Lutuke, kodel manai, kad nepalaikau diskusijos. su kuo nesutinku, as tu minciu tiesiog NEBEVEDU, nebevystau (NE MANO STILIUS, KAIP TAVO, KAD ATSIKIRSTI IR AISKINTIS i bet koki sakini). perleidžiu mintyse, jei butu diskusija zodžiu, ji rutuliotusi be galo...
(ta prasme, smagu diskutuoti, bet yra ribos - ir ne iki krauju aiškintis cia juk reikia.)
ne cia forume, not my style...as turiu du vaikus ir siaip ką veikti...
ką sakai, kokias nuorodas man numeti, man aktualu, bet kodel cia Trockis? aš tau, pvz, numesciau ką nors iš krikscionybes? esu skaicius jo kitomis temomis, vienomis sutinku, kitomis - ne. o tu lauzi kad as sutikciau su tuo, ką sako Trockis VISOMIS TEMOMIS. as gi nelauziu tave tiket kuo tikiu as..o butent, kad niekas nera ik galo del nieko aisku...
tu jau savaime diskutuoji taip, tarytum 200pr zinai, kad yra kiti gyvneimai ir savo teiginius ant to statai, tai kaip man diskutuoti? apsimetant, kad ir as tuo tikiu, lygi tiek pat 200pr?gal as tikiu tik 30-50. arba 17. lygiagreciai, lb bibliją kritikuoji, bet gi ten tas pats, visi morales desniai - o morale yra esme.
dar: as nediskutuoju be galo, be krasto. del to pasaulis nesikeicia. ne pliurpiant, ta prasme.
dar ir katę man reikia pašerti.
gi šnekejom ir apie tave/save, bet apie asmenini gyvenimą diskutuoti jautru.
Tai as ir sakau, kad nediskutuoji, o tu dabar ir neigi, kad nediskutuoji ir aiskini kodel nediskutuoji.
As tikrai neverciu skaityti nei vienos mano nuorodos, nei vieno, bet kai mane mini ir vis rasai ta pati per ta pati, kodel geri zmones suserga veziu ar tai jau reiskia, kad jie blogi as tau bandau atsakyti, jei mano atskaymai taves neitikina, man idomu zinoti kodel, nes klausi jau koki n taji karta? Beto as noriu ir tavo pozicija suzinoti, nes taip neidomu, tik man atskineti, gaunasi kaip kokioj mkloj per egzamina, pataikysi ar ne ir kaip matau vsi nepataikau arba tu nori , kad pasakyciau, kad as nezinau man norisi abipusio bendravimo, jei jau pradedam, o ne atsakineti i klausimus.
Ar tau ta tema is tikro idomu ar tu ja kalbetis nori ar siaip nori tik uzdvaineti klausimus?
O toje nuorodoje, palei mane, buvo gana logiskai pagrista, kaip veikia musu mitnys, ir kaip jos sukuria mums ligas(siaip tai buvo tik viena ta tema is Trockio, is kur visos temos atsirado?), del to ji ir ikeliau, nes pamaniau,akd tau si tem aitkrai labai aktuali..... Galima sutikti/ nesutikti, bet jei jau vystom pokalbi, tai noretusi isgristi pvz argumentus, kodel tos idejos neitikinamos, tada as galiu is naujo apmastyti , ivertinti, ir taip bent man pleciasi akiratis, tai neturi buti gincas, poklabis gali buti papildantis viena kita mintys.
Man diskusija nera atsikirtinejimai ar kazkokie gincai, o savo poziciju issakymas, pagrindimas, argumentavimas, tada isklausai kita, jo argumentus, poziuri ir tada arba koreguoji savo arba ne , sutinki arba ne.
Taip as tikiu kitais gyvenimais tarkim 99 proc. bet tai del to ir klausiu tavo poziurio, nes jo neissakai, tik daug klausimu, o taip neina suprasti tavo pozicijos, jei netiki tai netiki, jei tiki tai tiki, pvz Hmm labai aiskiai sisake savo pozcija, ji kitais gyvenimais netiki, bet tiki priezasties - paskemes desniu siame ir graziai su ja padiskutavom, man taip idomu, o tik atsakineti i kitu klausimus, be gristamojo rysio neidomu.
jei nenori pasidalinti tai nieko tokio taip ir sakyk. ar tu pati dar neapsiprendusi kuom tiketi?
ps. kada kur as Biblija kritikavau kaip ja galima kritikuoti? gal turi omeny kriskcionybe?