QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 10, 15:01)
Vaikas negimsta su ivertinimu,, nesuvoki sito? Jis mokosi vertinti, ima pavyzdzius is aplinkos, daugiausia is tevu. Tu baisiesi, nes tavo mama baisisi turbut ir komentuoja tuos nutysusius papus.
Atsimerk ir pamatyk biski daugiau negu juoda balta. Kad zmogus kazkuo nesislyksti, nereiskia kad grozisi akis isputes. O dauguma dalyku zmones nekreipia demesio. Kitus apziurinet ir aptarinet, apipletkint megsta tie, kurie savo gyvenimo neturi. O kitiems tai jokie zmones nemaiso.
nu nu, tu turbūt savo vaikai neauginai, ar šiaip tokia trumpai mąstanti?
pvz. mano tėvai niekada nesigrožėjo šunimis gatvėje, nerodydavo man, kad oi žiūrėk žiūrėk, koks gražus šuiniukas. Jie į juos nereaguodavo, nepastebėdavo. Bet aš tik išmokusi viakščioti jau bėgdavau pas šunis. Vienas man įkandęs yra, kai aš gal dviejų metukų padaviau jam valgyt ir po to norėjau pažiūrėk, pataisyt kaip jam ten sekasi
bet vistiek neėmiau bijoti šunų, neėmiau jų nekęsti.
Vaikas yra savita asmenybė, atsibusk, mieganti gražuola
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 05 10, 15:01)
Patiko tema, tiesiog pravaliau nuo ezoteriniu nuopusu. Dabar gi toj temoj nebehaliucionuojat abi.
nes čia šnekam, koks skirtumas kur, nuopuša?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 05 10, 15:01)
Tai tavo nedasutusi ubunte kalbejo apie artima aplinka - koks vyras butu malonesnis - apsisikes ar rozem kvrlepiantis. Nu palyginimas tai absurdiskas - zmogus gali sirgti, zmogus gali but suorakaitaves pvz po spirto. Bet kad juo slykstetis, tai ka as zinau.
Jus abidvi skaitant, toks jausmas, kad jei kas pas jus susirgs, bus negrazilus, tai mesit lauk, nes viskas is vaikystes komplejsu pas jus turi buti tobula.
tai tu nejauti skirtumo tarp savo šeimos/pasirinkto žmogaus ir svetimų? Tai greit eikš tada, nuvalyk man šūdus, kai į wc nueisiu
Ne keikvieno žmogaus pašaukimas yra būti chirurgų ar sesele, nežinojai? Yra žmonių, kurie kraują pamatė alpsta. Tai matomai dėl to, nes tėai niekada kraujo neparodė ir apie jį nešnekėjo