Aš esu estetė, man patinka gražūs, harmoningi dalykai. Kodėl turėčiau grožėtis neestetiškais, pati ir grožėkis, jei baisi
Papildyta:
Tai tada tu pati durna, kad klydai? Juk tai tas tau ir sakoma, kad tu nuprotėjai
Linkčiodavai man dėl visokių gyvenimiškų situacijų, kai patarinėdavom visokioms ten bėgančioms nuo girtuoklių, besipykstančiomis su vyrais, užtikdavusioms vyrą su meiluže, darbo nerandančioms ir t.t.
O dabar jau staiga tie mano postai patapo tau klaida? Kartais tai ne tu ir esi ta klaida?
Kad tau nepatiko mano požiūris į religijas ar į ligoto vaiko tėvų elgesį ar mano konfliktas su ta paškustva, remiančia Kedžius-Venckus, tai nereiškia, kad aš beprotė. Tai tik reiškia, kad tu esi nebrandi ir kvaiša, nesugebi suvokti, kad nei su vienu žmogumi tavo požiūris nesutaps visur. Tu juk ir su vyru nekalbi, riejiesi (tiskliau jis su tavim nekalba, nu kas tave tvertų? net ne už tą patį prezidentą balsuosite, su motina idealiai nesutarei, nes ji stvėrėsi už marčios, ėmė labai su ja draugauti, kai tuo tarpu kitos dukros būna su mamomis geriausios draugės, tikrai ne su marčiomis, su broliu nesišnekėdavot).
Tai taip išeina, kad tau visi nepilno proto, kas su tavimi idealiai visur nesutinka, tik tu viena proto bokštas?
Nemaciau as klykuanciu vaiku , issiigandusiu kazkokiu senu m8rwriskiu papu .
O pas tave trauma kazkokua iki dabar - pirty su maudomu
Bet tau labai tinka su lutuke bendraut - jus abidvi tokios prOAtingos, kad jusu intealuktualumas tiesiog traukia jys abi kaip nagnetas.
Nesakau, kad tai blogai - linksma .
-------
O mes tai lutukes siaubui viena kart mylejomes paciam papludimy( aisku kopose, nuosalesnej vietelej, ranksluosti uzsimete), kirpyklos koridoriui( vyras kirptis lauke), klubo wc.
Vandeny kazkaip nepraktikavau, nes bijau kazkokiu vandens bakteriju