Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

užmušk kokių kirtėjų, jei rasi, gausi karmos taškų mirksiukas.gif4u.gif

Mušinėdama kirtėjus nieko nepakeisi.O be to dabar,šiuo metu niekas miškų nebekerta.Draudžiama, nes šiuo metu peri paukščiai, gyvūnai vedžiojasi jauniklius.Baltarusiai užvertė mūsų šalį savo pigia mediena, lietuviškas medis nebeturi paklausos.

Ar valgot topinambus? Gal kokiu skaniu receptu turit?

Elementarios salotos su citrinos rūgštimi ir grietine.Saugok,kad labai nesiplėstų.Nes jei patiks žemė, išsiplės ir neišnaikinsi.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 19, 18:45)
.Saugok,kad labai nesiplėstų.Nes jei patiks žemė, išsiplės ir neišnaikinsi.

Pas mus tokia zeme, kad ji patinka tik piktzolems biggrin.gif dar pomidorai stebuklingai progijo.

Nusiskyniau alyvos keleta sakeliu is kiemo, jau kvapas kaip svaigina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 05 19, 11:14)

varau db i Labanoro girią.... ax.gif sekmes visoms....

Kaai rasei zinute jau buvau ten. Pasiplaukiojom visa diena po Baltuju Lakaju ezera.
As sedejau valtyje po skeciu o MB deginosi gulte.
Grizom visiskai nuvarge, matyt radiacija.
Zmoniu kazkaip nedaug. Nusileidom valti Rudesos poilsiavietej, tai nei vieno zmogaus... Manem bus uzkista
Atsakyti
...radia...cija? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Šitas dalykas vadinasi senatve, deja.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 20, 08:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72437215" data-time="1558290717"><div><p>Grizom visiskai nuvarge, matyt radiacija.

</p></div></blockquote><p>Šitas dalykas vadinasi senatve, deja.
</p>

va va biggrin.gif Viskas negerai, ten tas, ten anas, kur gerai-o gi niekur, o čia dar radiacija biggrin.gif
Atsakyti
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72437215" data-time="1558290717"><div><p>Grizom visiskai nuvarge, matyt radiacija.

</p>

lotuliukas.gif
Bet man patinka Idomucios humoras
Atsakyti

</p>

Lygiai taip pat jauciausi, kai man buvo 10 metu. Gyvenom Kaune, tai savaitgaliais su mama vaziuodavom autobusu i Panemunes ar Kauno Mariu papludimius.
Praleidus diena prei vandens grizdavau visiskai issekes.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 20, 10:13)
Lygiai taip pat jauciausi, kai man buvo 10 metu. Gyvenom Kaune, tai savaitgaliais su mama vaziuodavom autobusu i Panemunes ar Kauno Mariu papludimius.

tai gal griekus vanduo apvalo? biggrin.gif o vlaymas tai nėra maloni procedūra, vėliau tik pagerėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 19, 21:31)
Kaai rasei zinute jau buvau ten. Pasiplaukiojom visa diena po Baltuju Lakaju ezera.
As sedejau valtyje po skeciu o MB deginosi gulte.
Zmoniu kazkaip nedaug. Nusileidom valti Rudesos poilsiavietej, tai nei vieno zmogaus...  Manem bus uzkista

Tiesiog miesto zmogus gavo dozike svaraus oro, tai ir "apgirto" nuo jo.
Neproblema, daugiau vaiksciok ten kur svarus oras, adaptuosiesi ir viskas bus OK.

Na bet sugalvok - RADIACIJA kalta. Dar hemtreilus apkaltink, acto buteliuka pasiimk, pagarink, kad oras ne toks svarus butu...
Atsakyti
Po pabuvimo gryname ore visą dieną yra natūralu jaustis pavargusiam smile.gif
Visada man taip būna po kokios kelionės su palapinėmis/baidarėmis arba netgi grįžus iš sodybos. Ir ne tik man. Grynas oras. Bet paskui miegas būna dažnai saldus labai smile.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 20, 09:13)

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 05 20, 10:56)
Po pabuvimo gryname ore visą dieną yra natūralu jaustis pavargusiam  smile.gif
Visada man taip būna po kokios kelionės su palapinėmis/baidarėmis arba netgi grįžus iš sodybos. Ir ne tik man. Grynas oras. Bet paskui miegas būna dažnai saldus labai smile.gif

Mam visai patinka tas jausmas, nuovargis net toks malonesnis daug nei kad kokiam ofise sedint ir pavargstant nuo darbo.
Mes zygyje buvom, tai vakare po buteliuko alaus isluzau skersai lovos biggrin.gif
Atsakyti