Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

na taip, o ką, reikia misijas kažkokias atlikinėti? Vyrą irgi renkiesi turbūt, kuris TAU tinka ir TAU gražus, o ne iš nakvynės namų gi imi, idant gerą misiją įvykdytum?

:lol: patiko sitas, isivaizdavau :lol: Cia i temos tema, jei vyras pats neatsiranda, galima prieglauduose pasieiskoti :lol: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 22, 12:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72438978" data-time="1558517415"><div><p>tai ne žinok, rinktis tai kas netinka mūsų klimatui vartotojo įkelta nuotrauka

džiaugtumeis daugiau, jei visada su avimi būti galėtų. Mano tai gali</p></div></blockquote><p>as tu zmoniu, kurie laiko  gyvunus tokius, kurie be kailiu Lietuvoje irgi nesuprantu. Siaip aplamai, jei suo nuolat lauke tai jo ir kailis kitoks buna, pries ziema patankeja, o jei bute nuolat, tai ir geros veisles tas kailils isreteja. O tie kiseniniai suniukai taip nabagiskai man atrodo, nu nebent kur pietuose.</p>

Kokie dar kišeniniai?
Atsakyti

Kokie dar kišeniniai?

tokie mazuliukai, kurie telpa i rankinukus damocku, as veisliu pavadinimais nesidomiu :lol: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 22, 12:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72438994" data-time="1558518087"><div><p>Kokie dar kišeniniai?</p></div></blockquote><p>tokie mazuliukai, kurie telpa i rankinukus damocku, as veisliu pavadinimais nesidomiu lotuliukas.gif </p>

Akivaizdu, kad nesidomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 11:30)
bet sportuoji žiemą, ne? bijai bačkute tapti, pati rašei, kad nepabėgioji tik ir chana biggrin.gif
žodžiu, visai nucambsėjai 4u.gif

Nebijau, nes netapsiu. Ir begioju ne del svorio, o del to, jad anksti ryte patinka uzsikraut energijos ir pakvepuot svieziu oru.
Tai kad eik su ciuciuku toliau sokt. Ziuriu jis pas tave vunder ciucius biggrin.gif .
Atsakyti

Akivaizdu, kad nesidomi smile.gif

o kuom man veisles pavadinimo zinojimas pades? kai matomas vaizdas akivaizdus, gaila tu maziuku suniuku, kurie daznai kaip aksesuarai laikomi? ar tavo bene toks, kad uzkliuvo?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 22, 12:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72439000" data-time="1558518322"><div><p>Akivaizdu, kad nesidomi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>o kuom man veisles pavadinimo zinojimas pades? kai matomas vaizdas akivaizdus, gaila tu maziuku suniuku, kurie daznai kaip aksesuarai laikomi? ar tavo bene toks, kad uzkliuvo?</p>

neišmanydama veislių, negali nieko konkretizuoti ar daryti apibendrinimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 11:30)

džiaugtumeis daugiau, jei visada su avimi būti galėtų. Mano tai gali

Nesupratau - tu avis ar tavo ciucikas su avim buna, kai taves nera?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 22, 11:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72438994" data-time="1558518087"><div><p>Kokie dar kišeniniai?</p></div></blockquote><p>tokie mazuliukai, kurie telpa i rankinukus damocku, as veisliu pavadinimais nesidomiu lotuliukas.gif </p>

Matai, Montverte, tavo ciuciias kiseninis biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 22, 11:54)
neišmanydama veislių, negali nieko konkretizuoti ar daryti apibendrinimų smile.gif

Bet moteris visu galu eGzperte. Todel ir reiskiasi apie viska.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 22, 12:58)
Nesupratau - tu avis ar tavo  ciucikas su avim buna, kai taves nera?
Papildyta:

Matai, Montverte,  tavo ciuciias kiseninis biggrin.gif .
Papildyta:

Bet moteris visu galu eGzperte. Todel ir reiskiasi apie viska.

Ne veltui Šimonytė sakė: nieko taip nebijau, kaip žmonių, kurie viską žino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 22, 10:07)
Cia kas? Kazkas is Vedu?

Cia Biblija, mieloji. Pats pirmasis skyrius, esmiu esme. brunette.gif
mano krikscionys tevukai tipo irgi to nežinojo. ir visi kriksconys tipo to nežino. negi jie save isivaizduoja danguje kemšancius lavonus? peace in heaven. pratinkimes taip maitintis, kaip danguje. cia grubiai, taip sakant. kurkime roju jau zemeje.

po Nuopolio visi eme skersti, medžioti. o danguje/Dievo karalysteje....gi net "liutas gules su gazele, šalia ilses ju jaunikliai, o vaikas kiš ranką i gyvates olą, ir jam nepakenks". (Ir Izaijo knygos, ST)

QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 22, 09:12)
biggrin.gif kokie glušiai su tokiomis durnemis gyvena?  biggrin.gif

biggrin.gif pavarei cia. su manim gyventu, ale ir as ne vieno ir nenoriu.
ne vienas man neprilygsta, nei fanatizmu, nei pinigine, nei belajazu. rolleyes.gif
dabar vaikus auginu, jokio vyro neisileisiu. tik savo meilužio nenoriu prarasti. wub.gif wub.gif

Burbanti, kam tu ant cambalos šitaip? negražu juoktis iš žmogaus, turincio priklausomybę. unsure.gif išvis, iš kur jūs sužinojot, aš gyvai nesu jos maciusi.
juk vis tuirm priklausomybiu.
kokiu pvz tu turi? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 gegužės 2019 - 12:14

:lol: o ka ten ismanyti, ka cia svaigsti, kad pavadinimo nezinau, neuztenka sveiko proto zmogui pamatyti, kaip is gyvuno tyciojamasi? :oh: Cia tokios specialios veisles, kurios tieisog megaujasi tokiu gyvenimu....

Priedas  dogs.jpg   108,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 09:33)

bet nesakyk, įdomu savotiškai, kai durnius grįžta biggrin.gif

priklausomybe, Monteverte. biggrin.gif (vat tai ir slypi po tavo "idomu..."
aš tau jau sakiau.

moterys net nebedskutuoja normaliu tonu kai cambalos, Lutukes, tavęs nera. burbancios dar.
jūsu 4.
Atsakyti