Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Mylimuke, nuvariau dažytis pas mokines aišku, pirmam sykiui.
suvejo mokinukes (jaunutes, 22-25m, visos dažytos nuo 15m, nes gi joms nepatinka piilka lietuviška spalva), atvare ju meistras ir meistre....žiūri išpūtę akis: cia jūsu naturalūs plaukai?
taip.
niekad nesate daže?
niekad.
o ko norit?
na, sakau, paryškint spalvą, ir paskui pavinguriuot, padažyt ivairiau.
sako: taigi, jūsu "balajažo" stiliaus plaukai. kad tokius išgauti kaip jūsu, moterys 50-60e moka. biggrin.gif
ir nuvare mane. biggrin.gif

o ka as tau sakiau :) 

o ko taip bijai zilu? gi naturalu ir grazu, naturalai sviesesnes sruogos gaunasi. As dziaugiuosi visais savo nugyventais metais...

mano pazystama viena visai zila jau 50+, dazesi dazesi visada rudai, nu panasiai kaip buvo jauna, ir paeme viena diena ir atsiaugino ir nusikirpo trumpai, kai nuostabiai dabar atrodo, daug jauniau, nei su ta dirbtine spala, vis tiek prie nebejauno veido , sake labai daug komplimentu susilaukia :) 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 21, 14:24)
Zinoma as tinkama vaikams gimdyti juos maitinti, seimai valgyti padaryti - tai didelis privalumas siais laikais ar ne, abejoju ar daug vyru yra, kurie to nenoretu? O dar ir visose kituose sirtyse as super, tiesiog mano vyrui labai pasiseke  tongue.gif  </p><p></p>

maniškis baisisi tomis, kurios nemoka gaminti, pateikia sumuštinius visokius ar koldūnus iš pokelių, nu ar picą užsako biggrin.gif
Atsakyti

Taip, daugintojų produktai yra kančiai pasmerkiami. Aš kalbu apie veislinius gyvūnus.

as irgi apie veisles, jau apie tai cia kazkur snekjom, keliau nuorodas is tarptautiniu konferenciju, mokslininku aiksinimai, kdoel visos tos veisles, kur snukis plokscias yra paprasciausiai gyvunai invalidai ir jie kencia.

ir to nezinai dar? :oh:

visas pasaulis apie tai jau sneka, kuriami draudimai tuos sunis nuadoti reklamuose ir t.t.

Atsakyti

maniškis baisisi tomis, kurios nemoka gaminti, pateikia sumuštinius visokius ar koldūnus iš pokelių, nu ar picą užsako biggrin.gif

Butent moteris gera seimininke visada bus paklausoje, o jei dar ir grazi, ir protinga, tai is vis deficitas  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 05 21, 14:40)
Kažkokia Rita_12 vis skaito mus ir nedrista tarti žodelio.... biggrin.gif  4u.gif

kad mes baisios labai, žmones ėdam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 21, 14:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72438379" data-time="1558439484"><div><p>maniškis baisisi tomis, kurios nemoka gaminti, pateikia sumuštinius visokius ar koldūnus iš pokelių, nu ar picą užsako vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Butent moteris gera seimininke visada bus paklausoje, o jei dar ir grazi, ir protinga, tai is vis deficitas  lotuliukas.gif </p>

mjo.....
Atsakyti

žmones nebūtu žmones....
biggrin.gif
tu geriau kelk klausimą: o kodel reikia veisti?
aš nežinau iki galo. tai labai platus etinis klausimas.
geriau pradeti nuo siauresnio kl: kurias rūšis veisti tiesiog NEDORA?
tam tikras rūšis, kaip minejom anksciau. tai šunys, kuriu šnerves siauros, prakvepuoti negali. (lakiuoja nuolat per burną.)
aliaskiniai malmutai. vilkšuniai, ar jie būtini pas visus. jie gi beveik vilkai, ir jei ju nevedziosi nebent 3kart dienos, laikysi garde, ta wtf. išprotes.
žiurkenai, kuriuos bilekaip kergi, ir mršta po 2 menesiu.
tie visokie kišeniniai - kuriuos kergi iš silpniausiu veisliu.
visokie pitonai, gyvates - kaip pets. kam jie? kam jie pas žmogu?
na, o apie "valgomus gyvūnus" net nesiplesiu.
man rodos, mes seniai turim mąstyti kitaip. atsakingiau, sąmoningiau.
jei jau jūs, pažangiosios, žmogišką gyvybę ne bet kada ir ne bet kaip i pasauli paleidžiat (geriau nepaleisti išvis), tai kodel reikia veisti ivairiu rūšiu pets?

na, db pas mus 26, o sesuo sake, jog londone ana sav apie 14 buvo.
kiek pas jus?

Pritariu  :4u:

Raso 17-19 siandien, bet tikrai kepina,kai ant saules buni, man pats tas, jau karsciau nebesinori, tas pojutis t kitoks cia, del didesnes dregmes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 gegužės 2019 - 13:57
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 21, 14:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72438360" data-time="1558438145"><div><p>Mylimuke, nuvariau dažytis pas mokines aišku, pirmam sykiui.
suvejo mokinukes (jaunutes, 22-25m, visos dažytos nuo 15m, nes gi joms nepatinka piilka lietuviška spalva), atvare ju meistras ir meistre....žiūri išpūtę akis: cia jūsu naturalūs plaukai?
taip.
niekad nesate daže?
niekad.
o ko norit?
na, sakau, paryškint spalvą, ir paskui pavinguriuot, padažyt ivairiau.
sako: taigi, jūsu "balajažo" stiliaus plaukai. kad tokius išgauti kaip jūsu, moterys 50-60e moka. vartotojo įkelta nuotrauka
ir nuvare mane. vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>o ka as tau sakiau smile.gif </p><p></p><p>o ko taip bijai zilu? gi naturalu ir grazu, naturalai sviesesnes sruogos gaunasi. As dziaugiuosi visais savo nugyventais metais...</p><p>mano pazystama viena visai zila jau 50+, dazesi dazesi visada rudai, nu panasiai kaip buvo jauna, ir paeme viena diena ir atsiaugino ir nusikirpo trumpai, kai nuostabiai dabar atrodo, daug jauniau, nei su ta dirbtine spala, vis tiek prie nebejauno veido , sake labai daug komplimentu susilaukia smile.gif </p>

Žila moteris visad atrodys senesnė nei yra, kur čia grožis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 21, 12:43)
kai pjauna kiaule, kuria augino,

12mete mergaite vieną po kitą neužsimerkdama skerdžia kralikus.
pastoviai. vieną po kito
visko ant šios vieto būna.
darbas. paauglei reikia pinigu ir tą daro nuoširdžiai.

neabejoju, kad paaugusi ir vštas kapos, ir kiaules.
bet gali būti ir kitoks scenarijus.
gali būti, kad užaugusi, kažkas persisuks -priklausys nuo karmos biggrin.gif - arba savišvietos - ir bac - taps nuoširdi aktyviste. ir dar kiek patrauks i savo kelią. man rodos, tokie liudytojai būna efektyviausi. o ne "veganai moralistai" nuo mažu dienu.
Kempbelas, pvz. jis gi auges pieno ūkyje. šimtametis šeimos verslas. biggrin.gif
O kokia jo knyga "Kinijos studija", wub.gif ir koks jis pats veliau patapo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 21, 13:24)
Zinoma as tinkama vaikams gimdyti juos maitinti, seimai valgyti padaryti - tai didelis privalumas siais laikais ar ne, abejoju ar daug vyru yra, kurie to nenoretu? O dar ir visose kituose sirtyse as super, tiesiog mano vyrui labai pasiseke  tongue.gif  </p><p></p>

Cia tik tau taip atrodo.
Normalus vyras ir pats gali sau valgyt pasigamint ir dar zmona skania vakariene palepint.
Kazi ka normalus vyras pasirinks pirma - ar pastoviai nusiplukusia nuo puodu zmona ar pailsejusia zmona geram seksui.
Nlb supratau kas tavo vyrui pasiseke, jei tik savqitgaliais pas vaikus grizta?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 05 21, 14:08)
12mete mergaite vieną po kitą neužsimerkdama skerdžia kralikus.
pastoviai. vieną po kito
visko ant šios vieto būna.
darbas. paauglei reikia pinigu ir tą daro nuoširdžiai.
neabejoju, kad paaugusi ir vštas kapos, ir kiaules.
bet gali būti ir kitoks scenarijus.

Baik zliumbt. Cia ukininku darbas.
Kiti rozes augina, nupjauna, parduoda. Skauda gi rozei, ar ne?
Atsakyti
Lutuke, perskaiciau tavo postus... 4u.gif tu vis išryškini ne tuos akcentus.
aš sutinku, kad reika vystytis harmoningai. kur sakiau, kad Ne?
aš ne už tai, kad slapta visi abortus darytu, ir ne už tai, kad tik Hitleris niekšas.
aš sakiau ką kita. kokiame lygyje esi, tą ir gini.
tu beveik puse filosofijos tiesu psichologizuoji, pastebek save kartais. giniesi, blokuojiesi.
dabar imkim situacją: tavo visa seima tampa "veg", rusiuoja, neberuko, tu gi neatsistoji prie stalo, seimai susirinkus, ir nesakai jiems, ikvepta "tiesos jausmo": chebra, kadangi visgi svarbiau širdis, o mes dar esam tokie netobuli, gal visgi valgykim mesą, būkim kuklus, nešokim per aukštai, grižkim i atgal laikus, neberūšiuokim...nes kas iš to.... neduokdie, pasikelsim puikybe..o žmones myleti vis tiek svarbiau, o gyvunai - tai kas jie?"
del gyvūnu.
tavo paryškina eilute yra baisi. biggrin.gif "gyvunai nesuvalgomi, tik tiek" ne tik tiek. gyvūnai nebepatiria kanciu, jie nebeveisiami, del didejanciu vegetaru gretu, mazesne paklausa/uzsakymas skerdimams, ir tt. viskas yra vicious circle.
"pazistu vegetaru, kurie baisūs."
teisininmasis, slepimasis. biggrin.gif vel spichologizavimas. tai tu buk ta nebaisi vegane, vegetare, kas tau kliudo?
aišku, vystytis reikia harmoningai, kur aš sakiau kitaip?
vel prie abortu. ir karmos.
tu sakai: kad neteisi žmoniu, kurie suserga. bet jei tiki kitais gyvenimais, paslapcia teisi. paslapcia galvoji, kad Moonte blogesne uz tave - nes serga, o tu dar ne. o jei aš galvoju - kad viskas sudetingiau, viskas paslpatis -tad kam man teisti?
ir jei paslaptis, as nesu amorali, kodel manai, kad jei žinosi visus atsakymus, jei itkesi anas gyvenimais, būsi geresnis, stengsies, o gal kaip tik smigsi i beviltiškumą?
dabar tavo dukte susirgs kažkada: tai negi jai nuolat priminsi: tu baisuokle, dukryte, atleisk, bet tu baisuokle.
cia perdetai sakau taip. biggrin.gif sorry, sorry, triskart sorry.
del bendruomeniu - again. ir del religiju. vis tiek naudos daugiau nei blogio. vis.tiek. my opinion. net ir dabar tu ieskai, buriesi i grupes. vis tiek daug gero nuveikta zmonijos labui, o krikcionys, pvz, visais laikais vienuolynai prisidejo prie education, švietimo, vaiku gelbejmo (neskaitant pedofilijos, ir what not.)
joks pedofilas nenurungs Motinos tereses žmoniu. nereiškia, kad reikia nustoti burtis. ką vienas kaip pirštas padarysi?
tu štai dar ieškai visur po truputi, renkies po gabaleli. gerai. prieisi savo kelią.
mes su vaikais meldžiames vakarais. net jei ūuciau ateiste, prie žvakes turetume tokia valandą. trys dalys. padekoti (retrosprekcija kaip diena prabego), atsiprašyti, ir paprašyti (ko nors.)
ir nesvarbu, kokiam dievui, nors mes meldžiames dažniausiai K Dievui.
bet vaikai žino, kad yra ir Krišna, (jie nueina ir i šentyklą), mes taip pat turim draugu musulmonu.
mano vaikai žino: dievas venas, o vardu ir išraišku daug. ir sąmoningi tikintieji tikrai nera fanatikai. ir Popiežius kveicia visus i ekumenizmą. ir seniai atsisakyta požiurio, kad tik "katalikybe" yra vienintele teisinga religija. rolleyes.gif
na, dar musulmonai laikosi nuomones, kad visas pasaulis yra musulmonai, tik vieni susiprateliai, kiti - ne". todel man toks požiūris tolimiausias.
kai tu kažkuo tvirtai tikesi, melsies irgi su vaikais. arba jei tiki energijom, melsies dievui savyje. arba kalbesies apie energijas su vaikais. jei savy nesi tikra - tai ir vaikams dar nieko nesakai. bet ir gerai. juk apie mesą kalbi, apie rūkymą - vadinasi, tvirtai žinai. kai žinosi kažką tikriau apie dieviškumą, ar pati sau atsakysi, nebijosi padiskutuoti ir su vaikais. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 05 21, 13:20)

Baik zliumbt. Cia ukininku darbas.
Kiti  rozes augina, nupjauna, parduoda. Skauda gi rozei, ar ne?

Ir kas cia žliumbaia, db galvoju?
rože, kaip ir kiaule - turi centrinę nervu sistemą, ar ne? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 05 21, 10:57)
Nebijai, kad cambalai kas nors tavo interjere nepatiks?

O Rokis tikras zavuolis  wub.gif

Net paskaiciau ko cia mane minit blink.gif biggrin.gif .
Man burbos interjeras ir exterjeras visiskai dzin. Burba apsimelavusi iki ausu, todel ir krito tada i akis nuplyse tapetai , kai sitiek moteris savo rumais gyresi biggrin.gif .
O apie vyra " ryza angla" atsimenat? Kitoj gi temoj jos " anglas" gavo leidima pastoviai gyvent uk.
Tfu, o dar apie savo sunu kiek cia tryne su univeru, nors anas tik mokykla baigineja.
Zodziu - klounada.

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 05 21, 14:34)

Ir kas cia žliumbaia, db galvoju?
rože, kaip ir kiaule - turi centrinę nervu sistemą, ar ne?  hmm.gif

Tu. Negi tu galvoji, kad cia rasydama kazka " atversi" nevalgyt mesos?
Kur ir kas parase ar pasake, kad nepjauti kiaules, nes ji turi cns? Parodyk kur taip parasyta ( na Dievo zodis, rastai ar pan).
Atsakyti