Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Lutuke, mano pozicija tokia: as renkuosi nežinojimą. smile.gifpaslaptingumą. man nebūtina iki galo išsiaiškinti ivsus gyvneimo reiškinius. todel jei kas teigia 200pr žinąs, visad keliu jam klausimus.

vat tarkim, sakiau apie tave.štai tu gerai apie save manai, (nu negi manysi blogai 4u.gif, juk nors yra kur tobuleti, vis tiek nelaiakai savęs kokia ten kirmele), gal net suburi moteru grupele, jogas darot, mankštas, tau bac, 50ties metu (nelinku, aišku 4u.gif), vežys, tai ką - tu slepsies i krūmus, nes pagal vedas tu gi baisuokliu baisuokle staiga patampi. užtatai man svetimas tiek vedose, tiek krikscionybeje, primetamas kaltes(tipo, pasekemes, bet su tek daug kaltes!!) jausmas.
tik dar krikscionybeje kancia gali būti IR kaip dovana. paslaptis, o vedose - tai jau suprask, buvai baisesnis uz hitleri.

p.s. ir kaip nuobodu gyventi gyvenimą, kuriame viskas visur kiekviename žingsnyje aišku.

Dekui uz atsakyma, taip jau idomiau  :D 

O kaip tada zinai kaip gyventi, jei nezinai kokie veiksmai sukuria kokias paskemes?

O tai, ka aprasiai, tai as taip negalvoju visiskai:

pirma negalvoju, kad as gera kazkokia ypatingai, visai neatmetu kazkokiu nusiklatimu padarymo, ypac praeituose gyvenimuose, o siame irgi ne sventoji esu. 

antra  visai neatmetu jokiu ligu galimybiu, net draudima turiu nuo visu sunkiausiu ligu, aisku, draudimas neisgelbetu, bet pinigai praverstu tuo metu.

trecia-  svarbiausia, zmogus padares klaidu,  nusikaltimu man nera baisuoklis, kaip ir matomu klaidu nedarantis man nera sventasis, pas visus to gerio ir blogio pilna.

Gal mano poziuris pats i zmogu kitoks?

Man zmogus tai turintis visas energijas, visus pradus ir ivairia potencija, ka jis renkasi kas diena, toks ir yra, tokia jo ir ateitis.

Pvz ar gydytojas darantis abortus geresnis uz Hitleri? abortu metu nuzudyta daug daugiau zmoniu... Ar butinai blogis turi buti matomas su kraujais ir matomomis aukomis? Ar valdzia kurianti istatymus ir leidzianti bujoti neteisybei , kuri pvz pastume zmones i savizudyebes alkoholizma ir t.t. irgi geriau uz Hitleri? Ar dabar vaiku teisem prisidengusios tarnybos euriopoje atiminedami vaikus, elgiasi geirua nei gestapas ar kgb?  Mano nuomone ne visada blogiausias tas, kuris daro matoma blogi, daznai didziausias blogis daromas visai tyliai ir net prisidengiant grazia kauke.

Toliau apie kalte as mastau, kaip apie atsakomybe, todel manes ji nei vargina, nei kazkaip norisi jos vengti, jei kazka padarai tai ir atsakai, manau tai teisinga. ir jausmas aisku nesmagus, kai supranti ,ka pridirbai, bet tai kodel nuo to sleptis ar begti? manau tera vienas kelias pasitaisyti, tai prima suprasti klaidas padarytas, todel as linkusi ne plakti save ar gailetis saves (ar kitu tu paciu), o ieskoti priezasciu, ieskoti, kas buvo padaryta blogai ir ta taisyti. Bet jei nezinociau to, jei sakyciau kad tai paslaptis tai likciau pasimetusi, nes nezinociau kaip elgtis, tureciau blogas pasekems , kazka bloga, ir nezinociau kaip is to iseiti...

Todel man mastymas apie priezastis duoda pagrinda po kojom , kas dien apsiprendziant kaip mastyti, kaip elgtis, ir t.t.

Atsakyti

Googlėj? smile.gif

tavo siknoj  :mirksiukas: 

Zmones pranesa apie kirtimus vykstancius ir siuo metu, kas gyvena salia misku gi girdi ir mato.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 20, 13:35)
Ar butinai blogis turi buti matomas su kraujais ir matomomis aukomis? Ar valdzia kurianti istatymus ir leidzianti bujoti neteisybei , kuri pvz pastume zmones i savizudyebes alkoholizma ir t.t. irgi geriau uz Hitleri? Ar dabar vaiku teisem prisidengusios tarnybos euriopoje atiminedami vaikus, elgiasi geirua nei gestapas ar kgb?  Mano nuomone ne visada blogiausias tas, kuris daro matoma blogi, daznai didziausias blogis daromas visai tyliai ir net prisidengiant grazia kauke.

Vat būtent. Labai geri tavo pasvarstymai smile.gif
Atsakyti

atmeni,mes šnekejomes rudeni, tu sukritikavai bažnycią, neva kunigai pedofilai, ar del turtu, ar del kažko, neatmenu, ir ką? pedofilu yra vsur, tik ant kunigu labiausiai "šviecia", nes, žinoma, skaudu, kad tie, kurie turi atstovauti Jezu, taip elgiasi. lygiai taip pat tavo Trockis. ji cituoja labai dažnai žurnalas "Raktas", nusiperku kartais (žurnalas lietuvoje). Trockis irgi priklauso ar tai vaišnavams, ar krišnaitams, nelindi vienas kaip piršta krūmuose, o vaišnavai irgi pagarseję narkotikais, pedofilija ir tt. tai ką db?
aš tada tau, atmeni, sakiau: mano tevai - aktyvūs Bažnycios nariai. ir daro daug gero. ir msionierai kituose kraštuose daro daug gero, eina, aukoja gyvybe, stato vaikams namus, patys anemiški, tik ryžius valgo, aukojasi, užsikrecia ligomis, gelbsti ktus ir žūsta kartu, bet antraštes skalambija tik apie pedofiliją ir tamsius darbelius, o jau geri darbai, suprask, savaime priklauso daryti.
ne savaime. tai reikia pasidžaugti viskuo, negi db mano tevai, sakiau tau žodžiu, turi palikti Bažnycia, nes kažkur kažkoks kunigas pedofilas tvirkina 7 vaikus, gal net šiuo metu.

Del religiju as ne tik kriskcionybe kritikuoju, as jas visas kritikuoju. As gi sakau, nepriklausau nei vienai, bent jau samoningia, esu aisku pakrikstyta ir t.t. kodel man religijos "blogai"? nes atitolina nuo Dievo, nes pastato tarpininka tarp zmogaus ir Dievo. Cia, aisku, labai didele diskusija, ir aiskinimasis gali buti, bet jei trumpai visos realigijos remiasi tom paciom esminem tiesiom, nes tai relaybe, ir ikisa siek tiek melo, nes nu viso melo zmogui neikisi, reikia ji apvynioti graziai.

Todel, zinoma yra zmoniu , ir as turiu draugiu, kurie yra religingi ir nera pabaisos, ar nusiklateliai, bet religija uzdeda blokus, stabdo mastyma, ikisa i dezute, jos pagrindas daugeliui buvusiu ir esamu karu, zudymu, Kaip matom nei vienoje valstybeje su bet kokia realigija nera pasiekta darnios visuomenes, visur tos pacos bedos ir beveik visur akcentuojama spomirtinis gyvenimas, veinu zodziu dabar tarnauk , o paskui po mirties gal ir gausi atlygi, cia bendraivsiur taip....

O jei zmogus tikrai savo realigijos sekejes, jis negali mastyti, ksd kita religija irgi gerai, kriksioniui tik vienas kelias i roju per Jezu, musulmonui per Muchameda ir t.t. zydui - turtas Dievo palaima, krikscioniui - tai stabdis patekti i Dievo karalyse, ir kaip sie zmones gali susitarti? nebent kriskcionys viska ka uzsidrbs ir atiduos zydam, panasiai taip ir vyksta gi ...

Taigi nepaisant geru zmoniu ir ju geru darbu , esanciu visose religijuose, nepasant nusavintu morales normalu, kas ir taip yra mzogaus sirdyje, religijos man tik zmoniu valdymo irankis.

O burtis i bendruomenes zmones gali ir nebutinai juk religijos pagrindu.

Atsakyti

paskui, atmeni, dar rašiau tau/sau/visoms: kiekvienas mes kalbama tame lygyje, kur esame. vat tu vis pabreži man: svarbu žmogaus širdis, kas iš jo išeina, cituoji net Jezu. taip darai, nes taviškis dar valgo mesą, nebevalgytu, kitaip sakytum. biggrin.gifstopudovai. butumet visa seima kitame levelyje, niekas neruko, negurkšnoja, mesos nevalgo, argi ne smagu? tuomet dar kitaip kalbetum, dar kitokias citatas parinktum. o dabar tarsi pateisini tą buvi (bet cia nieko blogo, turbūt ir aš taip daryciau). bet tavo žinute artais suskamba: kad geriau lai valgo mesą, bet svarbu - gras, šiltas žmogus. wub.giftai dieve, milijonai tokiu. bet man tai jau netinka, ir Montevertei, manau, netinka. pabandyk pasakyti tai Monteverte: kad tipo, ji nesiparintu, jei jos vyras staiga mesas ims kimšti, nes nu gi esme...šltas, geras žmogus. arba aš: turiu kriterijus ir viskas: mano draugas bent minimum vegetaras turi but, o veganas tai isvis super. (ir žnoma, visos kitos savybes.) tai ką, db, aš turiu nusileisti tai citatai, ne gi toji citata tokia faina, tokia tiksli, cituota Jezaus. kiekvienas jau esam pereje tam tikrus lygius, ir nenorime grižti back.
as pamenu mociutes ir kitu mesedziu argumentą: "nemyli tie veganai žmoniu, lai pirma išmoksta jus myleti, tada - gyvūnus." superinis argumentus. gyvūnus myleti lengva, jie nieko blgoo nedaro (karves, avys, kiaules,vištos, būtent šie romūs gyvūnai, kuriuos žmogus veisia del savo pilvo ir paskui pasmerkia beprasmems kancioms visą gyvenimą), o žmones mes gi mokomes myleti visą gyvenmą. ar tai argumentas imti valgyti mesą , nes tipo, - esme - gera, mylinti širdis, fainas, sukalbamas charakteris.
tai žinoma, svarbu, nebūtina šiaip žiežula ar psichopatu, bet taip pat svarbu išlikit tame, ką jau pasiekei.(del gyvūnu.)
žodžiu, aciū už diskusijas, bet jos būna begalines. taigi. ir viskas cia gerai.
nereiškia, kad nutylu, tai del to, kad man viskas jau aišku, ar aš jau pabegau. smile.gif

p.s. ir kaip nuobodu gyventi gyvenimą, kuriame viskas visur kiekviename žingsnyje aišku.

Taip man tai svarbiausia ir man tai bus svarbiausia, bent kiek as suprantu pasauli ir zmogu, jiei kazkaip gausiu kokios kitos apsvieciancios itikinamos  infomacijos, gal pakeisiu nuomone. 

Bet kaip man siela svarbiau uz kuna, taip man iseinancios is zmogaus mintys ir jausmai svarbiau uz tai, kas pas ji papuola i skrandi. ir tai visiskai nepriklauso nuo to, kas ka aplink mane valgo ar valgys, as pati mesa valgiau taip masciau, as nevalgau ir taip mastau, nes man ne mityba yra svarbiausia siame pasaulyje.

taip nevalgyti gyvunu yra gerai, nes mums mesa, nei gyv produktai nera reikalingi, ir jei tik galima geriau be ju apsieiti. Kaip ir be produktu is naftos, importiniu prekiu ir t.t. viskas kas kenkia gamtai blogai. Zudyti gyvuna, jei gali nezudyti irgi blogai, nebent badas, tada padekoji gyvunui uz auka ir ji suvalgai. Nes visgi zeme tokia ci avsii visus valgo ir galu gale musu kunus suvalgys, svarbu ,ka  issinesim.

Todel SIRDIS SVARBIAUSIA, sugebejimas myleti.

Kaip as zinau, kad nepakeisciau nuomones? nes sutikau ne viena zmogu visaip valganti tarp ju ir zmoniu nevalganciu mesos, gyv porduktu, ar raw valgytoju ir t.t. ir man jie nepasirode, nei vienas niekuom geresni is esmes. As nepazystu viso pasaulio veganu ir vegetaru, bet ypac vegetarus kelis pazystu ypatingai bjaurius zmones, jie deja netapo geresni nuo to, kad tos mesos nevalgo. Taip gyvunam geriau, kad jie ju nesuvalgo, bet tai tik tiek. 

Bet nemaisyk dalyku, jei zmogus geras ir jis maitinsasi sveikiau zinoma geriau tas ir jam ir aplinkai ir gyvunam, bet jis del to NEPAGEREJA. Nebent organzimas pamazu valosi ir smegenys geriau dirbti pradeda.  :D bet daznai kai zmogus buna fanatikas, jis tik pasirenka srity, vaje kiek maciau vegetaru slyksciu zinuciu veinoje grupeje apie mesavlagius....nu ir kuom jie geresni uz ka?

Bet kaip megsti mineti Hitleri, jis gi vegetaras beveik buvo... taigi....

del mesos ir gyv porduktu, tas gyvunu auginiams buna skirtingas, zinoma tuose pramoninese fermuose kencia gyvunai, bet kaime paparstai auginami ten pulkas vistu, karviu pora ir t.t. jie nesikankina, jie auga, kaip ir visi kiti musu gyvuneliai, ar tavo kate pvz kankinasi? ne. Tiek, kad juos nuzudo anksciau laiko, kai jau nebenaudingi, seni, bet ne visur pvz indijoje karviu kiek zinau nezudo, jos ten sventos, nors dabar gal ir vsiaip buna. Taigi jei paliktume gyvuna laisvai gyventi ir tik naudotumems jo kazkokiom dovanom, anciu kiausiniais pvz, kurios sau laisvai ir ramiai gyvena, ar karves pienu, jei nezudytumem ju vaiku ir ju paciu i rnepazeidziam ciklilskumo, kai peinas neprienamas kiaurusm metus, t.y. kaip senoveje zmone sgyveno ir maitinosi, tai is esmes, gyvunui nera sueitikiama kancia. O isauginti augalu dideli kieki irgi pramoniniu budu kenkiama gamtai, nuo trasu zuva milijonai biciu visame pasaulyje ir t.t. Cia siaip pamastymui, reikia keisti gyvenimo buda is esmes, o ne tik mityba, zinoma puiku, kai zmone spakeicia kazka zingsneliasi,  bet samoningumo reikia labia daug visur, net renkantis auglaine mityba, lygiai tam paciam, kad nekenkti gyvunams...ir zmonem...

ir dar as nebuvau dar sutikusi nei vieno zmogaus, kuris is tikro gyventu darnoje su gamta ir nekenktu jai, taigi, visi panasus, o ten 10 karviu daugiau ar 10 bezdzioniu dagiau del musu zuva, tai nezinau kur cia koks geris?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 20, 13:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72437570" data-time="1558346261"><div><p>Googlėj? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>tavo siknoj  mirksiukas.gif </p><p></p><p>Zmones pranesa apie kirtimus vykstancius ir siuo metu, kas gyvena salia misku gi girdi ir mato.</p>

Rimtai? ir kas tada, kai praneša? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 20, 15:26)
Taigi jei paliktume gyvuna laisvai gyventi ir tik naudotumems jo kazkokiom dovanom, anciu kiausiniais pvz, kurios sau laisvai ir ramiai gyvena, ar karves pienu, jei nezudytumem ju vaiku ir ju paciu i rnepazeidziam ciklilskumo, kai peinas neprienamas kiaurusm metus, t.y. kaip senoveje zmone sgyveno ir maitinosi, tai is esmes, gyvunui nera sueitikiama kancia. O isauginti augalu dideli kieki irgi pramoniniu budu kenkiama gamtai, nuo trasu zuva milijonai biciu visame pasaulyje ir t.t. Cia siaip pamastymui, reikia keisti gyvenimo buda is esmes, o ne tik mityba, zinoma puiku, kai zmone spakeicia kazka zingsneliasi,  bet samoningumo reikia labia daug visur, net renkantis auglaine mityba, lygiai tam paciam, kad nekenkti gyvunams...ir zmonem...</p><p></p><p>ir dar as nebuvau dar sutikusi nei vieno zmogaus, kuris is tikro gyventu darnoje su gamta ir nekenktu jai, taigi, visi panasus, o ten 10 karviu daugiau ar 10 bezdzioniu dagiau del musu zuva, tai nezinau kur cia koks geris?</p><p></p>

tu čia visą žmoniją ruošiesi išmaitinti laisvų ančių kiaušiniais?
Atsakyti

Pvz ar gydytojas darantis abortus geresnis uz Hitleri? abortu metu nuzudyta daug daugiau zmoniu... Ar butinai blogis turi buti matomas su kraujais ir matomomis aukomis? Ar valdzia kurianti istatymus ir leidzianti bujoti neteisybei , kuri pvz pastume zmones i savizudyebes alkoholizma ir t.t. irgi geriau uz Hitleri? Ar dabar vaiku teisem prisidengusios tarnybos euriopoje atiminedami vaikus, elgiasi geirua nei gestapas ar kgb?  Mano nuomone ne visada blogiausias tas, kuris daro matoma blogi, daznai didziausias blogis daromas visai tyliai ir net prisidengiant grazia kauke.

Mano nuomone,abortas yra mažesnis blogis, nei naujagimių žudymai,ar kriminaliniai abortai.Žinoma, geriau, jei ta nereikalinga gyvybė visai neužsimegztų,geriau jei kontraceptikai būtų dar lengviau pasiekiami.Ir kodėl šiais klausimais pasisako ir sprendimus priima tik vyrai?Dar klausimas, iš kur tokia informacija,kad masiškai atiminėjami vaikai?Ar artimai pažįsti nors vieną šeimą?

Ar bent žinai kas tas yra gestapas ar kgb?Ar šeimoje yra žmonių nukentėjusių nuo šių organizacijų?Ar vėl iš serijos viena boba sakė?Ar google rasta?

O jei zmogus tikrai savo realigijos sekejes, jis negali mastyti, ksd kita religija irgi gerai, kriksioniui tik vienas kelias i roju per Jezu, musulmonui per Muchameda ir t.t. zydui - turtas Dievo palaima, krikscioniui - tai stabdis patekti i Dievo karalyse, ir kaip sie zmones gali susitarti? nebent kriskcionys viska ka uzsidrbs ir atiduos zydam, panasiai taip ir vyksta gi ...

Labai paviršutiniai teiginiai.Turtas nėra blogybė.Blogybė yra godumas ar puikybė.Jei žmogus yra turtingas, jautrus, gailestingas, jis turi daug didesnes galimybes padėti žmonėms.O gal gyvūnams.Visų religijų mokymai yra panašūs, visur smerkiamas godumas.Visose religijose skatinama labdara.

Atsakyti

Rimtai? ir kas tada, kai praneša? smile.gif
Papildyta:
tu čia visą žmoniją ruošiesi išmaitinti laisvų ančių kiaušiniais?

tu praleisk nesiparink, smegenys perkais.

Atsakyti

Mano nuomone,abortas yra mažesnis blogis, nei naujagimių žudymai,ar kriminaliniai abortai.Žinoma, geriau, jei ta nereikalinga gyvybė visai neužsimegztų,geriau jei kontraceptikai būtų dar lengviau pasiekiami.Ir kodėl šiais klausimais pasisako ir sprendimus priima tik vyrai?Dar klausimas, iš kur tokia informacija,kad masiškai atiminėjami vaikai?Ar artimai pažįsti nors vieną šeimą?

Ar bent žinai kas tas yra gestapas ar kgb?Ar šeimoje yra žmonių nukentėjusių nuo šių organizacijų?Ar vėl iš serijos viena boba sakė?Ar google rasta?

Labai paviršutiniai teiginiai.Turtas nėra blogybė.Blogybė yra godumas ar puikybė.Jei žmogus yra turtingas, jautrus, gailestingas, jis turi daug didesnes galimybes padėti žmonėms.O gal gyvūnams.Visų religijų mokymai yra panašūs, visur smerkiamas godumas.Visose religijose skatinama labdara.

o kodel vaiko nuzudymas gimdoje mazesnis blogis, nei jau gimusio?

ar sakiau masiskai? 

Taip pazystu, o tu pazysti nors viena seima, is kuriu ateme vaikus, bendravai su tais vaikais, issigandusiais, tevais, ka visi jie patiria pe rtuos metus? Pacios kokie santykiai buvo su tevais, ar esi buvusi kada atskirta nuo tevu? 

Ir dar karta taip , turiu artimuju nukentejusiu nuo tu organizaciju, aisku, dabar jau dauguma mire.

nu bukit geros, jei nezinot, kas yra googolis, bent jau jo neminekit, nes nu ziauriai kvailai skamba tokie posakiai :oh: 

Pavirsutiniski kokia prasme? as surasiau, ka teigia religijos ir krikscionybe tame tarpe, ka moko baznycia, ir kokios esmines vertybes, turtingam zmogui be sansu papulti i roju, anot krikscionybes.

Jau sakiau visose religijose yra labai daug geru dalyku, kaip ir ant kabliuko zvejai tikrai kabina gerus masalus, dar buna ir pries tai zuvytes paseria, arba medziotojai irgi seryklas priziuri...

Atsakyti
Lutuke kaip vaikas - plepa, plepa ir galo tam nera.
Isivaizduoju kaip sunku su ja dirbti.
Atsakyti

Lutuke kaip vaikas - plepa, plepa ir galo tam nera.

plepa? :lol: demesio trukumas pasireiske?

vriedna busu karsinti :lol: 

Atsakyti

Aha, įsivaizduoju jei kas nors paklausia Lutukes nuomonės kokiu nors klausimu 😁
Čia šįryt buvo kilę ir kitų temų, bet va dbr vel-tryda apie ekologišką sovietmetį kai visi važinėjosi arkliais bei mezgesi servetėlės ir kosminiai kliedesiai apie masines blogybes šiuo metu. Nu iš kur tas poreikis tą patį per tą patį paklodėmis varyt...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 20, 16:40)
Lutuke  kaip vaikas -  plepa,  plepa ir galo tam nera.

Atsakyti