oi, baik.
mano sruodos tai ne žilos, dieve. viršugalvy vienas kitas matosi, r man nepatinka.
bet kuriuo atveju, vyrą žilos sruogos puošia, o moteri sendina. nemaciau ne vienos, kuri super atrodo su natur žilais.
jau geriau dirbtinai žili, tipo madoje. bet cia tinka smulkioms, ovalaus veido moterims, ir drbtinas dažas. tuomet tik.
taip, laukia - atsakomybe.
o kiek is mūsu ją neša šunims visą gyvenimą? vieni nusikrato. kiti - dar baisiau - tipo nenusikrato, bet "tingi" vedžioti. šunys suserga sąnariu ligomis.
bet kokiu atveju, su gyvunu reikia bendrauti. šuo - ne sargas, o ypatingai socialus gyvunas. nusprendi: arba tau reikia jo, šeimos nario, arba - ne.
bet žmones godūs, pradžioje reikia, paskui nebereikia.
apie tai ir kalba.
taigi - kas paskui.
tokie tad etiniai klausimai.
Matyt skonio reikalas, man tai net labai grazu, man negrazu, kai plaukus dazosi moterys, iskreipia naturalu moters grozi, harmonija joje, jaunom, aisku, viskas grazu, o vyresnem, tai jau nelebai man, labai jau reikai taikyti ir derinti atspalvius.
Atsiusiu i Fb nuotrauka moters apie kuria snekejau, man ji super atrodo
As irgi siaip nematau didelio gerio, kai sunys ar kiti gyvunai laikomi ne jiem tiniamomis salygomis. Bet as suprantu ta zmoniu nora juos tureti, matomai norisi tos gamtos, to naturalumo, pagal prigimti turetume gyventi ne butuose ir ne miestuose, o apsupti naturalios gamtos ir naturliai gyvenanciu gyvunu, to neturim, tai nors imituojam...as pamenu save maza, kaip norejau suniuko, kiek verkiau, kai ziurkenas mire, nes prisirisi prie gyvunu, pamislti juos, dar visciukus augindavau, tetis nupirkdavo palaikydavom, kol maziukai, paskui atiduodavo tecio draugui, kuris turejo sodyba. dar tetis yra parenese kelis kartus balandukud iskritusius is lizdo, irgi paaugindavom balkone, paskui patys isskirsdavo. Vaikam labai reikia tos gamtos, gyvunu, ir manau, jiem tai i nauda ismokti rupintis kitas, myleti gyvunus, tik va reikia ir salygu tam, kad ir gyvunui butu gerai....