Given Gal galetume diskutuoti be asmenu vardu pvz Moontes paminejimo ar juo labiau vaiku, kitu artimuju ir t.t.? kam tai? galima gi siaip abstrakciai, kad niekam nieko nepakenkti savo dar nevaldomom iki galo mintim.
Apie poziuri i save ir pasauli
Matai tu uztempi mano mastyma ant savo ir taip mastai, gal is vedu poziurio? nezinau pagal ka tu cia apie tas baisybes zmones prisiskaiciusi ar prisiklausiusi??? dar karta sakau, mano poziuris visai kitoks, is esmes ir is tikro as nieko nesmerkiu ir neteisiu, nei ligotu, nei invalidu, nei tu kurie dabar padare/daro nusikaltimus, net tu paciu mamu,kurios d darosi abortus, taip as tai ivardiju, kaip nusiklatima, VEIKSMA IVARDIJU, BET NE ZMOGU SMERKIU, nes as ne jo batuose, as nezinau aplinkybiu,kas i tai nuvede, todel ne man smerkti, lai Dievas teisia, ne as, bet pats veiksmas - zudymas, man atrodo negeras. As mastau, kodel jie taip dare, kodel jie sera ir kaip galetu sau padeti, tokios buna mano mintys, o ne fui koks negeras, oi kokia as gera man tai absurdiska butu, kodel is vis reiktu smerkti? as niekaip nesuprantu Kodel apie save galvoti geriau, jei kazkuom nesergi? Ne vien ligos yra karmos pasekmes, taigi tu gyveni savo gyevnima, kitas savo ir kiekvienas einam savais keliais, kurie nesulygintini is vis.
As aplamai apie zmones, kai galvoju nevartoju tokiu savoku geras- blogas, geresnis - blogesnis. dar karta sakau man zmones visi tokie pat, tas pats molis, potencija ta pati, is kurio mes lipdomes save ir dar mes sujungti i viena moli, mes niekas vieni be kitu. Todel gal but kitu praeitos pamokos, kancios ir mums kazkaip padeda samoningeti?
Nezinau is kur tu iziuri ta gynyba, blokavimasi, neigima, jei tu net nesupranti mano poziurio i gyvenima? Ir man nera viskas paslaptis, jei tu nori, kad tau taip butu zinoma tavo pasirinkimas,bet tai nebutinai turi buti taip kitiem, as i tai daug gilinuosi, uzsiimu iv praktikom ir man tai realybe, o ne mistika kokia
Apie mityba
Apie dvasia, mano pavadinta sirdi, taip ji man buvo ir bus, tiketinai, svarbiau, tavo pvz kazkoks absurdiskas, kaip tai risasi su tuo,ka rasiau? As gi neneigiu, kad maitintis augaline mityba yra geriau, tai jei valgyciau tik augalus, tai kodel tureciau pereiti prie prastesnes mitybos?
Bet as neigiu tai, kad veganai ar kokie zaliavalgiai vien del to geresni, kad jie mesos nevalgo, nes taip nera. ir cia nei kazkoks pasiteisinimas, o elementarus faktai is sutiktu zmoniu
Del religiju
ne, as nemanau, kad jos atnese daugiau gerio, atvirksciai, ypac pvz Airijoje, man baisu po to ,ka cia suzinojau. Zmones ir be religiju darytu gerus darbus ar nedarytu, ar gerus darbus daro tik religingi?
O del bendruomeniu, jau sakiau galima ir siaip i jas burtis, kam ta religija? Kad ir ka ten popiezius bekalbetu apie kitu religiju nesmerkima, bet jei esi ne krikscionis, o dar trutingas i rnetikintis rojumi, koks tau sansas ten pakliuti ?
Tiketi i Dieva, melstis nereikia priklausyti jokiai religijai Malda gi pokalbis su Dievu, kam tarpininkai?
Taip su vaikais mes jau senai apie tai snekam, kodel ir ko tureciau bijoti? Snekam kas yra zmogus, apie dvasini pasauli ir t.t. Matai as ne tai, kad kazkada meldziuosi, as nuolat bendrauju su Dievu