QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 18:05)
Lutuke, kalbant vel karmos tema ir ją baigiant.
tai tame ir ESME, kad reikia kalbeti ir liesti ASMENIŠKAI. MATAI, KAIP NEFAINAI? vskas gražu teorijoj, o kai idedu
savo, tavo vaiku vardus, savo draugę ar Moontę - tau nesmagu pasidaro? o jei dar tavo mamą ideciau?
mano draugo vardą visaip ca "nešiojai" forume...mūsu gražią draugyste...kurios aš niekada neišsižadesiu, ypac, dabar, kai jam juodai sunku...
teorijomis lengva tiketi, bet sunku jas matuotis. tau irgi bus sunku, kai patirsi bent kiek kancios savo gyvenime.
gal tapsi nuolankesne.
viena labai teige tikinti vedomis, jas taike visur ir visada, ypac savo draugems, bet kai eme sirgti artimeji, bet ne jos žiežula kaimyne, tai ji eme netiketi, kad štai jos gerute, seganti dukra, "blogesne" už tą žiežulą kaimynę, ir tt ir pan. o kai paciai nelaime ištiko, darbą prarado...visai užsiciaupe...
žodžiu, peace. man jau nebereikia diskusiju, jos begalines.
Ne, aš taip niekur neteigiau.
aš išvis manau kitaip: kad kišau šūdą 32 metus, tai kažin, ar man organizmas padekos dar....
aš nevalgau visu pirmą gyvūnu del morales.
ir vel nesupratai ir vel neigi mano poziuri
Siuliau nemineti konkreciu zmoniu, ne del to,kad NESMAGU,
O DEL TO, KAD JIEM NEPAKENKTI.
Tu gal netiki ir nenori gilintis i minciu veikima, bet kiekviena karta statydama pvz,kad as(kitas) sergu tu man kuri ta liga, taip nefainai, kai kazkas tau linki susirgti, kad ir nesamoningai, zinoma, tavo mintys nera tikios stiprios(tikiuosi) , kad man ja sukurtum, bet visgi kam sitaip zaisti?
nes kurdama pavzydi tu sukuri minti ir vaizdini, kiekviena musu sukurta mintis verziasi i materialIzcija, ir susikurus pakankamai daug tokiu iv minciu ir t.t. jos ir materilizuojasi.
O kad tu isikalusi i galva kazka savaip ir nenori girdeti, ka tau sakau, tai cia ne mano poziuris.
AS NESIREMIU VEDOMIS, JOMIS NESIVADOVAUJU IR NESKIRSTAU ZMONES I GERIECIUS IR BLOGIECIUS, Ko tu man mini tas vedas ir ta teorija vis? As tau tai rasiau gal 5 k jau. Savo vaikams as beveik visas ligas sukuriau pati, va kokia as "geriete", kas jas sukuria pyktis, nerimas, pergyvenimai, baimes ir t.t.
As, kai buvau paciame dugne, kai galvojau, nejau gyvam i zeme lysti, taip supuole tiek daug bedu, atradau daug informacija sia tema ir man ji padejo is tos duobes, ligu ir nelaimiu islipti, butent dirbau su praktika, ne teroijom ar kazokiu religiju nuotrupom...Kai paskambinau Vitalijui pirma karta ir jis mane isklause ir patikrino, nu ka sako einat i susinaikinima, ka man reikejo pasipiktinti tokiu pasakymu, sakyti ne as gi tokia gera?
ne, as priemiau viska ir taisiau, tai,ka darau blogai, tam kad gyvenimas keistusi, o ne kisau galva i smeli ai cia matyt toks mano likimas, dievo " dovanos ", ne as mokausi dirbti su savo mintim, jas koreguoti, man sunkiai sekasi, bet man norisi to ismokti ir tobuleti, o ne plaukti pasroviui ir buti kazkam karmos irankiu...patinka man posakis, kad mes turim tik savo rankas , kad Dievas galetu mums padeti.
Mes viska sau susikuriam, kas nori gali tuo tiketi, netiketi, vadovautis kitom pasauleziurom, praktikom, as niekam nieko nepresu.
Bet man nepatinka, kai mano mintys iskraipomos.
Given tavo draugo varda nesiojau????
KUR? KADA?
AS IS VIS TAVO NORS VIENA PAZYSTAMA ZMOGU AR TAVE MNEJAU?
Pati pasakojaisi apie savo draugus, kad daug ju turi, dar kai paminejai, kad viienas is ju neigalus, tai tada tik pasakiau ,kad
gal but tai ir yra isimtis, jei tarp jusu nei is vieno nebuvo to potraukio., tai uvo vienintelis postas apie tavo drauga.
As aplamai nei vieno zmogaus neminejau, ne tik tavo draugo tai prima, antra, as tik pasakiau, kad DAZNIAUSIAI jauciama tarp moteru ir vyru kuniskas potraukis draugystes metu, ar is vienos ar is kitos puses, tai FAKTAS, patvritintas psichologu, ne mano nuomone ir dazniausiai is vyru puses, nes moterim siek tiek kitaip su tuo. Tu pati tai patvritinai. Tai dabar nesuprantu, ka cia susifantazavai?
Ar as siuliau kazkam kazka issizadeti?
kaip tik sakiau, tos kurios netekejusios tai labai gerai daug vyru draugu tureti, kai dar Kin piktinosi, kad cia dvasine isdavyste.
ir viskas visada man yra paciu zmoniu pasirinkimas, niekad nieko neskatinciau kazka nutraukti, draugysciu, seimu, santuoku.