QUOTE(Monteverte @ 2019 05 10, 13:02)
O ką man tas "kompleksas"
blogo daro, net jei jis yra? Man naudymkė netrukdo, jei tau trukdo, eik nuoga, kad ir į miesto centrą
kompleksų radėja. Savų žiūrėk. Kokie pas tave kompleksai, kad nemokėjai kaip žmogus Dievų temoje diskutuoti? Niekas ten nesiriejo, viis išsakė tik savo pozicijas, o tu viena ėmei siautėti, debe.
Žmogus tai daug? Tau dvejinasi? Džiaukis, kad dar žmogum tave laikau, nors turėjau jau laikyti velnio nuotaka
Nusišneki eilinį sykį. Nei tu žinai tuos metus, nei ką. Žinai tik tų, kurios sakė
Nu jau su maudymuku moteru pirty ar m9teru duse tikrai nebunu
.
Prie k9 cia dabar Dievo tema? Ten buvo antroji, pirmoj dar lb senai diskutavau. O kai i antra atejot dvi nuopusos( vaizgante ir tu), tai tema tapo ne diskusijomis apie Dieva, o sprotejusiu ciociu haliucinaciju briedu.
Nu tai kelk cia savo plaukus, triju plauku Karaliene. Parasysiu knyga, foto ant virselio uzdesim.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 10, 12:58)
Del amziaus "sumazinimo".
Sako priimtas istatymas, kad baudziama, jei automobiliu rida atsukta, yra prietaisai, kuriuos pridejus prie kebulus matosi, koks storis spakliaus
Bet koks amzius grazus.
Tik as niekada nesupratau pan pasakymu" kad nemandagu klausti moters amziaus". Yra kiek yra, visi mano.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 10, 12:48)
prie ko cia dabar meile is vis? tai tau jei mylimas zmogus apissikes gules irgi tie kakiukai graziai atrodys?
skirk jausmus zmogui ir kazkoki vaizda, kai jis garzus arba ne.negrazus dalykai ir yra negrazus, o zmogu vis tiek mylesi,kad ir koks jis bebutu. Kiap ir kvapas net mylimiausias zmogus, jei nesipraus,smirdes, ar tau gal rozem kvepes nesiprauses tavo vyras ar visgi prakaitu?</p><p></p><p>butent kad ir hiperbolizuojat visokiom meilem, paparstus dalykus, sveikas, jaunas kuans atrodys visda graziai, ir atvirksciai..ir net vaikai tai supranta.</p>
Tokie postai tik parodo labai didelius vidinius zmogaus kompleksus.
Nu apsikakoje visi mazi vaikai buna, bet jei savas vaikas, tai tiesiog sutvarkai be jokio slykstulio ar gerejim9si. Neduota ubuntei suprast sito, pasaul8s del jos tik teisingas tas, kuri jinai sugeba 8smastyt.