Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 10:57)
1Pradžios 1, 27  biggrin.gif  mitybos gaires.  Taig, švieskis, Cambala.
aš rgi nežinojau, būdama krikšcione, gda. Krišnaitas meilužis parode.

Cia kas? Kazkas is Vedu?
Tai dabar visus darykim krisnaitais?
Tai pala, dabar apie krisnaitus - tikram krisnaitui galima lyt santykius turet tik vaikams padaryt. O tavo meiluzis reiskia nusidejes. Bet apie mesos nuodemes kalba biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 11:02)

Aciu Cambalai už patarimus. aš visad norejau chna/basma, bet mane visad nuteikdavo visos choru, kad žilu chna nedažo. Iš_Šviesos, tu man pirmąsyk taip sakai....

Jei viska darysi taip kaip parasiau - tikrai nudazys.
Bet jei paskui noresi pasisviesint kokias sruogeles salone su cheminiais dazais - bus zalios arba ryzos.
Atsakyti

as gal nieko nesuprantu, bet norint nudazyti plauka, reikia atverti zvynelius, istraukti pigmenta ir "ideti" nauja spalva. Koks skirtumas, tai bus padaryta naturaliais dazais, kaip chna, ar chemija? Veiksmas tas pats juk. Man atrodo zmones daznai emociskai renkasi naturalu, bet gyvates nuodai irgi naturalus.

Plaukus as tik kerpu ir plaunu. Gana trumpi, nereikia net jokiu kondincionieriu. Zvilga ir sveiki. :)

pigmenta istraukia, kaip sviesina, kiek zinau, arba kai nori butent konkrecia spalva isgauti, bet ne visada, ne kai tamsina su naturaliais ypac dazais, jei tik ant virsaus uzsidazo.

Toliau dalis cheminiu medziagiu patenka i krauja, tai, jei naturalus daznai , jie kunui kenks maziau. dabar jau chirurgai atinka dazu pedsaku moteru limfoje, kurios nuolat dazosi...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 gegužės 2019 - 11:10

tai vat, kin pasirode trumpam su postu apie veisles...neatsakiusi i mano klausimą... wub.gifwub.gif
kada Kin apturejai vyriškio meilę? wub.gif
a, mieloji? (nes cia buvai ant Lutukes užsišokus)

Aciu Cambalai už patarimus. aš visad norejau chna/basma, bet mane visad nuteikdavo visos choru, kad žilu chna nedažo. Iš_Šviesos, tu man pirmąsyk taip sakai....

tai tu ismegink, as kiek zinau dazo, tik chna tai visai oranzine spalva gaunasi ypac ant zilu, basma juoda, tai maisydavo mano pazystamos jas abu, kad gauti ruda :)  Buna ir gatavu dazu ju pagridnu, jau sumaisytu, naturaliu, mano sesuo nuolat dazosi su tokiais, kur ziili guanasi paprasciausiai sviesiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 gegužės 2019 - 11:20

išvis pets, kam jie?
šunys tai dar suprantu.
bet gyvates, papūgos....omg. žmogus visko sau ir del savęs, del interjero grožio priveistu. pvz, netgi žuvytes. dekoracijos gi. unsure.gif

Mano pazystama laike pitona, ir su juo sokdavo, ji mylejo labai nuo "sliekiuko" uzsiaugino, nu negali pasakyti, ka zmogui myleti ir koki gyvuna rinktis, svarbu, kad salygos butu sudarytos tinkamos jam.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 11:33)
O žmonėms ne karšta vasarą? tau niekada nebūna karšta vasarą? reikėjo tau negimti visiškai tokiai tūpai biggrin.gif
nuo karščio vasarą yra vanduo biggrin.gif
Papildyta:

tai pastebėk, niekas nesiriejo, kol nebuvo cambsės
bet nesakyk, įdomu savotiškai, kai durnius grįžta biggrin.gif bet jei labai užknis, teks vėl išsiųst biggrin.gif

Papildyta:

tai nekalbėk apie atsakingumą tada bent jau, o tai kvailai atrodo smile.gif

ne, nekaršta smile.gif Mano šuo atšilus guli karščiausioje vietoje, jam plius 35 pats tas smile.gif
Iš esmės lietuvių skalikus tik galime laikyti, ar ne smile.gif Mūsų sąlygomis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 11:44)
debile, skaityk eilutes apie vandenį biggrin.gif be to, galima  išvesti anksčiau ryte ir vėliau vakare (išties, galvok nors biškį prieš rašydama)
o žiemą ką? jei parašė, kad su rūbu šalta, tai su radiatorium pririštu vaikščios? biggrin.gif

Džiaugiuosi, akd atšilus, kai daugiausia laiko ir praleidžiama kitur, išvykose, ne namuose, šuo visur su mumis, jo nereikia slėpti iki vakaro biggrin.gif
Atsakyti

Kaip  dziaugiuosi del vaiku mokyklos, vakar vaikai pasakojo, kad mokykloje snekejo apie aplinkos saugojima, tausojima, nesiukslinima, plastika, net apie mesos valgymo itaka klimato kaitai. 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 11:54)
pati ir atsakei sau.
ir vel viskas del tavęs. biggrin.gif

na taip, o ką, reikia misijas kažkokias atlikinėti? Vyrą irgi renkiesi turbūt, kuris TAU tinka ir TAU gražus, o ne iš nakvynės namų gi imi, idant gerą misiją įvykdytum?
Atsakyti

oi, baik.
mano sruodos tai ne žilos, dieve. viršugalvy vienas kitas matosi, r man nepatinka.

bet kuriuo atveju, vyrą žilos sruogos puošia, o moteri sendina. unsure.gifunsure.gifunsure.gifnemaciau ne vienos, kuri super atrodo su natur žilais.
jau geriau dirbtinai žili, tipo madoje. bet cia tinka smulkioms, ovalaus veido moterims, ir drbtinas dažas. tuomet tik.

taip, laukia - atsakomybe.

o kiek is mūsu ją neša šunims visą gyvenimą? vieni nusikrato. kiti - dar baisiau - tipo nenusikrato, bet "tingi" vedžioti. šunys suserga sąnariu ligomis.
bet kokiu atveju, su gyvunu reikia bendrauti. šuo - ne sargas, o ypatingai socialus gyvunas. nusprendi: arba tau reikia jo, šeimos nario, arba - ne.
bet žmones godūs, pradžioje reikia, paskui nebereikia.
apie tai ir kalba.
taigi - kas paskui.
tokie tad etiniai klausimai.

Matyt skonio reikalas, man tai net labai grazu, man negrazu, kai plaukus dazosi moterys, iskreipia naturalu moters grozi, harmonija joje, jaunom, aisku, viskas grazu, o vyresnem, tai jau nelebai man, labai jau reikai taikyti ir derinti atspalvius.

Atsiusiu i Fb nuotrauka moters apie kuria snekejau, man ji super atrodo  :)

As irgi siaip nematau didelio gerio, kai sunys ar kiti gyvunai laikomi ne jiem tiniamomis salygomis. Bet as suprantu ta zmoniu nora juos tureti, matomai norisi tos gamtos, to naturalumo, pagal prigimti turetume gyventi ne butuose ir ne miestuose, o apsupti naturalios gamtos ir naturliai gyvenanciu gyvunu, to neturim, tai nors imituojam...as pamenu save maza, kaip norejau suniuko, kiek verkiau, kai ziurkenas mire, nes prisirisi prie gyvunu, pamislti juos, dar visciukus augindavau, tetis nupirkdavo palaikydavom, kol maziukai, paskui atiduodavo tecio draugui, kuris turejo sodyba. dar tetis yra parenese kelis kartus balandukud iskritusius is lizdo, irgi paaugindavom balkone, paskui patys isskirsdavo. Vaikam labai reikia tos gamtos, gyvunu, ir manau, jiem tai i nauda ismokti rupintis kitas, myleti gyvunus, tik va reikia ir salygu tam, kad ir gyvunui butu gerai....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 gegužės 2019 - 11:31
QUOTE(cambala @ 2019 05 22, 11:59)
Siaip visi zmones ziema daugiau laiko praleidzia ne lauke.
Visai suciucejai.

bet sportuoji žiemą, ne? bijai bačkute tapti, pati rašei, kad nepabėgioji tik ir chana biggrin.gif
žodžiu, visai nucambsėjai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 22, 12:18)
ne, nekaršta smile.gif Mano šuo atšilus guli karščiausioje vietoje, jam plius 35 pats tas smile.gif
Iš esmės lietuvių skalikus tik galime laikyti, ar ne smile.gif Mūsų sąlygomis smile.gif
Papildyta:

Džiaugiuosi, akd atšilus, kai daugiausia laiko ir praleidžiama kitur, išvykose, ne namuose, šuo visur su mumis, jo nereikia slėpti iki vakaro biggrin.gif

tai ne žinok, rinktis tai kas netinka mūsų klimatui biggrin.gif

džiaugtumeis daugiau, jei visada su avimi būti galėtų. Mano tai gali
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 12:30)
bet sportuoji žiemą, ne? bijai bačkute tapti, pati rašei, kad nepabėgioji tik ir chana biggrin.gif
žodžiu, visai nucambsėjai 4u.gif
Papildyta:

Mano šuo socialus, namie pabūti jam jokio streso smile.gif Bet, kaip supratau, tavo jorkšyras universalus toks, tobulas papuošalas smile.gif
Atsakyti

as tu zmoniu, kurie laiko  gyvunus tokius, kurie be kailiu Lietuvoje irgi nesuprantu. Siaip aplamai, jei suo nuolat lauke tai jo ir kailis kitoks buna, pries ziema patankeja, o jei bute nuolat, tai ir geros veisles tas kailils isreteja. O tie kiseniniai suniukai taip nabagiskai man atrodo, nu nebent kur pietuose.

Atsakyti

Linkėjimai ir užuojautaiš mūsų pajūrio.Guliu sau moterų paplūdimyje,kaifuoju.Fantastika :wub:  

Atsakyti