Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nu, geriau parasytu, kiek kartu sianakt vyra pamylejo, ane, burba? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 05 17, 21:26)
Nu, geriau parasytu, kiek kartu sianakt vyra pamylejo, ane, burba?  mirksiukas.gif

Nu biggrin.gif
Bobos paciame zydejime, o rasineja kaip kokios pencinykės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 05 17, 21:26)
Nu, geriau parasytu, kiek kartu sianakt vyra pamylejo, ane, burba?  mirksiukas.gif

Gal tie vyrai jau nesugeba, nei karto per savaite
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 17, 21:57)
Gal tie vyrai jau nesugeba, nei karto per savaite

Vieno tai i miegamaji neisileidzia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 17 gegužės 2019 - 21:36
QUOTE(kin @ 2019 05 17, 22:35)
Vieno tai i miegamaji neisileidzia  rolleyes.gif

Tas grizta jau "nuvarges", reikia juk ir issimiegot. Zmogus nedurnas, darbo ieskojo TOLI, nes arti buna ir zmona gali ka sumascius aplankyti.... O toli tai saugu.
Vienas net buvo vedes kita dirbdamas toli ir vaikus augino per dvi vietas. "Arti" taip neiseitu tokio numerio sukalti
Atsakyti

Jie energijos, nes viskas ir visakame yra energija, bet energijos labai skirtingos. Ir labai skirtingai su tomis energijomis galima dirbti, jausti jas, todėl ir nedera skaityti, kad jis vienas. Be to, Žemėje juk visame kame kone yra moteriškas ir vyriškas pradas.
O jei nedirbi, bet esi gavęs kokios nors religijos antspaudus, tai vistiek esi tarsi vergas (arba kitaip tariantr po egregoru, įtakojamas). Tada ir priklausai nuo tos energijos principų pats to nesuvokdamas. Todėl idealu, kai žmonės yra laisvi ir patys gali rinktis. Labai baisu yra prievartauti kūdikius.
Negaliu paneigti, kad tai nėra tiesiog aukštesnės būtybės, dar gudresnės ir galingesnės. Gali būti. Apie ateivius, pvz. irgi daug kalbų. Mes nežinom kiek ir ko jie galėtų. Mes juk irgi jau nemažai galim, atrandam ir nežinia ką dar atrasim, tai kodėl negali būti kokia planeta su dar didesnes galias turinčiais?
Bet taip pat tada kuo tada tos būtybės, kurias jau minėjom mūsų prasme ne Dievai? Man Dievai, jei gali padėti, nukreipti. Ir tada jau koks skirtumas kas pačią Žemę, žolę ir net mus sukūrė. Tai buvo žiauriai seniai. Reikia žiūrėti ką turime čia ir dabar, kas veikia, sąveikauja su mumis. Kam rūpi kažkas, ko net nesupranti, nesi tikras ar yra. Aš pvz. esu tik už veikiančius dalykus. Man nenormalu truputį yra šauktis kažko ir net nesuprasti ką aš šaukiu. Man reikia patvirtinimų. Aš juos gavau, man gerai smile.gif

tai as ir turejau omeny dieva, kuriames sutelpa ir mot ir vyr pradas, ir viskas, visa visata :) Ir tikriausiai atskirus dalykus, energijas, galima galima vaidni atskirom butybem, kaip ir mes zmonija esam viena, kaip aplamai visa materija pvz zemeje yra vienis , bet tuo paciu ir atskiri...aisku sunku is musu proto poziciju tai apsakyti..

taip girdejau apie agregorus...sunku is ju iseiti, o tevai pasmerkia nuovaikystes daznai vaikus...

Nasa gi issiunte senai yra i kosmosa diska su dainom ir kazkokiais domenim apie Zeme, gal tikisi ,kad ateiviai ras :) 

tai ir gerai.

Atsakyti

Nu, geriau parasytu, kiek kartu sianakt vyra pamylejo, ane, burba? mirksiukas.gif

niekas nepamyli tai nori , bent pasiskaitineti apie tai? :lol:

Atsakyti
Lutuke, mano pozicija tokia: as renkuosi nežinojimą. smile.gif paslaptingumą. man nebūtina iki galo išsiaiškinti ivsus gyvneimo reiškinius. todel jei kas teigia 200pr žinąs, visad keliu jam klausimus.

vat tarkim, sakiau apie tave.štai tu gerai apie save manai, (nu negi manysi blogai 4u.gif , juk nors yra kur tobuleti, vis tiek nelaiakai savęs kokia ten kirmele), gal net suburi moteru grupele, jogas darot, mankštas, tau bac, 50ties metu (nelinku, aišku 4u.gif ), vežys, tai ką - tu slepsies i krūmus, nes pagal vedas tu gi baisuokliu baisuokle staiga patampi. užtatai man svetimas tiek vedose, tiek krikscionybeje, primetamas kaltes(tipo, pasekemes, bet su tek daug kaltes!!) jausmas.
tik dar krikscionybeje kancia gali būti IR kaip dovana. paslaptis, o vedose - tai jau suprask, buvai baisesnis uz hitleri.
žodžiu, aš nuo mažens augau kaip krikscione, man Jezus, Terese ir kt sventi žmones - asmenybes, bet taip pat artimos budizmo tiesos, Gandis ir visi kiti. Patinka ir al Kapone (Montevertei patiktu biggrin.gif ), kuris yr pasakes:"Daug daugiau galima pasiekt geru žodžiu ir ginklu, nei vien tik geru žodžiu". biggrin.gif biggrin.gif cia mano impulsive nature, nes nesu kokia ramuole. biggrin.gif žodžiu, esme: visose religijose bandau ižvelgti bendru tiesu, ir nevarau ant krikscionybes, nes iš esmes, jus kritikuojat netobulą žmoniu bendruomenę, kurioje yra visko. bet juk žmones renkasi, net ir cia SM, bendraminciai buriasi, yra net šunu myletoju klubai, tai kaip nesitiketi baisiu dalyku (greta geru), kurie vyksta per žmones.
atmeni,mes šnekejomes rudeni, tu sukritikavai bažnycią, neva kunigai pedofilai, ar del turtu, ar del kažko, neatmenu, ir ką? pedofilu yra vsur, tik ant kunigu labiausiai "šviecia", nes, žinoma, skaudu, kad tie, kurie turi atstovauti Jezu, taip elgiasi. lygiai taip pat tavo Trockis. ji cituoja labai dažnai žurnalas "Raktas", nusiperku kartais (žurnalas lietuvoje). Trockis irgi priklauso ar tai vaišnavams, ar krišnaitams, nelindi vienas kaip piršta krūmuose, o vaišnavai irgi pagarseję narkotikais, pedofilija ir tt. tai ką db?
aš tada tau, atmeni, sakiau: mano tevai - aktyvūs Bažnycios nariai. ir daro daug gero. ir msionierai kituose kraštuose daro daug gero, eina, aukoja gyvybe, stato vaikams namus, patys anemiški, tik ryžius valgo, aukojasi, užsikrecia ligomis, gelbsti ktus ir žūsta kartu, bet antraštes skalambija tik apie pedofiliją ir tamsius darbelius, o jau geri darbai, suprask, savaime priklauso daryti.
ne savaime. tai reikia pasidžaugti viskuo, negi db mano tevai, sakiau tau žodžiu, turi palikti Bažnycia, nes kažkur kažkoks kunigas pedofilas tvirkina 7 vaikus, gal net šiuo metu.

paskui, atmeni, dar rašiau tau/sau/visoms: kiekvienas mes kalbama tame lygyje, kur esame. vat tu vis pabreži man: svarbu žmogaus širdis, kas iš jo išeina, cituoji net Jezu. taip darai, nes taviškis dar valgo mesą, nebevalgytu, kitaip sakytum. biggrin.gif stopudovai. butumet visa seima kitame levelyje, niekas neruko, negurkšnoja, mesos nevalgo, argi ne smagu? tuomet dar kitaip kalbetum, dar kitokias citatas parinktum. o dabar tarsi pateisini tą buvi (bet cia nieko blogo, turbūt ir aš taip daryciau). bet tavo žinute artais suskamba: kad geriau lai valgo mesą, bet svarbu - gras, šiltas žmogus. wub.gif tai dieve, milijonai tokiu. bet man tai jau netinka, ir Montevertei, manau, netinka. pabandyk pasakyti tai Monteverte: kad tipo, ji nesiparintu, jei jos vyras staiga mesas ims kimšti, nes nu gi esme...šltas, geras žmogus. arba aš: turiu kriterijus ir viskas: mano draugas bent minimum vegetaras turi but, o veganas tai isvis super. (ir žnoma, visos kitos savybes.) tai ką, db, aš turiu nusileisti tai citatai, ne gi toji citata tokia faina, tokia tiksli, cituota Jezaus. kiekvienas jau esam pereje tam tikrus lygius, ir nenorime grižti back.
as pamenu mociutes ir kitu mesedziu argumentą: "nemyli tie veganai žmoniu, lai pirma išmoksta jus myleti, tada - gyvūnus." superinis argumentus. gyvūnus myleti lengva, jie nieko blgoo nedaro (karves, avys, kiaules,vištos, būtent šie romūs gyvūnai, kuriuos žmogus veisia del savo pilvo ir paskui pasmerkia beprasmems kancioms visą gyvenimą), o žmones mes gi mokomes myleti visą gyvenmą. ar tai argumentas imti valgyti mesą , nes tipo, - esme - gera, mylinti širdis, fainas, sukalbamas charakteris.
tai žinoma, svarbu, nebūtina šiaip žiežula ar psichopatu, bet taip pat svarbu išlikit tame, ką jau pasiekei.(del gyvūnu.)
žodžiu, aciū už diskusijas, bet jos būna begalines. taigi. ir viskas cia gerai.
nereiškia, kad nutylu, tai del to, kad man viskas jau aišku, ar aš jau pabegau. smile.gif

p.s. ir kaip nuobodu gyventi gyvenimą, kuriame viskas visur kiekviename žingsnyje aišku.
Atsakyti

Nu, jūs ir pavarote.Ką  ten vartojote penktadienio vakarą?

Blyn, makaulė pleška, labai jau linksmas vakarėlis buvo.Ir naktis mažai miegota.

O  šiandien reikės gražiai atrodyti,dar vieną vakarėlį atlaikyti.

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 05 17, 18:26)

hei hei...nevaryk cia ant jos biggrin.gif o tave kada pamylejo? biggrin.gif biggrin.gif turbūt senokai, bet gi ne nuo to bjaurumas (bobos) priklauso, pati žinai.
vienos drocinasi kasnakt, bet charakteris kaip bjaurus, taip bjaurus...
aš irgi ne per arciausiai turejau to S, bet šiąnakt, itariu, bus karšta naktis... wub.gif

Lisiteja, šnd Hanza dienos, aš su savo (ir svetimais) vaikais vel tampysiuos, norejau pabegt išvis, bet riteriu kovos, bachūriukams patinka...
Atsakyti
Permeciau given rastus greitai ir pagalvojau - nu as nesu gerianti, bet kad visai neisgerti kokiu piadysiat gramčikov gero konjakeliio, tai jau butu pereboras visiškas. mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 05 18, 11:57)
hei hei...nevaryk cia ant jos  biggrin.gif  o tave kada pamylejo?  biggrin.gif  biggrin.gif  turbūt senokai, bet gi ne nuo to bjaurumas (bobos) priklauso, pati žinai.
vienos drocinasi kasnakt, bet charakteris kaip bjaurus, taip bjaurus...
aš irgi ne per arciausiai turejau to S, bet šiąnakt, itariu, bus karšta naktis... wub.gif
Lisiteja, šnd Hanza dienos, aš su savo (ir svetimais) vaikais vel tampysiuos, norejau pabegt išvis, bet riteriu kovos, bachūriukams patinka...

Čia ne Kernavėj kartais? Ot cypė cypailos starwars.gif
Atsakyti