Jo islikimo... Da Stalinas sake, kad zmonija prazus be komunistu partijos
pas mane irgi, betgi matau kiek aplink kitiems prikiša...
aišku kad turėtų, bet kur tau. Gal kokio seimūnėlio patelė spausdyklą turi
rimtai taip domiesi Stalinu ir ka jis sake?
o gal jis buvo ir teisus
Ka Stalinas sake, zinau is sovietinio laiko rusisku filmu. Jau senai ziurejau, gal pries 40 metu
Ka Stalinas sake, zinau is sovietinio laiko rusisku filmu.
Ne meninius filmus reikėjo žiūrėti,o dokumentines kronikas.Man senelis apie Stalino politiką yra pakankamai papasakojęs.Neduok dieve,jei vėl toks ateitų į valdžią.
Aha...Trumpas atejo. Ot gėris.
Ne meninius filmus reikėjo žiūrėti,o dokumentines kronikas.Man senelis apie Stalino politiką yra pakankamai papasakojęs.Neduok dieve,jei vėl toks ateitų į valdžią.
O kuom dabartiniai geresni tu visu didziuju valstybiu? Kuom Stalinas buvo blogas, jie daro ta pati...
Chiromantas D. Trockis: visų mūsų ligų priežastis, įskaitant vėžį – mūsų mintys
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...KqcHQoVj9KOYVFY
Dabartine valdzia, tolerastai visokiam blogiui, tiesiog ruosia vieta naujiems psichams.
Kaip sako skestantis ir uz britvos griebia, tai ir balsavimuose... tik klausimas kada taip pabloges, kad griebs uz britvos
O kuom dabartiniai geresni tu visu didziuju valstybiu? Kuom Stalinas buvo blogas, jie daro ta pati...
Tau dar kyla klausimas kuo buvo blogas Stalinas?Reikėtų prisiminti represijas prieš rusų intelegentiją,trėmimus, nuo trėmimų nukentėjo daug tautų,ne vien lietuviai.Stalino rėžimas sunaikino daug Lietuvos šviesuolių, tų kurie nespėjo pabėgti.Mano giminė taipogi nukentėjo nuo trėmimų.
kaip cia taip yra...ne visi totalitaristiniai, beprasmes mirtis ir kancias (o gal prasmingas?) sukele vadai ir žmogystos, sirgo vežiu.
turbūt jie geresni už mus.
Kokie šios dienos planai pas jumi?
Vakar dvejose taisyklose pasake, jog mano Acer neberemontuojamas (norejau pasikeisti klaviatūrą, 4 klavišai neveikia), taigi─ ką. t
eks kažką pirkti. galvoju apie Mcbook, bet nežinau.
šiaip mano OS - Ubuntu, ir nuoširdžiai nenoriu Windows (išaugau iš tokio lygio).
Tad galvoju, ar Mc pirkt (visi jaunessni mano šeimos nariai, seserys, tokius turi.)
any tips?(kokie jūsu lepatop'ai?)
p.s. Miele atkeliavo vakar, nenušaunama, senesnio modelio. jau darau pirmą skalbimą. iki tol vaikai gerai pajuto, ką reškia skalbtis rankomis.
jokio lepinimo.
Man nuoširdžiai smalsu - tave mama mažą iš rabkų išmetė? Ar čia paveldėjai?...