Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 21, 13:08)
O kad gyvuna isigyti, net egzamonus reikia atsidet?

nes negalėjau po to mokytis visai, tiek džiaugiausi ir dieną naktį su juo sėdėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 21, 09:36)
Gyvunai nesiaukoja... Jie elgiasi tam tikru tikslu

.. pakol mokslininkai neištyre kitaip. biggrin.gif
pažiūrekit pilna video apie empathy tarp skirtingu rūsiu... cia ta bent...
bezdžione gelbeja suni.... dramblys bezdzione, ir tt.

Idomucia teisus del vieno.
Gyvuliu ir kai kuriu pets tikrai veisti nereika. Kai aktivistai už animal rights kalba apie "meile gyvunams", ta meile yra kitokia. Ka kurios rūšys tiesiog neturi egzistuoti, jos turi išnykti, nes ju niekad neprivalejo buti. jos buvo sukurtos žmogaus godumui, poreikiams, ne tik pilvui, bet ir vienatvei užglaistyti.

Del dvoko. wub.gif dvokas - labai gerai. Kuo arciau dvokas prie namu - visi suvoks, iš kur ju mesa, kad ant medžiu ir maximose neužauga.
Indjoje, pasikartosiu, vaikas mate ir stimpancias vištas, ir vištas, ruošiamas kirsdinti, ir ožiukus... (specialiai nerodžiau), "in your face", kaip sakoma... biggrin.gif o grižęs mato, ipakuotą nekruviną dešrą ir jam kitaip vel viskas atrodo. vel "gap" smegenyse.

Kas ten pasake iš mūsu klasiku?
"Jei slaugther houses turetu glass walls, kažin kiek mūsu valgytu mesą"?
o gal atbuktu (kaip viduramžiais, mamos su vaikais žiūredami i pakaruoklius kartuvese) ir valgytu toliau.
esu pesimiste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 gegužės 2019 - 13:29
QUOTE(given444 @ 2019 05 21, 14:12)
.. pakol mokslininkai neištyre kitaip.  biggrin.gif
Gyvuliu ir kai kuriu pets tikrai veisti nereika. Kai aktivistai už animal rights kalba apie "meile gyvunams", ta meile yra kitokia.  Ka kurios rūšys tiesiog neturi egzistuoti, jos turi išnykti, nes ju niekad neprivalejo buti. jos buvo sukurtos žmogaus godumui, poreikiams, ne tik pilvui, bet ir vienatvei užglaistyti.

ir kurios gi neturi teisės gyvuoti? ką veisia ne taip>
Atsakyti

o čia būtina jau ženytis? Nes pvz tu atrodai, nes , matyt, todėl, kad ištekėjusi, vien vaikams ir puodams tinkama smile.gif

Kai niekas neima tai ir nebutina :lol: 

Zinoma as tinkama vaikams gimdyti juos maitinti, seimai valgyti padaryti - tai didelis privalumas siais laikais ar ne, abejoju ar daug vyru yra, kurie to nenoretu? O dar ir visose kituose sirtyse as super, tiesiog mano vyrui labai pasiseke  :P  

Atsakyti

DIngo zinok.
Uzvakar vaziavom pro Jonava, kazkoks neaisku kvapas... ZIuriu tiesiai nuo Azoto dumai ant tilto uzslinke.
Seniau tai ko gero butume neteke samones nuo smarves. Kedainiuose buvo dar baisiau, net stresas budavo pravaziuot... Dabr jau senai nera tokiu dalyku

tose dingo kitose atsirado 

Nuo šiukšlių smarvės Ramučių gyventojai prabunda naktimis

Skaityti daugiau: https://kauno.diena....naktimis-877179

Po skundu dėl smarvės - šimtai parašų

https://www.ve.lt/na...parasu-1663948/

Dėl smarvės susirūpino ir rajonas

https://www.ve.lt/na...ajonas-1661566/

o kur dar paskelbtas oro uzterstumas, virsyjantis norma...

Atsakyti
Mylimuke, nuvariau dažytis pas mokines aišku, pirmam sykiui.
suvejo mokinukes (jaunutes, 22-25m, visos dažytos nuo 15m, nes gi joms nepatinka piilka lietuviška spalva), atvare ju meistras ir meistre....žiūri išpūtę akis: cia jūsu naturalūs plaukai?
taip.
niekad nesate daže?
niekad.
o ko norit?
na, sakau, paryškint spalvą, ir paskui pavinguriuot, padažyt ivairiau.
sako: taigi, jūsu "balajažo" stiliaus plaukai. kad tokius išgauti kaip jūsu, moterys 50-60e moka. biggrin.gif
ir nuvare mane. biggrin.gif

prirode fotkiu ant sienos, kur moterys kaip aš atrodo.
tik dirbtiniau kažkiek, žinoma.
tiesa, pakirpo galiukus, patiesino plaukus, super visą deną atrodžiau sau.
sakau: tai gal viršugalvi tik padažykit, nes man nusibosta vienas kitas žilas plaukas.
meistras: TIK del tiek dažyt ir gadint plauką?
ateikit, kai būsit visai balta.

nu va. o gal aš niekad po nakties nebūsiu patapus balta. rolleyes.gif
tai neižnau db ką daryt.
kažkiek apsiraminau.

p.s. meistre pasake, jog yra dažnai užpurškima, bet jie tepa pagalvę, tam sykiu užpurški.
tai šh, nepriksiu.
gaila, chna žilo plauko nenudažo.
Atsakyti

aš ši savaitgali i Londoną. rolleyes.gifgaila, ten ne tiek ir šilta kiek Ltv.. pabusim 4dienas. kas ten siule naktini London eye? ar Burbanti, ar kas?
nu bandysim. daug dar vietu nesu maciusi. bet labai noris i Škotiją, Edinburgą, ir kalnus. wub.gifgaila, kad ten nuolat vejas, negaleciau gyventi tokiam klimate. nors žinau, škotai ir ju vaikai baisiu oru su šortais.

Siuo metu tikrai zinok karsta Airijoje, Londone tikriausiai dar labiau :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 21, 12:15)

žmones nebūtu žmones....
biggrin.gif
tu geriau kelk klausimą: o kodel reikia veisti?
aš nežinau iki galo. tai labai platus etinis klausimas.
geriau pradeti nuo siauresnio kl: kurias rūšis veisti tiesiog NEDORA?
tam tikras rūšis, kaip minejom anksciau. tai šunys, kuriu šnerves siauros, prakvepuoti negali. (lakiuoja nuolat per burną.)
aliaskiniai malmutai. vilkšuniai, ar jie būtini pas visus. jie gi beveik vilkai, ir jei ju nevedziosi nebent 3kart dienos, laikysi garde, ta wtf. išprotes.
žiurkenai, kuriuos bilekaip kergi, ir mršta po 2 menesiu.
tie visokie kišeniniai - kuriuos kergi iš silpniausiu veisliu.
visokie pitonai, gyvates - kaip pets. kam jie? kam jie pas žmogu?

na, o apie "valgomus gyvūnus" net nesiplesiu.

man rodos, mes seniai turim mąstyti kitaip. atsakingiau, sąmoningiau.
jei jau jūs, pažangiosios, žmogišką gyvybę ne bet kada ir ne bet kaip i pasauli paleidžiat (geriau nepaleisti išvis), tai kodel reikia veisti ivairiu rūšiu pets?

QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 21, 12:29)
Siuo metu tikrai zinok karsta Airijoje, Londone tikriausiai dar labiau smile.gif </p>

na, db pas mus 26, o sesuo sake, jog londone ana sav apie 14 buvo.
kiek pas jus?

Kažkokia Rita_12 vis skaito mus ir nedrista tarti žodelio.... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 gegužės 2019 - 13:43

.. pakol mokslininkai neištyre kitaip. biggrin.gif

Gyvuliu ir kai kuriu pets tikrai veisti nereika. Kai aktivistai už animal rights kalba apie "meile gyvunams", ta meile yra kitokia. Ka kurios rūšys tiesiog neturi egzistuoti, jos turi išnykti, nes ju niekad neprivalejo buti. jos buvo sukurtos žmogaus godumui, poreikiams, ne tik pilvui, bet ir vienatvei užglaistyti.

Del dvoko. wub.gifdvokas - labai gerai. Kuo arciau dvokas prie namu - visi suvoks, iš kur ju mesa, kad ant medžiu ir maximose neužauga.
Indjoje, pasikartosiu, vaikas mate ir stimpancias vištas, ir vištas, ruošiamas kirsdinti, ir ožiukus... (specialiai nerodžiau), "in your face", kaip sakoma... biggrin.gifo grižęs mato, ipakuotą nekruviną dešrą ir jam kitaip vel viskas atrodo. vel "gap" smegenyse.

Kas ten pasake iš mūsu klasiku?
"Jei slaugther houses turetu glass walls, kažin kiek mūsu valgytu mesą"?
o gal atbuktu (kaip viduramžiais, mamos su vaikais žiūredami i pakaruoklius kartuvese) ir valgytu toliau.
esu pesimiste.

Sutinku siaip del naminiu gyvunu, ypac, jei zmones neturi normaliu salygu jiem priziureti, man ziauru, kai didziulius sunis laiko nutuose ar aptvare ar uz lenciugo....

o su tais vaikais visaip buna, mano drauge viena gyvena kaime, augina gyvulius visokius, tai kartu su vaiku pjauna triusius pvz :blink:  (apie 10 m tada vaikui gal buvo) ir nieko zinok, valgo visi mesa. Turiu drauge cia prancuze, ji irgi mesine tokia, sake nuo vaikystes issirinkdavo pas mociute gyvuna(kaime), sakydavo, kad nori ji suvalgyti, bent taip ji man pasakojo   :blink: 

O kiti vaikai nei mate, nei kas jiem pasakoja patys atsisako mesos.

O mociute mano pvz negaledavo kausytis sake, kai pjauna kiaule, kuria augino, iseidavo is namu, sako vis tiek prisirisi, o paskui valgydavo, jau ipratimas matyt, mane zmoens, kad taip reikia,kad kitaip buti negali...

Visokio jautrumo zmones buna net nuo mazens. Matyti dar veina, bet papjauti, oj nezinau sunku butu, nebent kazkokiom ektremaliom slalygom, jei reiktu gelbetis gyvybe, gal ir galeciau...

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 21, 14:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72438043" data-time="1558413263"><div><p>o čia būtina jau ženytis? Nes pvz tu atrodai, nes , matyt, todėl, kad ištekėjusi, vien vaikams ir puodams tinkama vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kai niekas neima tai ir nebutina lotuliukas.gif </p><p></p><p>Zinoma as tinkama vaikams gimdyti juos maitinti, seimai valgyti padaryti - tai didelis privalumas siais laikais ar ne, abejoju ar daug vyru yra, kurie to nenoretu? O dar ir visose kituose sirtyse as super, tiesiog mano vyrui labai pasiseke  tongue.gif  </p><p></p>

tokia super, kad jis specialiai darbo ieškojosi kuo toliau...
Atsakyti

Tos is kuriu padaromi sunys invalidai pvz, visu suspaustasnukiai, jau daug apie tai snekama, gyvunai jau pasmerkiami kanciai nuo gimimo..

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 05 21, 14:40)
žmones nebūtu žmones....
biggrin.gif
tu geriau kelk klausimą: o kodel reikia veisti?
aš nežinau iki galo. tai labai platus etinis klausimas.
geriau pradeti nuo siauresnio kl: kurias rūšis veisti tiesiog NEDORA?
tam tikras rūšis, kaip minejom anksciau. tai šunys, kuriu šnerves siauros, prakvepuoti negali. (lakiuoja nuolat per burną.)
aliaskiniai malmutai. vilkšuniai, ar jie būtini pas visus. jie gi beveik vilkai, ir jei ju nevedziosi nebent 3kart dienos, laikysi garde, ta wtf. išprotes.
žiurkenai, kuriuos bilekaip kergi, ir mršta po 2 menesiu.
tie visokie kišeniniai - kuriuos kergi iš silpniausiu veisliu.
visokie pitonai, gyvates - kaip pets. kam jie? kam jie pas žmogu?
na, o apie "valgomus gyvūnus" net nesiplesiu.

man rodos, mes seniai turim mąstyti kitaip. atsakingiau, sąmoningiau.
jei jau jūs, pažangiosios, žmogišką gyvybę ne bet kada ir ne bet kaip i pasauli paleidžiat (geriau nepaleisti išvis), tai kodel reikia veisti ivairiu rūšiu pets?
na, db pas mus 26, o sesuo sake, jog londone ana sav apie 14 buvo.
kiek pas jus?
Kažkokia Rita_12 vis skaito mus ir nedrista tarti žodelio.... biggrin.gif  4u.gif

Pirma atskirkima pie ką kalbame. tu kalbi apie dauginimą-kai dauginami alia veisliniai, be dokumentų, kad tik pigiau. Aišku, ir problemų n su sveikatomis. Tokių dauginti negalima.
Antra, BET KOKIAI veislei reikia dėmesio ir išmanymo. Jei perki haskį, turi žinoti, kas laukia, ir tai nereiškia, kad jų veisti negalima.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 21, 14:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72438352" data-time="1558437309"><div><p>ir kurios gi neturi teisės gyvuoti? ką veisia ne taip></p></div></blockquote><p>Tos is kuriu padaromi sunys invalidai pvz, visu suspaustasnukiai, jau daug apie tai snekama, gyvunai jau pasmerkiami kanciai nuo gimimo..</p>

Taip, daugintojų produktai yra kančiai pasmerkiami. Aš kalbu apie veislinius gyvūnus.
Atsakyti