Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 20, 10:13)
Lygiai taip pat jauciausi, kai man buvo 10 metu. Gyvenom Kaune, tai savaitgaliais su mama vaziuodavom autobusu i Panemunes ar Kauno Mariu papludimius.
Praleidus diena prei vandens grizdavau visiskai issekes.

As kai uzaugau prie Kauno Mariu, tai mums tai budavo kasdienybe, jokio nuovargio.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 20, 10:34)
tai gal griekus vanduo apvalo? biggrin.gif o vlaymas tai nėra maloni procedūra, vėliau tik pagerėja biggrin.gif

Nu tau bl visai su galva darosi negerai mega_shok.gif
Atsakyti
Taaaio, tas nuovargis man irgi žymiai mielesnis! smile.gif
Aha, nerealiai geras oras savaitgalį ir žyginėtojams ir mieste likusiems šeštadienį renginių pažiūrėti.
Mes prasitūsinom šeštadienį su draugais, vaikais po miestą iki vėlumos. A, dar prieš tai buvom kelias valandas su vaiku oro uoste-naujas atradimas skrydžių stebėjimo programėlė mobiliajame ir gali oro uoste stebėti kokie lėktuvai leidžiasi, vaikui kaifas visiškas, bet ir man smagu, dar aptikom prie pat oro uosto tvoros sūpynes padarytas-gali susėsti keli suaugę jose, sūpuojiesi ir stebi lėktuvus, žiauriai pasiilgau jau kelionių...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 20, 10:00)
Mam visai patinka tas jausmas, nuovargis net toks malonesnis daug nei kad kokiam ofise sedint ir pavargstant nuo darbo.
Mes zygyje buvom, tai vakare po buteliuko alaus isluzau skersai lovos biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 20, 11:04)
As kai uzaugau prie Kauno Mariu, tai mums tai budavo kasdienybe, jokio nuovargio.
Papildyta:

Nu tau bl visai su galva darosi negerai  mega_shok.gif

O su kuriuo galu tau negerai, jei jau juokų nesupranti?
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 05 20, 11:05)
Taaaio, tas nuovargis man irgi žymiai mielesnis!  smile.gif
Aha, nerealiai geras oras savaitgalį ir žyginėtojams ir mieste likusiems šeštadienį renginių pažiūrėti.
Mes prasitūsinom šeštadienį su draugais, vaikais po miestą iki vėlumos. A, dar prieš tai buvom kelias valandas su vaiku oro uoste-naujas atradimas skrydžių stebėjimo programėlė mobiliajame ir gali oro uoste stebėti kokie lėktuvai leidžiasi, vaikui kaifas visiškas, bet ir man smagu, dar aptikom prie pat oro uosto tvoros sūpynes padarytas-gali susėsti keli suaugę jose, sūpuojiesi ir stebi lėktuvus, žiauriai pasiilgau jau kelionių...

Atsikeliu, atveriu langa ir stai ka matau
vartotojo įkelta nuotrauka

Is kitos namo puses tas pats

mirksiukas.gif

Vienas trukumas - šašlyko nepasikepsi, uzdrausta zona bet kokio tipo lauzui ar liepsnai aplamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 gegužės 2019 - 10:33
QUOTE(Kristi_na @ 2019 05 20, 11:05)
Taaaio, tas nuovargis man irgi žymiai mielesnis!  smile.gif

Cia jus Vilniuje? Yra netoli oro uosto tokia kalva, kur visiskai virs galvu lektuvai leidziasi, gal ten ir buvote? smile.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif
Bet man patinka Idomucios humoras

Laabai mėgstu paerzinti burbeklius. :lol: Saulės kaitra+ grynas oras tikrai labai vargina.Aš irgi palūdimyje pagulėjusi jaučiuosi kaip hektarą burokų nuravėjusi.

Atsakyti
Kalvos turbūt nežinau, mes važiuojam kur geriausiai matosi patys pakilimo/leidimosi takai-tiesiog važiuoji tiesiai kur visos stovėjimo aikštelės (dabar ten remontuoja jas), pravažiuoji visokius administracinius oro uosto pastatus, kelis gyvenamuosius ir atsiduri sodų bendrijoje "Aviatorius", va ten prie pat tvoros pakilimo takas, super matosi kas mėgsta lėktuvus smile.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 20, 10:35)
Cia jus Vilniuje? Yra netoli oro uosto tokia kalva, kur visiskai virs galvu lektuvai leidziasi, gal ten ir buvote? smile.gif

Papildyta:
Aaa, koks gražus džiunglynas!!! Man patiktų wub.gif
Nors bute pas mus irgi medžiai matosi, dar neužstatyta, bet čia tokie kaip tropikai pas tave!!

QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 20, 10:32)
Atsikeliu,  atveriu langa ir stai ka matau

Is kitos namo puses tas pats

mirksiukas.gif

Vienas trukumas -  šašlyko nepasikepsi,  uzdrausta zona bet kokio tipo lauzui ar liepsnai aplamai.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 20, 11:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72437385" data-time="1558334737"><div><p>vartotojo įkelta nuotrauka
Bet man patinka Idomucios humoras</p></div></blockquote><p>Laabai mėgstu paerzinti burbeklius. lotuliukas.gif Saulės kaitra+ grynas oras tikrai labai vargina.Aš irgi palūdimyje pagulėjusi jaučiuosi kaip hektarą burokų nuravėjusi.
</p>

Atsimenu, viena karta mus su systra, kai dar buvau gal kokiu 12, mama nusiveze pas savo broli i bulviakasi. Ji mus su seserimi tiesiog keliais eiti verte, kad 'jai nebutu geda pries gimine' jog mes nedirbam lygiai su suaugusiais. Nuo to karto nieko nedarau - jokiu lysviu, jokiu siltnamiu ir jokiu hektaru...ir jokiu sodu. Pieveles ir gelynai.Vsio.
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2019 05 20, 12:08)
Kalvos turbūt nežinau, mes važiuojam kur geriausiai matosi patys pakilimo/leidimosi takai-tiesiog važiuoji tiesiai kur visos stovėjimo aikštelės (dabar ten remontuoja jas), pravažiuoji visokius administracinius oro uosto pastatus, kelis gyvenamuosius ir atsiduri sodų bendrijoje "Aviatorius", va ten prie pat tvoros pakilimo takas, super matosi kas mėgsta lėktuvus smile.gif
Papildyta:
Aaa, koks gražus džiunglynas!!! Man patiktų  wub.gif
Nors bute pas mus irgi medžiai matosi, dar neužstatyta, bet čia tokie kaip tropikai pas tave!!

As palmiu ne viena turiu. Kai kurios jaunos, kai kurios senos (nama pirkom jau su jomis) Visos zydes siemet wub.gif
O medzia aplinkui tai miško lapuociai. Seni medziai. Grozis - neispasakytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 gegužės 2019 - 11:11

užmušk kokių kirtėjų, jei rasi, gausi karmos taškų mirksiukas.gif4u.gif

Monteverte :lol:

Atsakyti

Mušinėdama kirtėjus nieko nepakeisi.O be to dabar,šiuo metu niekas miškų nebekerta.Draudžiama, nes šiuo metu peri paukščiai, gyvūnai vedžiojasi jauniklius.Baltarusiai užvertė mūsų šalį savo pigia mediena, lietuviškas medis nebeturi paklausos.

Elementarios salotos su citrinos rūgštimi ir grietine.Saugok,kad labai nesiplėstų.Nes jei patiks žemė, išsiplės ir neišnaikinsi.

deja kerta  :(

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 20, 12:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72437093" data-time="1558280734"><div><p>Mušinėdama kirtėjus nieko nepakeisi.O be to dabar,šiuo metu niekas miškų nebekerta.Draudžiama, nes šiuo metu peri paukščiai, gyvūnai vedžiojasi jauniklius.Baltarusiai užvertė mūsų šalį savo pigia mediena, lietuviškas medis nebeturi paklausos.</p><p></p><p>Elementarios salotos su citrinos rūgštimi ir grietine.Saugok,kad labai nesiplėstų.Nes jei patiks žemė, išsiplės ir neišnaikinsi.</p></div></blockquote><p>deja kerta  verysad.gif</p>

Googlėj? smile.gif
Atsakyti
Pas mus viskas alyvom uzsodinta, svaigulys neispasakytas to grozio ir kvapo wub.gif
Atsakyti