QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 20, 11:49)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72437385" data-time="1558334737"><div><p>
Bet man patinka Idomucios humoras</p></div></blockquote><p>Laabai mėgstu paerzinti burbeklius.
Saulės kaitra+ grynas oras tikrai labai vargina.Aš irgi palūdimyje pagulėjusi jaučiuosi kaip hektarą burokų nuravėjusi.
</p>
Atsimenu, viena karta mus su systra, kai dar buvau gal kokiu 12, mama nusiveze pas savo broli i bulviakasi. Ji mus su seserimi tiesiog keliais eiti verte, kad 'jai nebutu geda pries gimine' jog mes nedirbam lygiai su suaugusiais. Nuo to karto nieko nedarau - jokiu lysviu, jokiu siltnamiu ir jokiu hektaru...ir jokiu sodu. Pieveles ir gelynai.Vsio.
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2019 05 20, 12:08)
Kalvos turbūt nežinau, mes važiuojam kur geriausiai matosi patys pakilimo/leidimosi takai-tiesiog važiuoji tiesiai kur visos stovėjimo aikštelės (dabar ten remontuoja jas), pravažiuoji visokius administracinius oro uosto pastatus, kelis gyvenamuosius ir atsiduri sodų bendrijoje "Aviatorius", va ten prie pat tvoros pakilimo takas, super matosi kas mėgsta lėktuvus
Papildyta:
Aaa, koks gražus džiunglynas!!! Man patiktų
Nors bute pas mus irgi medžiai matosi, dar neužstatyta, bet čia tokie kaip tropikai pas tave!!
As palmiu ne viena turiu. Kai kurios jaunos, kai kurios senos (nama pirkom jau su jomis) Visos zydes siemet
O medzia aplinkui tai miško lapuociai. Seni medziai. Grozis - neispasakytas.