Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 17, 14:43)
<p>Pasiziurejau i mums geriausiai zinomu diktatoriu mirtis, tai nu mano akim ziurint ne kas Leninas ir Hitleris mire gana jauni 50+ metu tik, Leninas nuo insult, Hitleris nusizude. Stalinas vyresnsi 70+ bet itariama,kad buvo nunuodytas, paranojos kankino visus. </p><p>Zinoma, jei gyvenimo tikslas tik gerai pagyevnti, kad ir neilgai ir ramiai, be skausmo numirti tai gal ir gerai. Bet jei tiki Dievu, tuo, kad esi dvasine butybe, ir kad atejai cia tobuleti, man kazkaip niekaip nesisveicia, kad tokios ju mirtys ,tokiam amziuje kazkas gero.</p><p>Leninas is vis dar dabar nepalaidotas, kazin ar jis turi sanas vel isikunyti ir kiek jo siela dabar kankinasi salia kuno...</p>

sraigteliai mes esam ir misijas vykdom smile.gif kažin kas pvz. savo noru norėtų ką tik gimęs numirt? arba gimti kokioj hanibalų genty. Manau, kad niekas. Ir tobulėti ne visiems leidžia, nes nu ką tu pritobulėsi, jei tik gimęs mirei? Nu nebent mama tobulės, nagrinėsis, bet vaikas, jo siela?
Tie visi diktatoriai kaip tik išrinkti buvo, jiems šitiek leista buvo padaryti. Kaip ir motinai Teresai, pvz. irgi. Visatoje leistina viskas, ji tiesiog tokia yra.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 17, 14:54)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72435649" data-time="1558093470">
<div>
<p>vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukapagal savo nuodemes as tureciau buti jau mirus kokiu trisdesimties budama, jei veiktų psichopatinės teorijos.</p>
</div>
</blockquote>
<p>aik, jau aik, kiek  zmoniu nuzudei, kankinai ?</p>
<p> </p>
<p>siaip uz eiliniu prasizengimus ir netobulejima yra duodama metu iki 60-80 su vis daugejanciom ligom.</p>

Ir tarė žodį Dievas!!!

Ar ne per gerai apie save galvoji?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 05 17, 08:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72435166" data-time="1558037266"><div><p>tai,kad butent jus tai ir sukeliat, nejauciat, tamsta tai is vis saves nematai lotuliukas.gif  jusu hobiai kabinetis prie kiekvieno zodzio ... tik prasideda kokia idomesne diskusija nu prasideda doh.gif</p></div></blockquote><p>Dėl forumo formos  esame pačios kaltos.Manau reikia daryti tam tikras išvadas, ir pradėti nuo savęs.
</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72434999" data-time="1558032692"><div><p>Sedziu svetainej ant sofos vien su silkiniais naktinukais ir girdziu gegute kukuojant pirmakart siais metais. Nei kiseniu, nei pinigu jose, aisku, kad neturiu. Tai kaip dabar bus?</p></div></blockquote><p>Viskas bus labai puiku.Pamąstyk pati, juk sėdi,savo namuose,ne ligoninėje guli, ir lėliukas sveikas.Ir šilkinius naktinukus gali sau leisti turėti.O jei sėdi tik su naktinukais, vadinasi namuose šilta ir jauku.Reikia save programuoti tik geriems dalykas. lotuliukas.gif
</p>

wub.gif
Atsakyti

Žiūrint ką mes skaitome nuodėme?Vien 10 Dievo įsakymų neklausimo turėčiau būti mirusi kokius tris kartus.O jei dar prisimintumėm 7 didžiąsias nuodėmes, ar 7 didžiąsias dorybes.

Vsio, einu plunksnų kedenti, šiandien važiuojam į rimtą  restoraną.Privalau atrodyti gerai,na kiek mano meteliai leidžia. :ax:

Atsakyti

sraigteliai mes esam ir misijas vykdom smile.gifkažin kas pvz. savo noru norėtų ką tik gimęs numirt? arba gimti kokioj hanibalų genty. Manau, kad niekas. Ir tobulėti ne visiems leidžia, nes nu ką tu pritobulėsi, jei tik gimęs mirei? Nu nebent mama tobulės, nagrinėsis, bet vaikas, jo siela?
Tie visi diktatoriai kaip tik išrinkti buvo, jiems šitiek leista buvo padaryti. Kaip ir motinai Teresai, pvz. irgi. Visatoje leistina viskas, ji tiesiog tokia yra.

Tai ir manau, kad itakoja tavo praeitas gyvenimas kaip ir kur gimsi, jei pats zudei, naikinai, tai gal tokia ir lemtis paciam mirti anksti? 

todel ir sakau, ilgesnis gyvenimas ir kazkokios ligos tai dar kazkoks sansas yra, o ankstyvos, greitos mirtis kazin...

Zinoma gali buti, kad ir del tevu kazkokio persiauklejimo taip buna, bet vis tiek manau, visi sueina i seima su svaom pamaokom ir uztuotim, kad vienas kita mokytu ir patys galetu tobuleti, sugebetu gal atleisti, priimti, apibendrinti gi neina, galima nebent kiekiena atveja tikrinti, vsiaipbuna tikriausiai...

pvz man moteris, kuri mato dvasini pasauli sake, kad isabortuotu vaiku sielos ir lieka salia mamos iki jos fizines mirties, negali eiti tolyn....

Atsakyti

Žiūrint ką mes skaitome nuodėme?Vien 10 Dievo įsakymų neklausimo turėčiau būti mirusi kokius tris kartus.O jei dar prisimintumėm 7 didžiąsias nuodėmes, ar 7 didžiąsias dorybes.

Vsio, einu plunksnų kedenti, šiandien važiuojam į rimtą  restoraną.Privalau atrodyti gerai,na kiek mano meteliai leidžia. :ax:

bet juk Bibilja nesako, kad uz nuodemes mirsi, sako eisi i pragara, jei nepasitaisysi  :mirksiukas:

Nezudo is kart visata uz pirma nuodeme, jei ju darai daugiau, gauni pamokas, per pinigus, per sveikata, gauni ligu, per artimuosius, nu vienu zodziu per skausma, kad mastyti pradetum, jei vis tiek nesitaisai apie bac 60-70m koks infarkast ar insultas...

10 Dievo isakymu, man atrodo bendorsios zmogaus morales normos, tinka visiem.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 gegužės 2019 - 14:36
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 17, 15:33)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72435658" data-time="1558094087"><div><p>sraigteliai mes esam ir misijas vykdom vartotojo įkelta nuotraukakažin kas pvz. savo noru norėtų ką tik gimęs numirt? arba gimti kokioj hanibalų genty. Manau, kad niekas. Ir tobulėti ne visiems leidžia, nes nu ką tu pritobulėsi, jei tik gimęs mirei? Nu nebent mama tobulės, nagrinėsis, bet vaikas, jo siela?
Tie visi diktatoriai kaip tik išrinkti buvo, jiems šitiek leista buvo padaryti. Kaip ir motinai Teresai, pvz. irgi. Visatoje leistina viskas, ji tiesiog tokia yra.</p></div></blockquote><p>Tai ir manau, kad itakoja tavo praeitas gyvenimas kaip ir kur gimsi, jei pats zudei, naikinai, tai gal tokia ir lemtis paciam mirti anksti? </p><p>todel ir sakau, ilgesnis gyvenimas ir kazkokios ligos tai dar kazkoks sansas yra, o ankstyvos, greitos mirtis kazin...</p><p>Zinoma gali buti, kad ir del tevu kazkokio persiauklejimo taip buna, bet vis tiek manau, visi sueina i seima su svaom pamaokom ir uztuotim, kad vienas kita mokytu ir patys galetu tobuleti, sugebetu gal atleisti, priimti, apibendrinti gi neina, galima nebent kiekiena atveja tikrinti, vsiaipbuna tikriausiai...</p><p></p><p>pvz man moteris, kuri mato dvasini pasauli sake, kad isabortuotu vaiku sielos ir lieka salia mamos iki jos fizines mirties, negali eiti tolyn....</p>

aš tai sakyčiau, kad mūsų giminės pagal kraują apskritai yra arti, tikrai arčiau nei Dievai. Netgi apie tą pačią mirtį praneša giminės, pvz. sapnuojama, kad tėvai, seneliai pašaukė/dantys iškrito. Dievai nefigūruoja. Su Dievais reikia atskirai kontakto ieškoti.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 17, 15:35)
bet juk Bibilja nesako, kad uz nuodemes mirsi, sako eisi i pragara, jei nepasitaisysi  mirksiukas.gif</p>
<p> </p>
<p>Nezudo is kart visata uz pirma nuodeme, jei ju darai daugiau, gauni pamokas, per pinigus, per sveikata, gauni ligu, per artimuosius, nu vienu zodziu per skausma, kad mastyti pradetum, jei vis tiek nesitaisai apie bac 60-70m koks infarkast ar insultas...</p>
<p> </p>
<p>10 Dievo isakymu, man atrodo bendorsios zmogaus morales normos, tinka visiem.</p>

Biblija apskritai yra amžių maišalynė. Juk anksčiau ir krikščioniui garbė buvo kitatikius nukauti, atversti ir t.t. Keičiasi tik politika. Bet stebėk, juk anksčiau tie patys krikščionys žudė, leido žudyti. Tai iš kur dabar už tai bausmė? Dėl pakitusių įstatymų. Jie (bažnytininkai) tiesiog prisitaiko prie santvarkos, įstatymų. Bet ar tai Visatos nuleisti įstatymai? Ne, juk tai žmonių. Tai kaip anksčiau pragaro nebijojo? Ar manai, kad pabuvo pragare, perdavė žinutes iš jo ir liepė pakeisti įstatymus, mol nebežudykit, nes kentėsit? Tiesiog pamatė patį principą: tu nužudai mano brolį, tada aš už savo brolį nužudysiu tave. Tada tavo vyras eis žudyt mane ir t.t. Visi gyvenam nesaugiai, nejaukiai, graužiamės gal, kad žudėm, nes dabar ir savo artimuosius praradom. Na ir protingesnės galvos sumąstė, kad užteks kalėjimų, tik už baisiausius dalykus - mirties bausmė. Dabar jau ir tos atsisakyti nori.
Atsakyti
Lutuke, kodel manai, kad nepalaikau diskusijos. su kuo nesutinku, as tu minciu tiesiog NEBEVEDU, nebevystau (NE MANO STILIUS, KAIP TAVO, KAD ATSIKIRSTI IR AISKINTIS i bet koki sakini). perleidžiu mintyse, jei butu diskusija zodžiu, ji rutuliotusi be galo...
(ta prasme, smagu diskutuoti, bet yra ribos - ir ne iki krauju aiškintis cia juk reikia.)
ne cia forume, not my style...as turiu du vaikus ir siaip ką veikti...
ką sakai, kokias nuorodas man numeti, man aktualu, bet kodel cia Trockis? aš tau, pvz, numesciau ką nors iš krikscionybes? esu skaicius jo kitomis temomis, vienomis sutinku, kitomis - ne. o tu lauzi kad as sutikciau su tuo, ką sako Trockis VISOMIS TEMOMIS. as gi nelauziu tave tiket kuo tikiu as..o butent, kad niekas nera ik galo del nieko aisku...

tu jau savaime diskutuoji taip, tarytum 200pr zinai, kad yra kiti gyvneimai ir savo teiginius ant to statai, tai kaip man diskutuoti? apsimetant, kad ir as tuo tikiu, lygi tiek pat 200pr?gal as tikiu tik 30-50. arba 17. lygiagreciai, lb bibliją kritikuoji, bet gi ten tas pats, visi morales desniai - o morale yra esme.
dar: as nediskutuoju be galo, be krasto. del to pasaulis nesikeicia. ne pliurpiant, ta prasme.
dar ir katę man reikia pašerti. smile.gif

gi šnekejom ir apie tave/save, bet apie asmenini gyvenimą diskutuoti jautru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 gegužės 2019 - 16:44

Lutuke, kodel manai, kad nepalaikau diskusijos. su kuo nesutinku, as tu minciu tiesiog NEBEVEDU, nebevystau (NE MANO STILIUS, KAIP TAVO, KAD ATSIKIRSTI IR AISKINTIS i bet koki sakini). perleidžiu mintyse, jei butu diskusija zodžiu, ji rutuliotusi be galo...
(ta prasme, smagu diskutuoti, bet yra ribos - ir ne iki krauju aiškintis cia juk reikia.)
ne cia forume, not my style...as turiu du vaikus ir siaip ką veikti...
ką sakai, kokias nuorodas man numeti, man aktualu, bet kodel cia Trockis? aš tau, pvz, numesciau ką nors iš krikscionybes? esu skaicius jo kitomis temomis, vienomis sutinku, kitomis - ne. o tu lauzi kad as sutikciau su tuo, ką sako Trockis VISOMIS TEMOMIS. as gi nelauziu tave tiket kuo tikiu as..o butent, kad niekas nera ik galo del nieko aisku...

tu jau savaime diskutuoji taip, tarytum 200pr zinai, kad yra kiti gyvneimai ir savo teiginius ant to statai, tai kaip man diskutuoti? apsimetant, kad ir as tuo tikiu, lygi tiek pat 200pr?gal as tikiu tik 30-50. arba 17. lygiagreciai, lb bibliją kritikuoji, bet gi ten tas pats, visi morales desniai - o morale yra esme.
dar: as nediskutuoju be galo, be krasto. del to pasaulis nesikeicia. ne pliurpiant, ta prasme.
dar ir katę man reikia pašerti. smile.gif

gi šnekejom ir apie tave/save, bet apie asmenini gyvenimą diskutuoti jautru.

Tai as ir sakau, kad nediskutuoji, o tu dabar ir neigi, kad nediskutuoji ir aiskini kodel nediskutuoji.  :D  

As tikrai neverciu skaityti nei vienos mano nuorodos, nei vieno, bet kai mane mini ir vis rasai ta pati per ta pati, kodel geri zmones suserga veziu ar tai jau reiskia, kad jie blogi as tau bandau atsakyti, jei mano atskaymai taves neitikina, man idomu zinoti kodel, nes klausi jau koki n taji karta? Beto as noriu ir tavo pozicija suzinoti, nes taip neidomu, tik man atskineti, gaunasi kaip kokioj mkloj per egzamina, pataikysi ar ne ir kaip matau vsi nepataikau arba tu nori , kad pasakyciau, kad as nezinau :lol:  man norisi abipusio bendravimo, jei jau pradedam, o ne atsakineti i klausimus. 

Ar tau ta tema is tikro idomu ar tu ja kalbetis nori ar siaip nori tik uzdvaineti klausimus? 

O toje nuorodoje, palei mane, buvo gana logiskai pagrista, kaip veikia musu mitnys, ir kaip jos sukuria mums ligas(siaip tai buvo tik viena ta tema is Trockio, is kur visos temos atsirado?), del to ji ir ikeliau, nes pamaniau,akd tau si tem aitkrai labai aktuali..... Galima sutikti/ nesutikti, bet jei jau vystom pokalbi, tai noretusi isgristi pvz argumentus, kodel tos idejos neitikinamos, tada as galiu is naujo apmastyti , ivertinti, ir taip bent man pleciasi akiratis, tai neturi buti gincas, poklabis gali buti papildantis viena kita mintys.

Man diskusija nera atsikirtinejimai ar kazkokie gincai, o savo poziciju issakymas, pagrindimas, argumentavimas, tada isklausai kita, jo argumentus, poziuri ir tada arba koreguoji savo arba ne , sutinki arba ne.

Taip as tikiu kitais gyvenimais tarkim 99 proc. bet tai del to ir klausiu tavo poziurio, nes jo neissakai, tik daug klausimu, o taip neina suprasti tavo pozicijos, jei netiki tai netiki, jei tiki tai tiki, pvz Hmm labai aiskiai sisake savo pozcija, ji kitais gyvenimais netiki, bet tiki priezasties - paskemes desniu siame ir graziai su ja padiskutavom, man taip idomu, o tik atsakineti i kitu klausimus, be gristamojo rysio neidomu. 

jei nenori pasidalinti tai nieko tokio taip ir sakyk. ar tu pati dar neapsiprendusi kuom tiketi? 

ps. kada kur as Biblija kritikavau :oh: kaip ja galima kritikuoti? gal turi omeny kriskcionybe?

Atsakyti

aš tai sakyčiau, kad mūsų giminės pagal kraują apskritai yra arti, tikrai arčiau nei Dievai. Netgi apie tą pačią mirtį praneša giminės, pvz. sapnuojama, kad tėvai, seneliai pašaukė/dantys iškrito. Dievai nefigūruoja. Su Dievais reikia atskirai kontakto ieškoti.
Papildyta:
Biblija apskritai yra amžių maišalynė. Juk anksčiau ir krikščioniui garbė buvo kitatikius nukauti, atversti ir t.t. Keičiasi tik politika. Bet stebėk, juk anksčiau tie patys krikščionys žudė, leido žudyti. Tai iš kur dabar už tai bausmė? Dėl pakitusių įstatymų. Jie (bažnytininkai) tiesiog prisitaiko prie santvarkos, įstatymų. Bet ar tai Visatos nuleisti įstatymai? Ne, juk tai žmonių. Tai kaip anksčiau pragaro nebijojo? Ar manai, kad pabuvo pragare, perdavė žinutes iš jo ir liepė pakeisti įstatymus, mol nebežudykit, nes kentėsit? Tiesiog pamatė patį principą: tu nužudai mano brolį, tada aš už savo brolį nužudysiu tave. Tada tavo vyras eis žudyt mane ir t.t. Visi gyvenam nesaugiai, nejaukiai, graužiamės gal, kad žudėm, nes dabar ir savo artimuosius praradom. Na ir protingesnės galvos sumąstė, kad užteks kalėjimų, tik už baisiausius dalykus - mirties bausmė. Dabar jau ir tos atsisakyti nori.

gali buti, as matai kitaip siek tiek Dieva isivaizduoju, kad jis nei toli nei arti, o mes jame ir jis mumyse, mes betarpiniame rysyje su juo, tik arba tai suprantam arba ne. K atu vadini dievais, man daugiau gal iv dvasine sbutybes, labiau pazengusios ar pan. Man visia logiskas induizme apibudinimas Dievo ,kaip begalinio ir nenusakomo, o ju tos dievybe stai Dievo galiu israiskos. As kakziap isisvaizduoju panasiai, kai tu sakai dievai.

Nu matai gal reiktu atskirti ST ir NT, Jezaus mokyma ir baznycios galvu politika ir ju interpretacijas. Biblija vis tiek tera musu interpretacija, ka skaitom, kaip suprantam, esmeje Jezus nese meiles moksla, atleidima, bet sukure is jo mokymo religija ir pasinaudojo kam kaip reikia zmoniu valdymui.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 17, 18:22)
gali buti, as matai kitaip siek tiek Dieva isivaizduoju, kad jis nei toli nei arti, o mes jame ir jis mumyse, mes betarpiniame rysyje su juo, tik arba tai suprantam arba ne. K atu vadini dievais, man daugiau gal iv dvasine sbutybes, labiau pazengusios ar pan. Man visia logiskas induizme apibudinimas Dievo ,kaip begalinio ir nenusakomo, o ju tos dievybe stai Dievo galiu israiskos. As kakziap isisvaizduoju panasiai, kai tu sakai dievai.</p><p></p><p>Nu matai gal reiktu atskirti ST ir NT, Jezaus mokyma ir baznycios galvu politika ir ju interpretacijas. Biblija vis tiek tera musu interpretacija, ka skaitom, kaip suprantam, esmeje Jezus nese meiles moksla, atleidima, bet sukure is jo mokymo religija ir pasinaudojo kam kaip reikia zmoniu valdymui.</p>

Jie energijos, nes viskas ir visakame yra energija, bet energijos labai skirtingos. Ir labai skirtingai su tomis energijomis galima dirbti, jausti jas, todėl ir nedera skaityti, kad jis vienas. Be to, Žemėje juk visame kame kone yra moteriškas ir vyriškas pradas.
O jei nedirbi, bet esi gavęs kokios nors religijos antspaudus, tai vistiek esi tarsi vergas (arba kitaip tariantr po egregoru, įtakojamas). Tada ir priklausai nuo tos energijos principų pats to nesuvokdamas. Todėl idealu, kai žmonės yra laisvi ir patys gali rinktis. Labai baisu yra prievartauti kūdikius.
Negaliu paneigti, kad tai nėra tiesiog aukštesnės būtybės, dar gudresnės ir galingesnės. Gali būti. Apie ateivius, pvz. irgi daug kalbų. Mes nežinom kiek ir ko jie galėtų. Mes juk irgi jau nemažai galim, atrandam ir nežinia ką dar atrasim, tai kodėl negali būti kokia planeta su dar didesnes galias turinčiais?
Bet taip pat tada kuo tada tos būtybės, kurias jau minėjom mūsų prasme ne Dievai? Man Dievai, jei gali padėti, nukreipti. Ir tada jau koks skirtumas kas pačią Žemę, žolę ir net mus sukūrė. Tai buvo žiauriai seniai. Reikia žiūrėti ką turime čia ir dabar, kas veikia, sąveikauja su mumis. Kam rūpi kažkas, ko net nesupranti, nesi tikras ar yra. Aš pvz. esu tik už veikiančius dalykus. Man nenormalu truputį yra šauktis kažko ir net nesuprasti ką aš šaukiu. Man reikia patvirtinimų. Aš juos gavau, man gerai smile.gif
Atsakyti
Jūs abi eikit kur nors kitur savo psichozes rašinėti. Ar jau is visur veja? biggrin.gif
Atsakyti