Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Klajokli,kadangi jau 13- ti metai turiu puiku vyra ir esu viskuo patenkinta,tai blin,nezinau,kaip butu. Po kazkiek laiko turbut noreciau draugo.Bet sunku butu man. Nes ieskociau jame tu geru savybiu kurias turi maniskis. Dzin man butu alga,turtai ir pan.,kaip ir sikart dzin buvo.Bet visai neimciau i galva,jei nekalbetu angliskai,nors dabartinis kalba puikiai.Man visada buvo reikalingas zmogus.

Ir

Atsakyti

Pragyvenau Vokietijoje 8 metus kazkaip, nors anglu kalba pagrindine

50+ metu jei moteriai tai vyrui turi buti 65+

Tu gal kuoktelejai? Vyrui turi buti maziau,nei moteriai. Kad dar vyru nors kiek pabutu.

Atsakyti
Klajokli, nagi ir sprinteris tu. Mesk tą pažinčių portalo stilių. Buvau ten, mačiau, girdėjau, prisižiūrėjau. Kol apsimėčiau darbukus, pasiruošiau puodelį arbatos ir vakarienukų, jau ir razborkės ir exbi kažkas ir paviešinimas až, pakabinimai ir nukabinimai per mano nugarą vikšrais praėjo. Kai aš, tuo tarpu, gražiai sau minteles dėlioju, kaip prigavus laiko ramiai prisėsiu ir atrašysiu mielam klajokliui į mielą žinutę. smile.gif
Matau, nebereikia. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 29, 18:11)
Pragyvenau Vokietijoje 8 metus kazkaip, nors anglu kalba pagrindine

50+ metu jei moteriai tai vyrui turi buti 65+

Gal galėtumėt išsamiau, ką veikti 50-ties moteriai su 65-erių metų vyriškiu, jeigu jos nedomina gerontologija.
Nors mintis gera. Vidutinis vyro amžius yra 66 metai, tai pradėjus nuo 50-ties gali 15 vyrų palaidoti. Ach, tik kažin, ar našlės pensija sumuojasi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 05 29, 19:26)
Gal galėtumėt išsamiau, ką veikti 50-ties moteriai su 65-erių metų vyriškiu,

Nuo 50 metu moteriai prasideda visokios problemos. Sako, kad visokios problemos prasideda ir 70-meciams vyrams. Tai galetu gal vienas kito senatve praskraidinti?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 29, 20:36)
Nuo 50 metu moteriai prasideda visokios problemos. Sako, kad visokios problemos prasideda ir 70-meciams vyrams. Tai galetu gal vienas kito senatve praskraidinti?

Ar tikrai??? tuomet žaidimas į vienus vartus,-viena kitam tą senatvę teskaidrintų. Nes antrai tos senatvės dar reikėtų gerokai palūkėti.
Atsakyti
Atsiprašau, du kvaili klausimai.Kokios turima mintyse 50+ moters problemos?Ir kodėl yra blogai suprasti ir kalbėti rusiškai?
Atsakyti

Tai vyrams prasideda problemos visiems zinomos jau po 50. Moteriai anei kokiu.

Kaip tik baigiasi ne kurios.

Atsakyti

Atsiprašau, du kvaili klausimai.Kokios turima mintyse 50+ moters problemos?Ir kodėl yra blogai suprasti ir kalbėti rusiškai?

Ai,nu sneka zmogas ir tiek.Anekdotu prisiklause.

Matyt rusu blogai sekesi...

Atsakyti

Reikia reikia, Žavesėli. Visko man reikia. Nedingau niekur.

Taigi prie Antavilių ežeriuko buvau su vaikais savo abiem. Įspėjau iš anksto juk? :) -- Koks vandeniuks, opapa. Geraiiii. Atsigavom nuo kaitros tos. -- Tik ką grįžau štai :)

Atsiprašau už sprintą. Įprotis. Nuo "draugų" dar. Kai mala mala kuri, laiką tempia vis, o nieko neina suprast, ar judu bent jau į tą pusę... :P

Varau dabar pasivaikščiot dar į Šveicariją savo. Saulės palydėt... ;)

O tu padėliok tas minteles. Padėliok. Jeigu jau pradėjai dėliot ten kažką vis vien, sakei... :)

Atsakyti

Skiriama visoms rusofooobėms -- ant dar didesnės ZLASTIES! :P :P :D

https://www.youtube....h?v=m_k3-LyZ-aU

Atsakyti

Dėkinga, klajokli, už dėmesį. Aš žinau, kur jo gauti šimtais. Ten pat. Įmetus gražią nuotraukikę per pirmą parą iki 300 komplimentų kratinių gali gaut. Per antrą parą esi kviečiama visų kavos. O trečią parą visi tave siunčia velniop. Nes tu nenueini tos kavos, nes tu neduoti tlf, nes tu tik žaidi, nes tu tokia kaip visos. 

Prašau, netįsk manęs į a.ž.  :4u:​ 

Atsakyti

Nori pasakyt, esi mačius dauuug tokių kaip aš...? Netikiu. Prie viso pačios žaaavesio, kurį -- tikiu -- turi :)

Nes aš vis tik drįsiu nemanyti, kad yra daug tokių :P

Gerai, pažaiskim čia tada kažkiek. Niekur netįsiu ;) -- O kavos aš net nemėgstu, beje. Tik rytais vieną puodelį. Ritualas vis tik :)

Diena buvo graži. Saulėlydis irgi.

Labanakt :)

Atsakyti