QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 22, 13:49)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72439052" data-time="1558521555"><div><p>mano katės gyvens n metų, tavo katė - per pus trumpiau, jei pasiseks
va ir visa ta meilė, paleidžiamų kačių, po to verkia grupėse FB-ak, neatsakingas vairuotojas gi suvažinėėėjo.
Na, bet kas tau, šitą nutrenks, kitą pasiimsi nemokamai. Pilna gi. kutrioms galima gyvenimą nuskaidrinti. kas, kad trejiems metams....
</p></div></blockquote><p>O tu sutiktum gyventi 100m uzdaryta bute? kad taip garantuotai butu,kad saugu? tave maitintu, priziuretu suteiktu vsias geriausias salygas, bet niekur i lauka neisleistu?</p>
ATSAKAU TAU TAVO PAČIOS POSTU...
o kodel tu manai, kad pas ja jam buvo blogiau? pasertas, siltai, speciali jam ikurtame kambarelyje, kur palaikoma nuolat jam reikalinga t, vedamas i lauka, maudomas, ir labai daug metu isgyveno... ir naturaliai paciam medzioti ar buti sumedziotam ?
kodel kazin mes i miskus neiseinam i ta laisve??
ar musu vieta tose blokinese dezutese miestuose?
siaip geras filmukas yra vaikam Madagaskaras, kai tie zverys is zoo pabego i laisve ir kaip paskui verzesi atgal ar ne primena musu paciu?
Tai as ir sakau TINKAMAS salygas, o ne bele kokias salygas. Gyvunui pagal rusi ir turi buti tinkama aplinka, tinkama erdves dydi, temperatura, maista ir t.t.Gerai
jei islaikysi mano visa seima, as uz visom keturiom
o ko ne gyvenimas, i darba nereiktu, maitinimas geriausias, laukas , pievos, mano seimai reiktu sodybos ,kad ir kuano raj, nieko tokio
dar ir siek tiek pati padeciau save islaikyti auginciau darzoves, miegociai hamake vasara diena, skaityciua knygas, vau ne gyvenimas, o svajone ....
Kaip mannot zmogui kokia tinkamiausia aplinka , kokia jam turetu buti teritorija , pagal musu rusi,kaip gyvunu? Dievas mus kartu gi su miestais nesukure
Kodel mums bute gerai turi buti, o katei blogai? Kai zmogui dar ir i darba eiti, o jom tik miegoti ir zaisti?