Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 05 15, 08:45)

Vakar dvejose taisyklose pasake, jog mano Acer neberemontuojamas (norejau pasikeisti klaviatūrą, 4 klavišai neveikia), taigi─ ką. t

šiaip mano OS - Ubuntu, ir nuoširdžiai nenoriu Windows (išaugau iš tokio lygio).
Tad galvoju, ar Mc pirkt (visi jaunessni mano šeimos nariai, seserys, tokius turi.)

Acer yra totalus kinieciu slamstas. Jau Lenovo yra sh bet dar galima naudotis besikeikiant (draiveriai lievi ar tenn kazkas nesuderinta).
Nzn ka reiktu pirkti dabar...

Mc tai nesamone, nebent esi koks designeris ar prie meno.

Ubuntu laptopui, tai nebent esi hackeris. Daugybe dalyku neveiks ar veiks labai ribotai. Ubuntu gerai serveriams, serveriuose MS visiskai pralaimi, ccia jau be diskusiju. Bet desktopams Linuxai buvo tik kaip protestas - visiskai nevyke. Ir tai del to, kad Linux bendruomeneje nera kulturos pabaigti projektus, LINUX tai kaip koks irenginys, kuris gerai veikia garaze, bet namuose jam ne vieta
Atsakyti
As turiu lenovo. Dar nepribaigiau. Biski bljdija, bet dar gyvas. 3,5 metuku dar tik.
Nezinau, ka reiktu pirkti, jei uzsilenktu. Visi dabar tik 3 metams gaminami.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 05 15, 09:35)
As turiu lenovo. Dar nepribaigiau. Biski bljdija, bet dar gyvas. 3,5 metuku dar tik.

lenovo
Batareika jau senai pastipo, gal po metu. Uz nauja praso 80 euru bet ten visiskas slamstas.
Tai naudoju tik namuose ir automobilyje.

Kazkas su draiveriais video, nes daug programu stringa. Pries kelis metus buvo nedaug pasirinkimu su full hd ekranu.
Dabar jau OK.
Svarbiausia zziureti i ekrano sviesuma, nes jei ekranas tamsus juo bus neimanoma naudotis ne namuose o laptopui tai esminis dalykas. Po to jau kiti dalykai
Atsakyti
Mano dellui rudeni bus 9 metai, sugedes buvo gal karta, . Baterija seniai neveikia, rimtesniu programu netempia, bet kadangi namie nieko rimto nedirbu ir kompo beveik nejungiu, tai uztenka elementariem dalykam. biggrin.gif
Pries metus gal SSD idetas, tai dar gana ir tempas jo neblogas. Kaip tokiam senukui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 15 gegužės 2019 - 11:09

Given,

pries perkamt kompa, reikia zinoti ka tu su juo darai.

MAC as bet kuriuo atveju nepirkciau, nes moki uz obuolio paveiksleli. Mano nuomone.

Priklausomai nuo to, ar daug nesiojiesi, ar naudoji kazkokias daug resursu naudojancias programas, renkiesi viena ar kita kompa. 

:4u: 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 05 15, 08:45)
Labas rytas,

Kokie šios dienos planai pas jumi?  wub.gif

Pas mumi planai dirbti tik iki pietu ir varyti i galeriją. Baigesi paroda/pardavimas, reik susirinkti šmutkes biggrin.gif . Patenkinta kaip livaras, nes parduoti du patys brangiausi mano darbai biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,
kaip cia taip yra...ne visi totalitaristiniai, beprasmes mirtis ir kancias (o gal prasmingas?) sukele vadai ir žmogystos, sirgo vežiu.
turbūt jie geresni už mus. smoke.gif

Kokie šios dienos planai pas jumi? wub.gif
Vakar dvejose taisyklose pasake, jog mano Acer neberemontuojamas (norejau pasikeisti klaviatūrą, 4 klavišai neveikia), taigi─ ką. t
eks kažką pirkti. galvoju apie Mcbook, bet nežinau.
šiaip mano OS - Ubuntu, ir nuoširdžiai nenoriu Windows (išaugau iš tokio lygio).
Tad galvoju, ar Mc pirkt (visi jaunessni mano šeimos nariai, seserys, tokius turi.)

any tips?(kokie jūsu lepatop'ai?)

p.s. Miele atkeliavo vakar, nenušaunama, senesnio modelio. jau darau pirmą skalbimą. iki tol vaikai gerai pajuto, ką reškia skalbtis rankomis.
jokio lepinimo.

O tau kaip suprantu vezys - tai baisiausia liga ir mirtis nuo jo pati baisiausia? :hmm: 

Rimtai domejaisi visu diktatriu mirtimis?  :D 

Man asmeniskai mac nepatiko, kaina per didele daznai dviguba, uz tai, ka gauni, programuojant jis gal ir siek tiek geriau, bet man kuo puikiausiai uztenka dell kompiuteriu su instaliuota ubuntu. O jei neprogramuoji tai is vis nereikia nei tokiu superiniu greiciu, nei atminties. Manau kopiuteris  bent su procesorium iv5 ir 4 ram atminties yra pakankamai geras, siaip buitiniam naudojimui. Tik nezinau kaip tau patinka ubuntu labiau nei windows, jei neprogramuoji, taigi labia nepatogu visi office dokumentu naudojimas, nuotrauku taip pat?

Daris firmu man patinka HP, Dell, ilgai laiko. Acer kazkodel nepatinka, Lenovo tik seni modeliai geri kiek zinau. 

Cia pvz jau tikrai labai geras laptopas, uz tokia kaina mac'a tik kaip uzrasu knygute nusipirktum. :D 

https://www.dell.com...-15-5584-laptop

Atsakyti

Turiu Hp, 4+ metu, pirkau naudota, reikejo nusipirkti nauja baterija uz 3m, atidaviau jau vaikam, apliejom vandeniu, vis dar kuo puikiausiia veikia :) 

Pas mus visi dirba su dell, kai kurie su mac'ais

Atsakyti

Acer yra totalus kinieciu slamstas. Jau Lenovo yra sh bet dar galima naudotis besikeikiant (draiveriai lievi ar tenn kazkas nesuderinta).
Nzn ka reiktu pirkti dabar...

Mc tai nesamone, nebent esi koks designeris ar prie meno.

Ubuntu laptopui, tai nebent esi hackeris. Daugybe dalyku neveiks ar veiks labai ribotai. Ubuntu gerai serveriams, serveriuose MS visiskai pralaimi, ccia jau be diskusiju. Bet desktopams Linuxai buvo tik kaip protestas - visiskai nevyke. Ir tai del to, kad Linux bendruomeneje nera kulturos pabaigti projektus, LINUX tai kaip koks irenginys, kuris gerai veikia garaze, bet namuose jam ne vieta

Nu va vadinasi pataikiau, per daug nesidomejau tais acer ir lenovo, bet pagal kainas irakcijas matosi,kad ne is geruju :) 

Pritariu. Taip mac labai dailus, labai fainas dizainas, raiska grazi, bet tai kaip ir visi privalumai, gal dar ilgiau laiko nei kiti, bet jei protingai naudosi, nemetysi ir kiti kompai laikys :) 

Niekad neinstaliuociau ubuntu i asmenini laptopa, nors windows 10 man irgi nelabai patinka.

Atsakyti
as irgi turejau hp prieš tai.
Tik Ubuntu ir tik Ubuntu.
Su Windows zaidziau visą gyvenmą, nuolat antivirusines statyk, ugniasienes, ir kas 3men nauja antivirusine, keisk, atnaujink, mano draugiu kompus ik siol "puola" virusai, reikia valyti, perinstaliuot windowsus ilgiausiai,
Ubuntu sistemai tokios nesąmones nereikia.
jokiu virusu ten.
man viskas veikia su Ubuntu, nežinau. nega'minu, taigi.
yra programos, skirtos Ubuntu, analogai kaip ir Windowsams.
turiu kas taiso Ubuntu/Baltx Linux, ir man tiek argumentu pažere pries tuos mafijozinius Windows...kad...oi...nebenukalbinsit ant Window'su.
ne.ver.

Iš Sviesos, aciu už anti-reklamą del mac'o. taip, seses - ab menininkes, tai joms to reikia.
man nereikia. tai ir nesuksiu galvos.
aš šiaip maniau, kad vsi del maco galvas pametę. iš hypsteriu. biggrin.gif

Burbant, džiaugiuos del sekmes. tegyvuoja geros babkes ir pasitenkinimas. bigsmile.gif

tai vat, galvoju db del modelio...dell, hp, lenovo - sakot?
Atsakyti

60344194_376338899654985_355043547974257

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 05 15, 15:30)

tai ar sulaukei, Arbuzėli? Ką gegužė padykus tau atnešė smile.gif ?
Atsakyti