[quote=Monteverte,2019 05 09, 06:41]nepadeda 100 proc., ji nesprendžia gyvybės/mirties klausimo visapusiškai. Ji padeda tik tiems, kas ir taip jau pasmerkti. Tavo draugė būtų daug anksčiau mirusi, jei ne gera mityba. Ji ir taip pasiilgino sau laiką šioje žemėje. Pasidžiauk tuo
[/quote]
tarsi to nežinociau....nu blyn.
aš ne apie tai. aš apie tai, kad buduliams iš išores atrodo - o, tai mesos nevalge ir mire, tai galima viską esti. jie ir toliau savo varo, savo vaikams vel pavyzdi rodo....vel iš šviesesniu žmoniu juokias. tamsuma visiška.
[quote=-burbanti-,2019 05 09, 06:45]Perbegau greitai temas.
Pasigailejimo tik vertos esat.
[/quote]
tarpe perbegmu...geriau pasidalink Burbanti, kokia tavo eiline diena UK?
labai idomu būtu....
[quote=Monteverte,2019 05 09, 10:52Jeigu kažkas leista padaryti, vadinasi tai buvo glaima, patinka mums tai ar ne.
[/quote]
nu va. o tikką Lutuke teige, kad mes patys atsakingi už viską, nuo a iki z. o tu - dvasenai, dvasenai.
jautriam/depresyviam žmogui tuomet tik sedet ant sofkes, jei jau minta juo kažkoks dvasenas.
kokia motyvacija sveikatintis - jeigu tame procese - bac - vezys, kaip jus sakot?
Lutuke, (aciu, kad cituoji Bibiliją kurią žinau kaip dukart du.
)Jezaus pavyzdys del širdies sutepimo - ne priežastis valgyti gyvūnus.
gal jau baigiam, ką?
mano akcentas buvo: atejes Jezus turejo kreipti demesi i zmones (pagal laikmeti), o ne i gyvūnus. ir aiškinau kodel/
dabar europa, dabar kitas laikas. turim žmoniu teises, laikas atsigrezti i gyvūnus.
indijoje mano draugai nesuprato, kaip as galiu "myleti" gyvunus. ne laikas jiems. ten žmones mirsta masiskai (visu apgailet nespeja; vat ir db cunamis buvo), tai wtf, kokios vištos jie gailes?? ne figa.
ždž, gyventi reikia su wide eyes open ir pagal laikmeti.
nereiškia, kad db aš, kadangi iki galo nesugebu visu myleti (žmoniu), tai man duodamas leidimas kapoti, žudyti gyvūnus, nes ..nu...ai....žinai, žmones svarbiau ir meile žmonems svarbiau.
viskas svarbu. viskas.