, vyru prie konteineriu.
Tai as apie tai, tai ir turejau omeny sakydama, tinkamos gyvunam salygos, man ta tema senai idomu, kodel zmones patys neguyvena gamtoje ar bent ddarnoje su gamta?
Moterys, ne kaip moterys, tai ir vyriai ne kaip vyrai siasi laikais. Zinoma vyriska prigimtis verziasi i save, islaikyti ir ginti moteri, seima, aplinka iskreipta, kai tai jiem daznai neimanoma ar net nereikalinga, tai jie puola i depresija , nebezino savo paskirties...
Tai cia ristusi su pirmu klausimu, atitolimas nuo gamtos ir jos desniu mums kainuoja sveikata...
eee.png 448,78KB 0 Parsiųsta kartų