Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 09:06)
eiliniame zoo vadovelyje rasi.
nepjauti - etinis pasirinkimas.
kur aš verciu? aš tokia pati, kaip tu.
aš - savo, tu - savo.
o tu nori, kad būtum tik tu, tik tu reikštum, kad valgyti - liuks, o aš sedeciau po lapais.
ko tokia pikta? brunette.gif

Tavo motyvai nevalgyti kiaules, lydekos, remiasi tik tavo pacios isvedziojimais, kad tai gyvunai, turintys cns. O kiausiniu ko nevalgai? Nes tai vistu menesines( taip rasei).
Tai as is klausiu kur pasaulio Kurejas pasake ar parase kad ju negalima valgyt? Neturi atsakymo, todel kisi zoo vadoveli.
Sedek tu po savo lapais ir kramtyk juos. Verslininkai is jusu sitos mados pinigelius darosi - ledai veganams, desreles veganams, suris veganams😂😂. Gi patys save apgaudinejat, norisi jums sveiko normalaus maisto.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 09:13)
taip, žmonės - patys baisiausi padarai. Pvz. mano kaimynai. Rudenį ir žiemą tik pora žmonių iš visų aplinkinių vedžioja savo šunis kasdien ar beveik kasdien. Aš kai vedžioju kasdien, tai labai gerai viską matau. O pavasarį ir vasarą jau visi išlenda, pasirodo kokie "geručiai" ir kiek tipo gražių, fainų šuniukų daug mūsų mieste wub.gif
Fui, bjaurybės rolleyes.gif

Ka tu cia nusisneki dabar. Tai kur tie sunys sika rudeni/ ziema? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 22, 10:39)
Tavo motyvai nevalgyti kiaules, lydekos, remiasi tik tavo pacios isvedziojimais, kad tai gyvunai, turintys cns. O kiausiniu ko nevalgai? Nes tai vistu menesines( taip rasei).
Tai as is klausiu kur pasaulio Kurejas pasake ar parase kad ju negalima valgyt? Neturi atsakymo, todel kisi zoo vadoveli.
Sedek tu po savo lapais ir kramtyk juos. Verslininkai is jusu sitos mados pinigelius darosi - ledai veganams, desreles veganams, suris veganams😂😂. Gi patys save apgaudinejat, norisi jums sveiko normalaus maisto.

nu kodėl, aš tikiu, kad jiems ir nesinori. man tai vienodai, kas ką valgo, kol neima įrodinėti, kokie mes, valgantys mėsą, niekšai esame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 09:14)

nu tai, žiūresiu. cambala vilti suteike: jeigu chna nudažo plauką, rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  tai nesinori dar varyti chemijos. (nes paskui prasideda: gavink tą plauką, kremai visokie, kaukes.
jau ir dabar tingisi. nieko nedarau, ciut galiukus patepu, kad pastiprinti.
o jūs plaukams daug demesio skiriate ir babkiu?

Ka tik isplautus plaukus padziovink, ir tepk karsta chnos kose ant plauku. Plevele, , ranksluosciu ir laikai 1 h. Perplauni vandeniu( be jokiu sampunu) ir darais kose is basmos ir laikai panasiai( ziurint kokia galutine spalva nori isgaut). Nuplauni po to irgi tik vandeniu, plovimas su sampunu tik po 3- 4 dienu.
Nes jei tu tik viena chna dazysi - busi labai ryza.
Idealus dazai plaukams. Bent jau man. Plaukai stiprus, sunkus, zvilga.
Rytu moterys siais dazais tik ir dazo plaukus. O pas jas plaukai lb grazus.
Vienas tik nepatogumas is sito dazymo toks, kad salone taip nedazo, o namie tai nusidazyt keliu valandu reikua.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 22, 10:40)
Ka tu cia nusisneki dabar. Tai kur tie sunys sika rudeni/ ziema? biggrin.gif

Ooo, žinovė vėl reiškiasi biggrin.gif
Šika po jų langu. Pašika, pamyža ir atgal namo, be pasivaikščiojimo rolleyes.gif
Jau aišku? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 10:52)
Šika po jų langu. Pašika, pamyža ir atgal namo, be pasivaikščiojimo rolleyes.gif
Jau aišku? rolleyes.gif

na, tai priklauso ir nuo veislės. manoji trumpaplaukė, žiema jai, net prirengtai, košmaras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 22, 09:41)
man tai vienodai, kas ką valgo, kol neima įrodinėti, kokie mes, valgantys mėsą, niekšai esame biggrin.gif

Butent.
Jei dar bus koks nufanatejes veganas tai dar ir papjaut gali biggrin.gif . Buvo kazkada rasyta, kad kazkur veganas mesos pardaveja nusove.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 22, 10:53)
na, tai priklauso ir nuo veislės. manoji trumpaplaukė, žiema jai, net prirengtai, košmaras smile.gif

tai koks atsakingas žmogus (o tu save tokia laikai, chacha biggrin.gif ) pirks tokią veislę į klimatą tokį kaip mūsų? Tik užsispyręs, egoistas ir bukas 4u.gif
paguosiu - tokių daug smile.gif
bet... dar daugiau tokių, kurie turi veisles, kurioms pilnai komfortiška vaikščioti žiemą, bet vistiek neveda, nes šala ir nemalonu... šeimininkui.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 09:52)
Jau aišku? rolleyes.gif

Nu tai senai gi aisku, kad tik tu ideali augintoja ir ciucikas tavo , kaip ir tu, galiu turi, dvasias lektuvo katastrofos mato bigsmile.gif .
Realiai tai tu bumbi ant kitu augintoju, nei tu zinai kaip jie ten ir kur vedzioja nei ka.
Be to, gi cia gyreis, kad esi vadove, darbdave, verslininke. Kazi kaip tokiam uzimtam zmogui gali likt laiko stebet kaimynus ir ju sunis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 22, 10:58)
Nu tai senai gi aisku, kad tik tu ideali augintoja ir ciucikas tavo , kaip ir tu, galiu turi, dvasias lektuvo katastrofos mato bigsmile.gif .
Realiai tai tu bumbi ant kitu augintoju, nei tu zinai  kaip jie ten  ir kur vedzioja nei ka.
Be to, gi cia gyreis, kad esi vadove, darbdave, verslininke. Kazi kaip tokiam uzimtam zmogui gali likt laiko stebet kaimynus ir ju sunis? biggrin.gif

Aš ne belangėje sėdžiu kaip tu biggrin.gif
Atsakyti

nu tai, žiūresiu. cambala vilti suteike: jeigu chna nudažo plauką, rolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.giftai nesinori dar varyti chemijos. (nes paskui prasideda: gavink tą plauką, kremai visokie, kaukes.
o jūs plaukams daug demesio skiriate ir babkiu?

as gal nieko nesuprantu, bet norint nudazyti plauka, reikia atverti zvynelius, istraukti pigmenta ir "ideti" nauja spalva. Koks skirtumas, tai bus padaryta naturaliais dazais, kaip chna, ar chemija? Veiksmas tas pats juk. Man atrodo zmones daznai emociskai renkasi naturalu, bet gyvates nuodai irgi naturalus.

Plaukus as tik kerpu ir plaunu. Gana trumpi, nereikia net jokiu kondincionieriu. Zvilga ir sveiki. :)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 09:56)
tai koks atsakingas žmogus (o tu save tokia laikai, chacha biggrin.gif ) pirks tokią veislę į klimatą tokį kaip mūsų? Tik užsispyręs, egoistas ir bukas 4u.gif
paguosiu - tokių daug smile.gif
bet... dar daugiau tokių, kurie turi veisles, kurioms pilnai komfortiška vaikščioti žiemą, bet vistiek neveda, nes šala ir nemalonu... šeimininkui.

Kadangi tu cia pagal prOAtinguma forume antroji, tai atsakyk dabar saziningai ar ne karsta tavo ciucikui vasara? Nu va pvz kaip ana buvo? Juk tu cia ka tik bandai varyt ant trumpaplaukiu seimininku, kokie jie buki ir egoistai.
Tai kaip tavo ciucius praeita vasara jautesi? Nesinorejo jam vesos? Bet tai ir neatsakingas tu zmogus, sitaip suni karstyje kankint. Reikejo tau beplauki rinktis biggrin.gif .
Atsakyti

Ka tik isplautus plaukus padziovink, ir tepk karsta chnos kose ant plauku. Plevele, , ranksluosciu ir laikai 1 h. Perplauni vandeniu( be jokiu sampunu) ir darais kose is basmos ir laikai panasiai( ziurint kokia galutine spalva nori isgaut). Nuplauni po to irgi tik vandeniu, plovimas su sampunu tik po 3- 4 dienu.
Nes jei tu tik viena chna dazysi - busi labai ryza.
Idealus dazai plaukams. Bent jau man. Plaukai stiprus, sunkus, zvilga.
Rytu moterys siais dazais tik ir dazo plaukus. O pas jas plaukai lb grazus.
Vienas tik nepatogumas is sito dazymo toks, kad salone taip nedazo, o namie tai nusidazyt keliu valandu reikua.

Tamsiaplaukiu pats plaukas storenis. Bent jau dazniausiai. As nemanau, kad ju plaukai grazus del dazu.

Atsakyti