Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Ir su maistu ne kazka., verda savo vegetariskus birzgalus, o jis vis tiek kepsnius kemsa.

tai kad ne, labai retai tuos kepsnius kemsa ir jis pagamina ne vien i smesos kakz avisai seimai, abu me sgaminam, kai abu namie, Jam svarbu,kad i rvaikai butu sveikai pamaitinti, ne tik jis  :P 

bet tai jums oi tos bambos grauzia del mano gero vyro ir del musu graziu santykiu, jau taip noretusi prie ko prikibti, nu bet neina, tai nors nusisauk ar ne is to pykcio? nieko nelieka tik istorijas kurti graudzias  :lol: 

Ei, Mylimuke, ne tu nesenai verkei, kaip cia riejasi kazkas, kai pati nei dienos be bjaurios zinutes negali nugyventi? :D​ 

Atsakyti
Kai kurios veisles yra vertos issaugojimo. Pvz, turejau sibirini katina. Geris ir grozis. Saziningus veisejus palaikau, nes jie sfengiasi issaugoti sia (nezinau ar tiksliai pavadinsiu) senovine kaciu rusi.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 05 21, 18:29)
Kai kurios veisles yra vertos issaugojimo. Pvz, turejau sibirini katina. Geris ir grozis. Saziningus veisejus palaikau, nes jie sfengiasi issaugoti sia (nezinau ar tiksliai pavadinsiu) senovine kaciu rusi.

Visos veislės vertos išsaugojimo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 21, 13:38)
Kur ir kas parase ar pasake, kad nepjauti kiaules, nes ji turi cns? Parodyk kur taip parasyta ( na Dievo zodis, rastai ar pan).

eiliniame zoo vadovelyje rasi.
nepjauti - etinis pasirinkimas.
kur aš verciu? aš tokia pati, kaip tu.
aš - savo, tu - savo.
o tu nori, kad būtum tik tu, tik tu reikštum, kad valgyti - liuks, o aš sedeciau po lapais.
ko tokia pikta? brunette.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 21, 12:50)
o ko taip bijai zilu? gi naturalu ir grazu, naturalai sviesesnes sruogos gaunasi.

oi, baik.
mano sruodos tai ne žilos, dieve. viršugalvy vienas kitas matosi, r man nepatinka.

bet kuriuo atveju, vyrą žilos sruogos puošia, o moteri sendina. unsure.gif unsure.gif unsure.gif nemaciau ne vienos, kuri super atrodo su natur žilais.
jau geriau dirbtinai žili, tipo madoje. bet cia tinka smulkioms, ovalaus veido moterims, ir drbtinas dažas. tuomet tik.

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 21, 12:48)
Jei perki haskį, turi žinoti, kas laukia, ir tai nereiškia, kad jų veisti negalima.

taip, laukia - atsakomybe.

o kiek is mūsu ją neša šunims visą gyvenimą? vieni nusikrato. kiti - dar baisiau - tipo nenusikrato, bet "tingi" vedžioti. šunys suserga sąnariu ligomis.
bet kokiu atveju, su gyvunu reikia bendrauti. šuo - ne sargas, o ypatingai socialus gyvunas. nusprendi: arba tau reikia jo, šeimos nario, arba - ne.
bet žmones godūs, pradžioje reikia, paskui nebereikia.
apie tai ir kalba.
taigi - kas paskui.
tokie tad etiniai klausimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 gegužės 2019 - 09:06
QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 10:06)

o kiek is mūsu ją neša šunims visą gyvenimą? vieni nusikrato. kiti - dar baisiau - tipo nenusikrato, bet "tingi" vedžioti. šunys suserga sąnariu ligomis.
bet kokiu atveju, su gyvunu reikia bendrauti. šuo - ne sargas, o  ypatingai socialus gyvunas. nusprendi: arba tau reikia jo, šeimos nario, arba - ne.
apie tai ir kalba.
taigi - kas paskui.

Atsakomybė yra savaime suprantamas dalykas. Turi būti pasirengęs ir tam, ir piniginėms išlaidoms. Kalbėjau aoie veislių ypatumus. Pvz haskiui negana 3 kartus būt pavedžiotam po 20 minučių, kai tuo tarpu koks pudelis jausis puiikiai tokiu režimu gyvendamas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 10:06)
bet kokiu atveju, su gyvunu reikia bendrauti. šuo - ne sargas, o  ypatingai socialus gyvunas. nusprendi: arba tau reikia jo, šeimos nario, arba - ne.
apie tai ir kalba.
taigi - kas paskui.

taip, žmonės - patys baisiausi padarai. Pvz. mano kaimynai. Rudenį ir žiemą tik pora žmonių iš visų aplinkinių vedžioja savo šunis kasdien ar beveik kasdien. Aš kai vedžioju kasdien, tai labai gerai viską matau. O pavasarį ir vasarą jau visi išlenda, pasirodo kokie "geručiai" ir kiek tipo gražių, fainų šuniukų daug mūsų mieste wub.gif
Fui, bjaurybės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 21, 15:51)
Balajažas,   tai ne tas pats kas nusvieseje nuo saules plauku galiukai.

aciu.
negailejau pinigu.
mano ne galiukai nušvieseje - o nuo auskciau nei puses galvos eina visom kryptim. visi nuolat klausia, ypac po vasaros - dazei, dazei, dazei? ir taip daug metu.
kita vertus: "geras specas" dažytu, juk jam irgi pinigu reikia. biggrin.gif jis butu pasakes: tau ir melyna tinka, kad tik pinigus sukisciau. biggrin.gif būna ir taip.

nu tai, žiūresiu. cambala vilti suteike: jeigu chna nudažo plauką, rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif tai nesinori dar varyti chemijos. (nes paskui prasideda: gavink tą plauką, kremai visokie, kaukes.
jau ir dabar tingisi. nieko nedarau, ciut galiukus patepu, kad pastiprinti.
o jūs plaukams daug demesio skiriate ir babkiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 gegužės 2019 - 09:14
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 22, 10:13)
Atsakomybė yra savaime suprantamas dalykas.

norėtum biggrin.gif
daugumai - visiškai nesuprantamas
Atsakyti
išvis pets, kam jie?
šunys tai dar suprantu.
bet gyvates, papūgos....omg. žmogus visko sau ir del savęs, del interjero grožio priveistu. pvz, netgi žuvytes. dekoracijos gi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 10:14)
norėtum biggrin.gif
daugumai - visiškai nesuprantamas

na kalbu apie normalius žmones. Deja, beta tsakomybės stoka dažniausiai pas tuos, kurie perka iš daugintojų, arba priglaudžiažpilnos prieglaudos po tokių....O va kai susimoka tūkstantį-jau kita kalba, atsiranda saugikliai, veisėjai.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 05 22, 10:16)
išvis pets, kam jie?
šunys tai dar suprantu.
bet gyvates, papūgos....omg. žmogus visko sau ir del savęs, del interjero grožio priveistu. pvz, netgi žuvytes. dekoracijos gi.  unsure.gif

Katės smile.gif O kas su žuvytėm blogai? Turiu beveik 300 litrų akvą smile.gif Gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 22, 10:25)
na kalbu apie normalius žmones. Deja, beta tsakomybės stoka dažniausiai pas tuos, kurie perka iš daugintojų, arba priglaudžiažpilnos prieglaudos po tokių....O va kai susimoka tūkstantį-jau kita kalba, atsiranda saugikliai, veisėjai.

Tame ir esmė, kad normalių - vienetai.
Atsakomybės stoka pasižymi viskuo, kad ir tuo pačiu nevedžiojimu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 22, 10:28)
Tame ir esmė, kad normalių - vienetai.
Atsakomybės stoka pasižymi viskuo, kad ir tuo pačiu nevedžiojimu.

nevedžiojimas, paleidinėjimas lakstyti be pavadžio prie žmonių, nesocializavimas, išmetimas, negydymas, nesterilizavimas ir tt.
Atsakyti