Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Pliurpos biggrin.gif
Kada jus dirbat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 22, 11:44)

Na taip, suprantu kad tau geda sitiek apsimelavus apie vyra " angla", kuris gavo leidima uk gyvent, apie  tavo rumus nuplysusiais taletais, apie sunu, kur univere  " studijuoja, nors mokykla baigineja, apie tai, kad  cia rasei kad sesuo tavoji mama is jos buto ismete, kai kitoj temoj rasei, kad mamos buta isnuomavai....
Nesiputok, negrazu taip meluoti. Esi labai panasi i ta olialiaske Grafinina - ana irgi kure pasakeles apie savo auksini gyvenima ir turtus.

Pragerus tu su visam savo smegenis, jei tiki viskuo kas rasoma tuscioje erdveje. Kokia reikia būti durne,..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 gegužės 2019 - 13:58
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 13:55)
stenkis tobulėt toliau

Mano tobulumui nera ribu biggrin.gif . Juk tuo isitikinai, kai pati inksti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 05 22, 14:57)
Pliurpos  biggrin.gif
Kada jus dirbat?  biggrin.gif

Koks darbas, toks ir atlyginimas pas jas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 14:55)
naują priežodį išmokai? oho, nu išties pasiekimas, stenkis tobulėt toliau, o tai apgailėtinas tavo degradavimas dabar 4u.gif
Papildyta:

tai va matai, neužtenka to, kad tik namuose uždaryti sėdi smile.gif

o kas sako, kad užtenka? reikia ir skiepyt vežti, ir tt.
Atsakyti
Pliurpos  biggrin.gif

dabar
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 22, 14:57)
Pragerus tu su visam savo smegenis,  jei tiki viskuo kas rasoma tuscioje erdveje. Kokia reikia būti durne,..

ana neužmiega, kol visų faktų apie kiekvieną forumietį nesudėlioja biggrin.gif
todėl ir ateina čia dar pasiskaityti, pasikonspektuti apie pusę dviejų nakties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 14:46)
nu tai kas čia dar nežino tavo glušaties ribos? visada kalba būna apie ką nors X, o tu atleki su savo Ygrikais, prisimeni dar aks prieš 10 metų kur nors pasakyta buvo ir suvarai visas temas biggrin.gif
Kas taip elgiasi? Nu tie, ten Vasaros 5 nebent 4u.gif

Paaiskink, tai vargsiukei, kad katino nepalikau , nes ruke KAMBARYJE VIDUJE, mergina, tai pirma, man to uztektu, antra, salia kelio buvo namas mieste ir jokio kiemuko.
O kas ka daro man dzin, bet kam atiduoti savo kates kaciukus as galiu rinktis, o ne belekam ismetyti.
Papildyta:
Pliurpos  biggrin.gif

mokausi dirbti is airiu, jie cia dirba,kaip panasiai lietuviai tarybinias laikais lotuliukas.gif
mes juokiames su vyru, sakom mes statem komunizma, airiai pastate lotuliukas.gif
siandien is vis menedzeris mano isvykes, vienas kolega, nei i darba neatejo, man dave kakzokia leva uzduoti, kur jau du kolegos nepadare, o ko man plesytis? biggrin.gif
darbas, ne vilkas i miska nepabegs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 gegužės 2019 - 14:09
QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 22, 13:57)
Pragerus tu su visam savo smegenis,  jei tiki viskuo kas rasoma tuscioje erdveje. Kokia reikia būti durne,..

Taigi rasei, kad mane blokavai, nematai ka rasau, o sito posto nieks nepacitavo. As visada zinau, kad TU mane skaitai biggrin.gif .
Ja ja, gali dabar is pagiezos pilti bet koki suda, tik kad man nelimpa. Labai idomu stebet tavo reakcija - apsimeti, kad tau px, bet visgi skaitai mane biggrin.gif .
Pirnas tau skaudus smugis buvo, kai kazkada parasiau, kad net mano 120 kg drauge pagaliau istekejo. Va tada parodei, kad isizeidei, nors pasakymas buvo tiesiog abstraktus.
Tuscia/ netuscia erdve prie ko? Kam pezi skirtingai iv temose? Toks jausmas, kad nori labai pasigirti ir tiesiog jau nebeprisimeni ka rasei.
Aplamai nesu skaicius nei vienos temos, kur rasytum normaliai. Toks jausmas, kad isropojus is kazkokio stoties patvorio orgazmo nepatyrus biggrin.gif .
Ir savo sunu nuo papo tai paleisk. Koki mamliu ji zmonai atiduosi, jei i tenerife is paskos jo ( su klase) vaziuoji?
Tik nenusiputok labai stipriai, gal prdek biloba gert, prisimins ka rasei biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 22, 15:08)
suda, tik kad man nelimpa.

labai klysti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 14:12)
labai klysti

Sakai tavo zodis paskutinis? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 22, 13:57)
tuscioje erdveje. Kokia reikia būti durne,..

Tu geriau atsakyk kam toje tuscioje erdveje savo sunaus paltu nupirktu gyries ar savo jaunystes nuotrailukas delioji? Neturi realiai nei draugu nei pazistamu, kam gyvai rodyt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 22, 15:14)
Sakai tavo zodis paskutinis? biggrin.gif

Žinoma.

Bet kaip tau pavydu ar ne? Mamytė vargšiukės nemylėjo? 4u.gif Pas mus klasėje irgi visada bent pora tėvų kartu važiuodavo visur, nes gerai, kai yra daugiau suaugusių nei viena auklėtoja, kad kas nenutiktų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 14:12)
vis dar laukiam tavo atsipainiojimo su katinų statistika biggrin.gif  4u.gif

As nemanau, kad tokia is vis daroma ar imanoma, Juk nera kates arba tik lauke gyvenancios arba tik namie, yra labai daug viduryje to, priklausomai nuo to kur gyvena, kaip gyvena, kaip jas priziuri, kaip seria, laukas laukui nelygu ar tai miestas, ar tai kaimas, ar koks vienkiemis ar butas 12 aukste.
Mano drauge laike kate tik bute 5 a, ta vargse viena diena ir isoko, kai jie netycia paliko langa placiau praverta. ir kur tas ilgas gyvenimas ir saugumas?
Manau, logika vadovaujantis, ilgiausiai ir sveikiausiai kates turetu gyventi, kai jom seimininkai rupinasi, ir kai pabuna nors kazkiek lauke, niekas nesako jas ten ziema vasara laikyti nuolat, bet visigi zinduoliam reikia saules sviesos ir zolytes katytem reikia ir siaip man kazkaip labai baisiai skamba kaip iki gyvos glavos ikalintas tas gyvunelis, jei jis nemato lauko, manau psichika turetu sutrikti pas tokius.

Pati neatsako, vargu ar noretu tokio "gero" gyvenimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 gegužės 2019 - 14:22