Lutuke, nelab supratau tavo klausimo. ar domiuos tik diktatoriu mirtimis? pagal vedas, jei "eilinis" zmogelis serga veziu, o diktatorius ne, Stalinas gi nesirgo su Leninu, tai taip iseina - tas žmogelis baisesnis už Staliną?
del vežio - jei tiketi vedomis - taip, si liga padeda "pasiruošti" mirciai.
bet visi kiti ne veltui linki "staigios ir lengvos mirties". juk daugelis svajoja:" o kad numirciau miegodamas, ta pr, be kanciu".
mano prosenele tap mire. petu prigule.
be jokiu baisiu agoniju ar gargaliavimu.
arba ejo žmogus ir krito - artimiesiems baisu, bet nu žmogui, ar geriau dar prasitasyti 3men ir mirti paskui?
analogiskai, tuomet liga ant patalo 30metu keiciant pampersus dar geriau? paralyžius koks? - linketum to sau ar savo vaikui - tipo, sitoku budu lengviau "nusiskaistinsi?"
ai, tiek to. atsakymu nera.
As taves klausiau ne ar tik ju mirtimis domejaisi, o ar is vis domejaisi, kaip jie mire, nes as nesidomejau.
Galima suzinoti, kur taip apie vezi rasoma vedose, nes as tikrai ne eksperte vedu ir ju tikslaus poziurio nezinau butent i vezi, idejau Trockio poziuri i ligas ir vezi, tau jis nepatiko, neatrodo logiskas?
Nu man tai yra atsakymai ir ne karta juos rasiau, bet tu kazkaip ignoruoji ir net neatkreipi demesio, neatrasai i klausimus ir nepalaikai diskusiojos, tik vel eilini karta parasai, koks vezys blogas, kokie blogi turi buti zmones, kad nuo vezio mirti .... ir as niekaip nepagaunu tokios logikos, tai geri zmones turi buti, kad susirgti ar kaip? ar siaip kam kliuvo kam nekliuvo? manai Dievas, pasaulis neteisingas? zodziu gyvenkim belekaip vis tiek nezinom nuo ko sergam?
Gali paaiskinti savo poziuri?
As, manau ( ne vedos, o as), jei zmogus nugyveno sviesu gyvenima, jei neturi skolu, nusizengimu, kaltes, nei is sio, nei is kitu gyvenimu , jei gyveno gana sveikai, tai zinoma ramus isejimas jo ir laukia. Ramus, man nera tolygu staigus.
Ramus man, tai gilioje sanatveje, ramiai iseiti miegant pvz, ne nuo infarkto, insulto ar pan.
Bet, jei zmogus prisidirbes kazko, jei gyveno nesveikai (kokiu zmoniu dauguma manau), tai yra du variantai :
- staigi mirtis ir jokio duoto laiko pasitaisyti, atiduoti skolas, atsiprasyti, tai buna insultai, infarktai ir t.t. gana ankstyvajame amziuje iki 80 m, nors ir pries tai zmogui duodama daug sansu, buna daug kitu ligu, nebuna taip ,akd sveikas vsikas gerai ir bac insultas.
- liga, duodanti laiko susimastyti, atsitiesti, atiduoti skolas atsiprasyti, susitaikyti, kuri daznai buna ir isgydoma, pakeiciant kazka gyvenime...
Vel viskas priklauso nuo to kaip suvoki save, savo gyvenima ar tiki Dieva, ar tiki jo teisingumu, ar suvoki savo padarytas klaidas ar tiki kitais gyvenimais ar ne ir t.t.