QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 08, 15:15)
<p>kodel taip tau sunku priimti minti, kad gyvenime viskas turi pasekmes, ir kad jau kokie esam, tokie, kodel noras buti geresniem, nei esam?</p
kodel sunku?
tu kazkaip neperskaitai mano minciu, dažniausiai.
man nei sunku, nei nesunku.
aš mąstau, aš svarstau. viskas labai labai sudetinga.
vat gyveno žmogus, visada sveikatinosi, vs tiek mire.
vat gyveno kitas, valge, gere , ruke, opt, suspejo, pasitaise, ir vel toliau ilgai sau gyvena.
abudu geri, ne kolioniu žmones. paslaptis.
aš sakau, nera juoda balta, nera viskas paprasta.
kaip ir tau analogiskai - vis varai ant krikscionybes, o dabar poste - krikštą susiejai su juodąja magija. na. na.
del magijos, mergos. Monteverte ir Lutuke - nešnekekik ko nežinot, ir nevarykit vien ant katalikybes/krikscionybes.
jei jau šnekam iš visu paoziciju - gal darykim lygybę ir visur po truputi ieškokim "tiesios". dar gerai, kad Alachas cia neminimas.
nes ir tas, jauciu, gautu per galvą nuo jūsu. (vat tik Perkūnas ne).
juodoji magija - tai SĄMoningas blogio linkejimas kitam, užbūrimas, kenkimas, pavedimas žmogaus piktoms jegoms.
keikdamas kitą, žmogus šimtu procentu prakeikia IR SAVE.
krikštas - vualia - niekaip jūsu neblokuos. krikšto metu kunigas ištaria žodžius (kvailus, juokingus, banalius, bet ne blogą linkincius jokiu būdu): "dabar tu tampi švarus kaip lapas, nuo tavęs nuimama gimtoji nuodeme. esi Dievo vaikas, esi bažnycios narys".
kitaip tariant, nuodemingas/sužeistas /netobulas žmogus yra kvieciamas gyventi Dievo maloneje/meileje/šviesoje.
Jūs galit netiketi gimtąja nuodeme (kad vis gimstam su polinkiu i blogą - bet ar ne apie tai ir kalbam nuolatos), jums gali būti juokingos tos katalikiškos formuluotes, tebūnie, bet atsiprašau, tai nera jokia juodoji magija.
jeigu po krikšto kam nors pasidare bloga - tai tik sutapimas.
vat kerejimas, kitu durninimas, debiilnmas, mergos, mergynos, - jums žymiai žymiai daugiau blogio atneš.