QUOTE(cambala @ 2019 05 10, 11:15)
Mane mama Palangoj irgi vesdavosi i bendrus dusus( nes sovietmety tuose is darbu duotuose kelialiapiu namuose karsto vandens nebuvo). Ir i moteru papludimi vesdavo. Ir maciau as tu papu, storu , isdziuvusiu, bet man jokios traumos. O ir panos budamos su draugem eidavom i moteru papludimi degintis , nu nei pas nieka jokio slykstulio nebuvo.
Ir aplamai, gal saves daugiau ziyrek, abejoju ar taip viskas idealu pas tave. Maziau tada ir tie papai su siknom rupes.
Kiti vaikai net rėkdavo visa gerkle tose pirtyse, aš bent nerėkdavau
ar ką nors dar stebina, kad vaikai mėgsta gražius dalykus? Kiti vaikai net barzdotų bijo, verkia, jei jų tėvas ir senelis barzdų nematęs. Tu gal vaiko neauginus, kad nesupranti?
Aš esu estetė, man patinka gražūs, harmoningi dalykai. Kodėl turėčiau grožėtis neestetiškais, pati ir grožėkis, jei baisi
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 05 10, 11:17)
As tau n kartu rasiau, kad klydau del tavo proto ir intelekto. Juk naujas narys buvau, paskui pasimatei.
Nu aisku, tu ne tokia dar daužta kaip ubunte, dar biski verda pas tave, bet tu paauglio proto.
Tai tada tu pati durna, kad klydai? Juk tai tas tau ir sakoma, kad tu nuprotėjai
Linkčiodavai man dėl visokių gyvenimiškų situacijų, kai patarinėdavom visokioms ten bėgančioms nuo girtuoklių, besipykstančiomis su vyrais, užtikdavusioms vyrą su meiluže, darbo nerandančioms ir t.t.
O dabar jau staiga tie mano postai patapo tau klaida? Kartais tai ne tu ir esi ta klaida?
Kad tau nepatiko mano požiūris į religijas ar į ligoto vaiko tėvų elgesį ar mano konfliktas su ta paškustva, remiančia Kedžius-Venckus, tai nereiškia, kad aš beprotė. Tai tik reiškia, kad tu esi nebrandi ir kvaiša, nesugebi suvokti, kad nei su vienu žmogumi tavo požiūris nesutaps visur. Tu juk ir su vyru nekalbi, riejiesi (tiskliau jis su tavim nekalba, nu kas tave tvertų? net ne už tą patį prezidentą balsuosite, su motina idealiai nesutarei, nes ji stvėrėsi už marčios, ėmė labai su ja draugauti, kai tuo tarpu kitos dukros būna su mamomis geriausios draugės, tikrai ne su marčiomis, su broliu nesišnekėdavot).
Tai taip išeina, kad tau visi nepilno proto, kas su tavimi idealiai visur nesutinka, tik tu viena proto bokštas?