Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 22, 15:19)
As nemanau, kad tokia is vis daroma ar imanoma, Juk nera kates arba tik lauke gyvenancios arba tik namie, yra labai daug viduryje to, priklausomai nuo to kur gyvena, kaip gyvena, kaip jas priziuri, kaip seria, laukas laukui nelygu ar tai miestas, ar tai kaimas, ar koks vienkiemis ar butas 12 aukste.
Mano drauge laike kate tik bute 5 aukste, ta vargse viena diena  ir isoko, kai jie netycia paliko langa placiau praverta. ir kur tas ilgas gyvenimas ir suagumas?
Manau logika vadovaujantis ilgiausiai ir sveikiausiai kates turetu gyventi, kai jais seimininkai rupinasi, ir kai pabuna nors kazkiek lauke, neika snesako ja ten ziema vasara laikyti nuolat, nes visigi zinduoliam reikia saules sviesos ir zolytes katytem reikia ir siaip man kazkaip labai baisiai skamba kaip iki gyvos glavos ikalintas tas gyvunelis, jei jis nemato lauko, manau psichika turetu sutrikti pas tokias kates.

Pati neatsako, vargu ar noretu tokio "gero" gyvenimo.

o pitonui tai nereikia? biggrin.gif Apsispęsk pagaliau, keiti nuomones kas minutę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 14:17)
Žinoma.

Bet kaip tau pavydu ar ne? Mamytė vargšiukės nemylėjo? 4u.gif Pas mus klasėje irgi visada bent pora tėvų kartu važiuodavo visur, nes gerai, kai yra daugiau suaugusių nei viena auklėtoja, kad kas nenutiktų

Kam pavydu? Burbai, kad suaugusi sunu sekioja?
Mokyklos ekskursijose mazose klasese tai taip, vaziuodavo tevai.
Nesiok tapkes toliau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 22, 15:21)
o pitonui tai nereikia? biggrin.gif Apsispęsk pagaliau, keiti nuomones kas minutę biggrin.gif

DUB DUBAM

tai tu paimk ir paskaityk mano zinute, matai ten parasyta, kad ir pitona NET VEDE I LAUKA, o tu tingi kates isvesti.

KA MAN APSIRPESTI? ismoks bent skaityti, jau 3 k tau sakau.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 22, 14:21)

Gal pitonas saltakraujis? biggrin.gif
Nes viena cia tai suni zuvim seria, zuvis gi saltakrauje, nesupranta kad jai galas atejo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 22, 13:47)
o kodel tu manai, kad pas ja jam buvo blogiau? pasertas, siltai, speciali jam ikurtame kambarelyje, kur palaikoma nuolat jam reikalinga t, vedamas i lauka, maudomas, ir labai daug metu isgyveno... ir naturaliai paciam medzioti ar buti sumedziotam ?

special for Montekrista, skaitymo pamokeles, skaitom neskubedamos pirmus 2 sakinius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 22, 15:22)
Kam pavydu? Burbai, kad  suaugusi sunu sekioja?
Mokyklos ekskursijose mazose klasese tai taip, vaziuodavo tevai.
Nesiok tapkes toliau biggrin.gif .

iš kur tik mažosiose, tu gal tik pradinę baigei? panašu į tai biggrin.gif
didesnėse kaip tik daugiau apsaugos reikia, kai pvz. per naktis nakvoja kažkur prie vandens telkinių ar pan., kai gali nueit, alkoholio susiveikt ir pan.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 22, 15:24)
DUB DUBAM

tai tu paimk ir paskaityk mano zinute, matai ten parasyta, kad ir pitona NET VEDE I LAUKA, o tu tingi kates isvesti.

KA MAN APSIRPESTI? ismoks bent skaityti, jau 3 k tau sakau.

taip ir matau, kaip pitoną vedžioja kasdienį lauką. Nu baik.
baigiasi mano laisvas laikas, skirtas blevyzgoms, akivaizdu, kad apie gyvūnus neraukiat, nė bum bum, nueikite kada į parodas, pasižmonėkite smile.gif bendram išprusimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 14:27)
iš kur tik mažosiose, tu gal tik pradinę baigei? panašu į tai biggrin.gif
didesnėse kaip tik daugiau apsaugos reikia, kai pvz. per naktis nakvoja kažkur prie vandens telkinių ar pan., kai gali nueit, alkoholio susiveikt ir pan.

Tu nezinai ka tavo seimininke rase, tai nesikvailink cia toliau.
Paprasyk, gal tau parasys savo zdviga mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 22, 14:26)
special for Montekrista, skaitymo pamokeles, skaitom neskubedamos pirmus 2 sakinius  bigsmile.gif

Man butu idomu pamatyt kaip pitona " veda" i lauka.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 22, 15:33)
Tu nezinai ka tavo seimininke rase, tai nesikvailink cia toliau.
Paprasyk, gal tau parasys savo zdviga mirksiukas.gif .
Papildyta:

Man butu idomu pamatyt kaip pitona " veda" i lauka.

aš žinau kokią dūrastį tu čioa parašei ir to užtenka biggrin.gif
tai jei žinai kažkokį nisusvietną kriminalą ir nori papasakoti, tai dėstyk čia sklandžiai ir aiškiai, kad visi suprastų, nes dabar gaunasi, kad pakalbėjai su savimi ir tipo krūta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 22, 14:28)

Ji ant tiek glusa, kad uzkibtu ir ant sito biggrin.gif
https://m.skelbiu.lt...s-21010057.html
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 14:36)
aš žinau kokią dūrastį tu čioa parašei ir to užtenka biggrin.gif
tai jei žinai kažkokį nisusvietną kriminalą ir nori papasakoti, tai dėstyk čia sklandžiai ir aiškiai, kad visi suprastų, nes dabar gaunasi, kad pakalbėjai su savimi ir tipo krūta biggrin.gif

Kodel as tureciau tau pasakot? Kas tu tokia? Isterine moteryte, kuriai tampau nervus biggrin.gif .
Jei tau idomu - eik pati susirask arba klausk pas savo seimininke.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 22, 15:40)
Kodel as tureciau tau pasakot? Kas tu tokia? Isterine moteryte, kuriai tampau nervus biggrin.gif .
Jei tau idomu - eik pati susirask arba klausk pas savo seimininke.

Tai jei nenori pasakoti visko ir išsamiai, tai kam čia rašai? Čia ne tik jūs dvi, o daugiau žmonių yra. Dabar tu durna likai, o ne ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 22, 15:28)
baigiasi mano laisvas laikas, skirtas blevyzgoms, akivaizdu, kad apie gyvūnus neraukiat, nė bum bum, nueikite kada į parodas, pasižmonėkite smile.gif bendram išprusimui smile.gif

Tai ar as neparasiau, kad veda i lauka ar as kazkur keiciau nuomone ar tu dabar VARTAISI?

Ne, ne kasdiena, bet daznai, vasara aisku, jei taip idomu.
camabalai atsakymas: isnesa i lauka ant pieveles, jis isitaiso siltoje vietoje ir megaujasi saulyte ir abi deginasi biggrin.gif

Tu ne tik apie gyvunu auginima tu is vis nepastebejau ,kad apie ka rauktum iskyrus gramatika ir sado mazo seksa, tu i miska kartais nueik, ne i gyvunu parodas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 gegužės 2019 - 14:48