Lutuke, perskaiciau tavo postus...
tu vis išryškini ne tuos akcentus.
aš sutinku, kad reika vystytis harmoningai. kur sakiau, kad Ne?
aš ne už tai, kad slapta visi abortus darytu, ir ne už tai, kad tik Hitleris niekšas.
aš sakiau ką kita. kokiame lygyje esi, tą ir gini.
tu beveik puse filosofijos tiesu psichologizuoji, pastebek save kartais. giniesi, blokuojiesi.
dabar imkim situacją: tavo visa seima tampa "veg", rusiuoja, neberuko, tu gi neatsistoji prie stalo, seimai susirinkus, ir nesakai jiems, ikvepta "tiesos jausmo": chebra, kadangi visgi svarbiau širdis, o mes dar esam tokie netobuli, gal visgi valgykim mesą, būkim kuklus, nešokim per aukštai, grižkim i atgal laikus, neberūšiuokim...nes kas iš to.... neduokdie, pasikelsim puikybe..o žmones myleti vis tiek svarbiau, o gyvunai - tai kas jie?"
del gyvūnu.
tavo paryškina eilute yra baisi.
"gyvunai nesuvalgomi, tik tiek" ne tik tiek. gyvūnai nebepatiria kanciu, jie nebeveisiami, del didejanciu vegetaru gretu, mazesne paklausa/uzsakymas skerdimams, ir tt. viskas yra vicious circle.
"pazistu vegetaru, kurie baisūs."
teisininmasis, slepimasis.
vel spichologizavimas. tai tu buk ta nebaisi vegane, vegetare, kas tau kliudo?
aišku, vystytis reikia harmoningai, kur aš sakiau kitaip?
vel prie abortu. ir karmos.
tu sakai: kad neteisi žmoniu, kurie suserga. bet jei tiki kitais gyvenimais, paslapcia teisi. paslapcia galvoji, kad Moonte blogesne uz tave - nes serga, o tu dar ne. o jei aš galvoju - kad viskas sudetingiau, viskas paslpatis -tad kam man teisti?
ir jei paslaptis, as nesu amorali, kodel manai, kad jei žinosi visus atsakymus, jei itkesi anas gyvenimais, būsi geresnis, stengsies, o gal kaip tik smigsi i beviltiškumą?
dabar tavo dukte susirgs kažkada: tai negi jai nuolat priminsi: tu baisuokle, dukryte, atleisk, bet tu baisuokle.
cia perdetai sakau taip.
sorry, sorry, triskart sorry.
del bendruomeniu - again. ir del religiju. vis tiek naudos daugiau nei blogio. vis.tiek. my opinion. net ir dabar tu ieskai, buriesi i grupes. vis tiek daug gero nuveikta zmonijos labui, o krikcionys, pvz, visais laikais vienuolynai prisidejo prie education, švietimo, vaiku gelbejmo (neskaitant pedofilijos, ir what not.)
joks pedofilas nenurungs Motinos tereses žmoniu. nereiškia, kad reikia nustoti burtis. ką vienas kaip pirštas padarysi?
tu štai dar ieškai visur po truputi, renkies po gabaleli. gerai. prieisi savo kelią.
mes su vaikais meldžiames vakarais. net jei ūuciau ateiste, prie žvakes turetume tokia valandą. trys dalys. padekoti (retrosprekcija kaip diena prabego), atsiprašyti, ir paprašyti (ko nors.)
ir nesvarbu, kokiam dievui, nors mes meldžiames dažniausiai K Dievui.
bet vaikai žino, kad yra ir Krišna, (jie nueina ir i šentyklą), mes taip pat turim draugu musulmonu.
mano vaikai žino: dievas venas, o vardu ir išraišku daug. ir sąmoningi tikintieji tikrai nera fanatikai. ir Popiežius kveicia visus i ekumenizmą. ir seniai atsisakyta požiurio, kad tik "katalikybe" yra vienintele teisinga religija.
na, dar musulmonai laikosi nuomones, kad visas pasaulis yra musulmonai, tik vieni susiprateliai, kiti - ne". todel man toks požiūris tolimiausias.
kai tu kažkuo tvirtai tikesi, melsies irgi su vaikais. arba jei tiki energijom, melsies dievui savyje. arba kalbesies apie energijas su vaikais. jei savy nesi tikra - tai ir vaikams dar nieko nesakai. bet ir gerai. juk apie mesą kalbi, apie rūkymą - vadinasi, tvirtai žinai. kai žinosi kažką tikriau apie dieviškumą, ar pati sau atsakysi, nebijosi padiskutuoti ir su vaikais.
Papildyta:QUOTE(cambala @ 2019 05 21, 13:20)
Baik zliumbt. Cia ukininku darbas.
Kiti rozes augina, nupjauna, parduoda. Skauda gi rozei, ar ne?
Ir kas cia žliumbaia, db galvoju?
rože, kaip ir kiaule - turi centrinę nervu sistemą, ar ne?