Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

? fotošopinti šunys tašėse. ką tuo norėjai pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 22, 10:19)
na taip, o ką, reikia misijas kažkokias atlikinėti? Vyrą irgi renkiesi turbūt, kuris TAU tinka ir TAU gražus, o ne iš nakvynės namų gi imi, idant gerą misiją įvykdytum?

jūs juokites, bet mano tevas, visus mano vyrus/bf apžvelgdamas, nusprende, kad su jais aš tik misijas ir vykdziau. brunette.gif
"Given, brangioji tu mano", sako man, "vargšus galima myleti, bet nebūtina su jais žemytis ir gyventi." topas. biggrin.gif
apie tai ir kalbam. filosofinis aspektas. viską ir taip darom del savęs. tai kuriu galu dar gyvūnai? ypac...kai kurios rūšys.
Lutuke, pitonas...omg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 gegužės 2019 - 12:28
QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 13:28)
jūs juokites, bet mano tevas, visus mano vyrus/bf apžvelgdamas, nusprende, kad su jais aš tik misijas ir vykdziau.  brunette.gif
"Given, brangioji tu mano", sako man, "vargšus galima myleti, bet nebūtina su jais žemytis ir gyventi." topas.  biggrin.gif
apie tai ir kalbam. filosofinis aspektas. viską ir taip darom del savęs. tai kuriu galu dar gyvūnai? ypac...kai kurios rūšys.
Lutuke, pitonas...omg.

taigi va pati ir atsakei
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 22, 10:15)
1.Mano pazystama laike pitona, ir su juo sokdavo, ji mylejo labai nuo "sliekiuko" uzsiaugino,

2. nu negali pasakyti, ka zmogui myleti ir koki gyvuna rinktis, svarbu, kad salygos butu sudarytos tinkamos jam.</p>

1. užuojauta pitonui!!!!. jo gyvenimas - džiungleeeeeese . unsure.gif chebra, atsibuskit rolleyes.gif

2. sąlygos. atmeni, gi jau cia resetes anksciau apie jas. apie tai, kad katinai nevedami i kiemą. rašei kažkam, kad tai svarbu, kad saule ir visa kita, o kažkas atraše, kad užtenka jos katei ir balkono.
ko ne salygos - balkonas ir 7 vazonai?
mano drauge irg taip augina.
patogu, kirmeliu nera, gaudyti kates nereikia, o realiai - tingi, nera sveikatos, o vat mano kate - pusiau laukine, kaifuoja. mirs, ir daug ką atsimins, o ne vien 62 kvadratu plotą.
sąlygos - žmogaus ego tvarinys.cool.gif
vat aš tau duosiu sąlygas. grižk i lietuvą. aptversiu ir iš Kauno nepabegsi. smile.gif išgyventum? žinoma. bet ar noretum? biggrin.gif

aš negaliu nieko nurodyti? žinoma. niekam mes nieko negalim nurodyti. mes galim diskutuoti ir sau kelti klausmus, kodel žmogus est toks, kad sau nori pajungti visą tvariniją. filosofija.

p.s. nuo rytojaus auginu tris pitonus. prapleciau būstą. brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 gegužės 2019 - 12:36
QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 12:14)
Cia Biblija, mieloji. Pats pirmasis skyrius, esmiu esme.  brunette.gif
mano krikscionys tevukai tipo irgi to nežinojo. ir visi kriksconys tipo to nežino. negi jie save isivaizduoja danguje kemšancius lavonus? peace in heaven. pratinkimes taip maitintis, kaip danguje. cia grubiai, taip sakant. kurkime roju jau zemeje.

po Nuopolio visi eme skersti, medžioti. o danguje/Dievo karalysteje....gi net "liutas gules su gazele, šalia ilses ju jaunikliai, o vaikas kiš ranką i gyvates olą, ir jam nepakenks". (Ir Izaijo knygos, ST)

Cia ka pacitavai, tai galima isvartyt kaip nori. Tu netapatink sio pasaulio kuriame gyvename su Rojumi( aisku jei toks yra). Zemej Rojaus niekada nebus.

Tai i nepatogu klausima apie meiluzi krisnaita pamokslaujanti apue mesa neatsakysi? Tikram krisnaitui myletis galima tik vaiku padarymui. O jis mat seksuoja, bet postringauja apie mesa biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 13:34)
1. užuojauta pitonui!!!!. jo gyvenimas - džiungleeeeeese .  unsure.gif chebra, atsibuskit  rolleyes.gif

2. sąlygos. atmeni, gi jau cia resetes anksciau apie jas. apie tai, kad katinai nevedami i kiemą. rašei kažkam, kad tai svarbu, kad saule ir visa kita, o kažkas atraše, kad užtenka jos katei ir balkono. ko ne salygos - balkonas r 7 vazonai? mano drauge irg taip augina. patogu, kirmeliu nera, gautždyti kates nereikia, o relaiai - tingi, nera sveikatos, o vat mano kate - pusau laukine, kaifuoja.  mirs, ir daug ką atsimins, o ne vien 62 kvadrauu plotą.
sąlygos - žmogaus ego tvarinys.
vat aš tau duosiu sąlygas. grižk i lietuvą. aptversiu ir iš Kauno nepabegsi.  smile.gif išgyventum? žinoma. bet ar noretum?  biggrin.gif

aš negaliu nieko nurodyti? žinoma. niekam mes nieko negalim nurodyti. mes galim diskutuoti ir sau kelti klausmus, kodel žmogus est toks, kad sau nori pajungti visą tvariniją. filosofija.

mano katės gyvens n metų, tavo katė - per pus trumpiau, jei pasiseks smile.gif va ir visa ta meilė, paleidžiamų kačių, po to verkia grupėse FB-ak, neatsakingas vairuotojas gi suvažinėėėjo.
Na, bet kas tau, šitą nutrenks, kitą pasiimsi nemokamai. Pilna gi. kutrioms galima gyvenimą nuskaidrinti. kas, kad trejiems metams....
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 05 22, 13:35)
Cia ka pacitavai, tai galima isvartyt kaip nori.  Tu netapatink sio pasaulio kuriame gyvename su Rojumi( aisku jei toks yra).  Zemej Rojaus niekada nebus.

Tai i nepatogu klausima apie meiluzi krisnaita pamokslaujanti apue mesa neatsakysi?  Tikram krisnaitui myletis galima tik vaiku padarymui. O jis mat seksuoja, bet postringauja apie mesa biggrin.gif .

nu jau, iš kur čia ištraukei? tada Lutukė krišnaistė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 13:25)
priklausomybe, Monteverte. biggrin.gif  (vat tai ir slypi po tavo "idomu..."
aš tau jau sakiau.

moterys net nebedskutuoja normaliu tonu kai cambalos, Lutukes, tavęs nera. burbancios dar. 
jūsu 4.

nu bet įdomiau, kai gyvenimas margas, durnius koks išsišoksta smile.gif kaip nuobodu būtų, jei visi protingi, visi vienas su kitu idealiai sutiktų, palinksėtų vienas kitam ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 22, 11:35)
1.Zemej Rojaus niekada nebus.

Tai i nepatogu klausima apie meiluzi krisnaita pamokslaujanti apue mesa neatsakysi?  Tikram krisnaitui myletis galima tik vaiku padarymui. O jis mat seksuoja, bet postringauja apie mesa biggrin.gif .

1. Kodel? kuom galime prie to, tu ir aš, prisideti?

2. patogu, labai patogu, tik nespeju atsakyti. jis pabrežia, kad nera fanatikas. jis lb myli moteris, daug ju yra turejes. nes...žmona santuokoje nedave, ir išvis po vaiku nebedave. krisniatai atsisako tokio mokymo. vedose niekur niekad nebuvo parasyta, kad "sex del vaiku", viskas apsipyne interpretacijomis, ir mokymais.
dabar krisnaitai reliai gyvena kitaip. tiems, kurie bando "susilaikyti" ir neina kartu išvien, baigiasi liūdnai.
tarp krišnaitu - daugiau skyrybu negu krikscioniu. unsure.gif
taigi, viskas komplikuota. valio, jei abu to nori ir gali. dabar krisnaitu mokytojai sako per paskaitas šventyklose taip: esme - meile ir atjauta sutuoktiniiui. jei vienas nori, o kitas - ne, visada reikia nusileisti norinciojo atžvilgiu. Idomuciai cia patiktu."
maniškis pabrežia - jis ne fanatikas. wub.gif turi fanatizmo/iprociu kitur. be to, gi krisnaizmas - tai ne vien sex nebuvimas. krišnaitai gal ir paplauke atrodo, bet žiauriai nuoširdūs, gryni. mano drauge syki pasake pastabą(ir ne viena tą pastebejusi yra): "jauciasi, kad tu ne krikšcionis, taip ir itariau, kad esi krišnaitas". nu jie tiesiog kitokie. reikia pabendrauti. jie žiauriai gryni. katalikai linkę būti su kaukemis, blokuojasi labai.
ir beje, jie corrupted kaip ir visi. ginklai, narkotikai. sex. nieko naujo po saule. todel jie tokie man ir patinka, ta pr, žmones labai netobuli. mokymai - viena, o žmones - kita. baisiausia tai fariziejai (visose bendruomenese),ledines moterys, visažines damos, kurie/kurios laikosi raides, bet pilni pykcio, teisumo.

p.s. ir jis nepostringauja apie mesą. jam geda, kad jis dar vegetaras (70pr.) (30pr dar prikklausomas nuo "panyro"), o aš - vegane, ir jis manęs neatsiekia tame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 gegužės 2019 - 12:47
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 22, 12:39)

nu jau, iš kur čia ištraukei? tada Lutukė krišnaistė  blink.gif

Skaiciau kelias knygas Krisnos judejimo, ten parasyta, kad seksas galimas tik vaikams padaryti, daugiau nuodeme, nes uzgozia mastyma ( na cia paprastai issireiskiant). Lutuke irgi taip masto. Kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 22, 13:39)
mano katės gyvens n metų, tavo katė - per pus trumpiau, jei pasiseks smile.gif

nu nu, neprisišnekėk biggrin.gif
žinau tokių šnekorių, kurie pasakė, kad gyvens ten tiek ir tiek, taip ir taip, o pirmi kojas pakratė.
Atsakyti

1. užuojauta pitonui!!!!. jo gyvenimas - džiungleeeeeese . unsure.gifchebra, atsibuskit rolleyes.gif

2. sąlygos. atmeni, gi jau cia resetes anksciau apie jas. apie tai, kad katinai nevedami i kiemą. rašei kažkam, kad tai svarbu, kad saule ir visa kita, o kažkas atraše, kad užtenka jos katei ir balkono. ko ne salygos - balkonas r 7 vazonai? mano drauge irg taip augina. patogu, kirmeliu nera, gautždyti kates nereikia, o relaiai - tingi, nera sveikatos, o vat mano kate - pusau laukine, kaifuoja. mirs, ir daug ką atsimins, o ne vien 62 kvadrauu plotą.
sąlygos - žmogaus ego tvarinys.
vat aš tau duosiu sąlygas. grižk i lietuvą. aptversiu ir iš Kauno nepabegsi. smile.gifišgyventum? žinoma. bet ar noretum? biggrin.gif

o kodel tu manai, kad pas ja jam buvo blogiau? pasertas, siltai, speciali jam ikurtame kambarelyje, kur palaikoma nuolat jam reikalinga t, vedamas i lauka, maudomas, ir labai daug metu isgyveno... ir naturaliai paciam medzioti ar buti sumedziotam ?

kodel kazin mes i miskus neiseinam i ta laisve?? :lol: ar musu vieta tose blokinese dezutese miestuose? :lol: 

siaip geras filmukas yra vaikam Madagaskaras, kai tie zverys is zoo pabego i laisve ir kaip paskui verzesi atgal ar ne primena musu paciu? :hmm: 

Tai as ir sakau TINKAMAS salygas, o ne bele kokias salygas. Gyvunui pagal rusi ir turi buti tinkama aplinka, tinkama erdves dydi, temperatura, maista ir t.t.

Gerai  :bigsmile:  jei islaikysi mano visa seima, as uz visom keturiom :lol: o ko ne gyvenimas, i darba nereiktu, maitinimas geriausias, laukas , pievos, mano seimai reiktu sodybos ,kad ir kuano raj, nieko tokio :lol: dar ir siek tiek pati padeciau save islaikyti auginciau darzoves, miegociai hamake vasara diena, skaityciua knygas, vau ne gyvenimas, o svajone .... :wub:​ 

Kaip mannot zmogui kokia tinkamiausia aplinka , kokia jam turetu buti teritorija , pagal musu rusi,kaip gyvunu? Dievas mus kartu gi su miestais nesukure  :D Kodel mums bute gerai turi buti, o katei blogai? Kai zmogui dar ir i darba eiti, o jom tik miegoti ir zaisti?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 13:46)
nu nu, neprisišnekėk biggrin.gif
žinau tokių šnekorių, kurie pasakė, kad gyvens ten tiek ir tiek, taip ir taip, o pirmi kojas pakratė.

Tokia ta statistika smile.gif bet tu geriau gi žinai, kaip gatvėje katei saugiau nei namuose smile.gif
Atsakyti