Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 12, 23:02)
Turi koki konkretu recepta?

As viska gaminu is akies, nesilaikydama receptu.
Atsakyti
Prieš pusmetį pirkau naują skalbenkę. Visi mane dominę modeliai, iš kurių tuo metu rinkausi, turėjo galimybę pačiam pasirinkti iš kurios pusės durelės atsidaro. Kadangi man tai taip pat buvo svarbu, tai atkreipdavau dėmesį. Aišku, gal aš iš š... rinkausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 12 gegužės 2019 - 22:49

,"...man pvz labai baisiai atrode mociutes kojos, nes pas ja ten issiplete kraujagysles buvo, nu tai ka ten nesuprast..."

Uzmirsti, asile, ka rašinėji?

vel geri, kas jus per bobos, jei be keiksmu nei dienos negalit?

Aiskinu dar karta tavo sunkiai daeinanciam intelektui... aiskiai jau pirmai, parasiau mano kalba, tarme, baisiai taip pat yra negraziai, o ne gasdidnanciai, kaip pvz ir buna ziauriai grazu, tai nereiskia, kad kazkas ziauru buvo :oh:

Atsakyti

Man nusišikt nuomone tos, kuri plaukioja savo šizofrenijose se elfais.

Iseik is sitos temos ir niekad negrisk. Nei tu, nei cambala, nei lutuke. Susikurkit sau tema ir uzsieskit ten negyvai - niekas jusu triju nepasiges mamkose, tik lengviau atsipus, kad ligoniu nera.
As nesuprantu kokio tipo vyrai su psichiskai nesveikomis gyvena. Paprasciausiai nesuprantu. Greiciausiai tokie patys idiotai. Normalus vyrai i tokias durnes neziuri.

tu galvoji, kad taves kas cia pasiges? :)  siaip sioje temoje ir be taves labai smagiai diskutavom, nei tave kas cia kviete, nei jei iseitum pasigestu, kas per  susireiksminimas :) jyz cia tik forumas, atsipalaiduok siek tiek :)

tu tiek sita fraze rasai ir rasai, tiek kartojiesi, kad atrodo, kad labai bijai, kad tave paliks... jau daraisi tikrai slykstoka, gal ir visada tokia buvai, nezinau, bet nebesiskiri nuo cambalos visai... bet kokia tema, bet kokia diskusija isverti i asmeniskumus prisikurdama kazkokias nesamones, kas tau paskutinius menesius darosi? 

Atsakyti

buvo kalba apie atvirus langus be uzuolaidu ir tu /arba kitos butinai pritempiat prie atviro mylejmosi. aš gi rasiau ka veikiu, sportuoju, kartais tik su apatiniais, nes karšta.
kodel tad buvo skirtas man klausimas del porno.



(suprask, jei be užuolaidu, tai visi porninasi viduje.)

klausimas del savaitgalio skirtas ne raportu, o del draugiskumo. negi cia suprantamas tik arsus nuomoniu postulavimas, o jau ginkde prie real life neliskit. smile.gifvat, si savaitgali aš apsikrovus su draugiu vaikais. ir savokatę sergancią nešu tyrimams.
aciu Burbanciai - ji pasidalino del parodos. norit sakot, norit ne.



super. del masazo galeciau net S atsisakyti. mano visa šeima/gimine - masažu maniakai. smile.gifir draugu tarpe vienas kitam darom. bigsmile.gif

skaiciau, kad sveikam žmogu be jokiu problemu reikalinga 10d masažo i metus. kaip minimum.
 

Ne, kalba butent prasidejo nuo to, kad pries langa pora uzsiima ivairiu seksu ir tai pamate vaikas, apie tai ir diskutavom, apie tai ir rasiau, kad tai nera priimtina, as parasiau kai ka Listejai, tu i tai atsakei, nu ir kas, net nepasigilinusi, ka jai ir kodel rasau. 

 

Klausimas ka veiksit savaitgali? yra vienas, klausimas, kiek busit forume? yra visai kitoks :)

 

Dabar darausi karta i savaite masaza, nes sedimas, itemptas darbas labai pasirodo nesveika...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 gegužės 2019 - 00:24

Skaiciau, kad masazai reikalingi tik tinginiams ir neigaliesiems, kiti turi manksta daryti, masazu nereikes biggrin.gif

Matau nelabai ka zinai apie masazus ir mankstas :) niekad nesi dariusis masazo?

Atsakyti

pirmadieni pirmasyk eisiu dažytis plauku. kiek visu klausiau, visi dave 20 skirtingu atsakymu del spalvos. nezinau kokia dazytis. sviesiai melyna, ar oranžine, ar gal išsiskutineti palei ausis kažkiek...at tik pasiryškinti natūralią....

o kam? juk tavo ir taip grazus plaukai.

Atsakyti
Musiet diedas privertė atlikti žmonos pareigas, kad tiek neigiamos energijos liejasi pas frigidišką
Atsakyti

Burbanti,gal aš ne tiksliai išsireiškiu,gal ne taip supratai.Aš iš viso nemėgstu,kai kas veržiasi į mano asmeninę erdvę.Negaliu pakęsti kai kas bando apkabinti.

Artimųjų tai neliečia.Su savais lengvai einu į kūnišką kontaktą.

.Nei dėl papų,nei dėl stanikų nekompleksuoju.

Man panasiai su kitais zmonem, bet issirenku patikimas masazistes moteris ir kazkaip visai normaliai man. Ilgai ejau tik pas viena pazystama Lietuvoje, bet isidrasinau ir radau cia pora moteriskiu. Gal nerandi "savo" masazisto? va pas vyra pvz as negaleciau eiti :) 

Atsakyti

bet blond žiauriausiai kenksminga...nes eina keli dažymo sluoksniai...

aš gal tik šaknis. dažyciau.nes mano vasarą plaukai vistiek sruogom nušvieseja. visi visad klausia, dažei sruogom, dažei?

Jei nori spalvotu, pamegink laikinu, juk yra, kuri pamazu issiplauna, nes jei daryti permanent melyna, tai tikrai ne ka maziau kenks.

yra naturalus chna, basma, jei norisi.

Atsakyti

Turi buti aiskus tikslas ir doktorantura “atsipirkti”. Mano poziuriu. Arba tas zinias naudosi darbe ir gausi didesni atlyginima ar tau laipsnis atvers kelius, kurie be to neimanomi. Tureti Dr. pries pavarde vien del “garbes” man atrodo per mazai, kad del to butu verta studijuoti. 

Reikia gerai issirinkti tema ir vadovus, kad sugaistas laikas kazkokii budu isipiestu i tavo ateities planus. Doktorantura doktoranturai nelygi. 

Kiek matau doktorantu, tai ne del to jie ten stoja, ne del to paskui daro tyrimus, o del to, kad tai ju pasaukimas, kaip kokie meninkai, kurie negali paparsciausiai netapyti, nes pvz su musu profesija atlyginimo dydis nepriklauso nuo laipsnio, o studijuojant dokturantura 5 m nukrenti i minimuma... o paskui irgi nestebuklai, dokturantura kazkaip nepakelia ypatingai, net atvirksciai, su tiek patirties  privacioje firmoje gauna daugiau.

Cia turi buti toks zmogaus budas, mokslininko tipas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 gegužės 2019 - 00:27

Musiet diedas privertė atlikti žmonos pareigas, kad tiek neigiamos energijos liejasi pas frigidišką

Gali kiek nori kibti i atlapus, as su tavim rietis nezadu, neidomu, supranti, man, tai tau reiks prie kazko kito prisikabinti, kad issilieti. :mirksiukas:

Neturiu ,ka tau daugiau parasyti nauja, viska isakiau, anoje zinuteje.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 gegužės 2019 - 00:28