Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Žmonės perdaug viską ant Dievų krauna. Nieko jie nesiunčia smile.gif(savo protegiukus gelbėdami gali nebent ką nors pašalinti). Kad Dievai dar atkreiptų dėmesį į konkretų žmogų, tai viražus reikia daryti. Pažiūrėk pvz. į kunigus, kiek pluša, kiek ritualina.
Žinoma, galima ir lengvesniu būdu, priklauso į ką kreipiesi, kiek išpindėjęs ir išlepęs tam tikras Dievas biggrin.gif
O šiaip, visa esmė yra nuo amžių amžinųjų, nuo protėvių.
Ir dar, pamąstymui. Pagalvok kur dedasi visokių buvusių alkašų, šiaip niekšų sielos? Sielos sukaupta info juk išlieka. Toli gražu ne iš akrto tokie visokie atgimsta, kai kurie gal ir iš viso ne. O jiems misti tai reikia mirksiukas.gif

Tai va as irgi taip galvoju, kad yra tam tikri desniai sukurti jau senai ir viskas veikia pagal desnius, o ne dievas kur sedintis aukstai sprendzia, va jam nusiusiu dabar liga, o jam gera zmona, o jam va kokia nelaime, cia butu kaip zaidmas su kompiuteriu , tai dievas butu labai jau neteisingas, kazkoks sadistas....kazin, greiciausiai yra priezastys ir pasekmes, kurias tyrineja fizikos, chemijos, psichologijos, medicinos mokslai, kazka zinom,kazko gal dar ne, bet viskas susirisa...o zmogus laisvas rinktis, ka valgyti, ka mastyti, kaip kalbeti, ka veikti ir susikurti koki nori ta gyvenima.

 

Ta man irgi pasakojo tas zmogus, su kuriuo bendrauju, vadina juos miortvyje susnosti, dazanai tevai, seneliai , prosenealiai, jei negimsta,  jei buvo tokiam degradacijos lygyje , gali prisikabinti prie vaiku, ,vaikaiciu, jei jie siplnesni ar nusilpsta, arba dar sake, jei kazka pats nuzudei pareitame gyvenime irgi toks bus prikibes ir stengsis tave prazudyti, va tokie ir sukelia sako sunkiausias ligas  ir jei zmogus pvz pijokauka, negerai gyvena, jie daznai nieko ir nebedaro, o kam pats zmogus save naikinasi, nes naikinti kita reikia irgi energija savo naudoti, o jei pradeda sveikuoliskai gyventi, tai daznai koki vezi sukelia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 gegužės 2019 - 17:58
Kovojimas kovojimui skirtumas.
Jau miliona karta geriau Kristi_nos nekovojimas, su ta pastovia musu cpec asabu tariamos kovos parodija.

Nemanau, kad zmogui butina kiekviena diena kovoti, kazkam kazka irodineti, aukleti ir t.t.. Bet buna gyvenime laikotarpiu, kai zmogus turi kovoti visu pirma pats su savimi, kad nevirsti gyvuliu, islikti zmogumi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 gegužės 2019 - 19:03
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 08, 18:55)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72428520" data-time="1557329888">
<div>
<p>Žmonės perdaug viską ant Dievų krauna. Nieko jie nesiunčia vartotojo įkelta nuotrauka(savo protegiukus gelbėdami gali nebent ką nors pašalinti). Kad Dievai dar atkreiptų dėmesį į konkretų žmogų, tai viražus reikia daryti. Pažiūrėk pvz. į kunigus, kiek pluša, kiek ritualina.

Žinoma, galima ir lengvesniu būdu, priklauso į ką kreipiesi, kiek išpindėjęs ir išlepęs tam tikras Dievas vartotojo įkelta nuotrauka

O šiaip, visa esmė yra nuo amžių amžinųjų, nuo protėvių.

Ir dar, pamąstymui. Pagalvok kur dedasi visokių buvusių alkašų, šiaip niekšų sielos? Sielos sukaupta info juk išlieka. Toli gražu ne iš akrto tokie visokie atgimsta, kai kurie gal ir iš viso ne. O jiems misti tai reikia vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tai va as irgi taip galvoju, kad yra tam tikri desniai sukurti jau senai ir viskas veikia pagal desnius, o ne dievas kur sedintis aukstai sprendzia, va jam nusiusiu dabar liga, o jam gera zmona, o jam va kokia nelaime, cia butu kaip zaidmas su kompiuteriu , tai dievas butu labai jau neteisingas, kazkoks sadistas....kazin, greiciausiai yra priezastys ir pasekmes, kurias tyrineja fizikos, chemijos, psichologijos, medicinos mokslai, kazka zinom,kazko gal dar ne, bet viskas susirisa...o zmogus laisvas rinktis, ka valgyti, ka mastyti, kaip kalbeti, ka veikti ir susikurti koki nori ta gyvenima.</p>
<p> </p>
<p>Ta man irgi pasakojo tas zmogus, su kuriuo bendrauju, vadina juos <em>miortvyje susnosti,</em> dazanai tevai, seneliai , prosenealiai, jei negimsta,  jei buvo tokiam degradacijos lygyje , gali prisikabinti prie vaiku, ,vaikaiciu, jei jie siplnesni ar nusilpsta, arba dar sake, jei kazka pats nuzudei pareitame gyvenime irgi toks bus prikibes ir stengsis tave prazudyti, va tokie ir sukelia sako sunkiausias ligas  ir jei zmogus pvz pijokauka, negerai gyvena, jie daznai nieko ir nebedaro, o kam pats zmogus save naikinasi, nes naikinti kita reikia irgi energija savo naudoti, o jei pradeda sveikuoliskai gyventi, tai daznai koki vezi sukelia.</p>

taip, viskas teisingai.
Neseniai skaičiau medikų nuomonę ta tema. Jau jie dabar nutaria, kad psichinės ligos pagrinde paveldimos būna, nes vienose giminėse nieko panašaus nepasitaiko, o pas kitus ištisos giminės serga. O dvasinių galų specialistai teigia lygiai tą patį, bet tik kitais terminais. Ne tai, kad liga paveldėta, o giminės dvasiokai, kurie ėda iš vidaus. Paprasti medikai tiesiog nemato to, ką mato matantys žmonės.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 05 08, 16:14)

šią temą skaito moteris su niku"pasikeitusi", gaila, kad mažai komentuoja. ji taip pat toka laisva asmenybe. man istrigo (kitoje temoje) jos žodžiai: "man visad nutinka kas dieną netikeciausi dalykai". ji rašydavo: "na, tik man tokie dalykai ir gali nutikti". (nebūtinai vien geri, ar vien blogi, keisti dažniausiai, turbūt iššaukiantys juoką/nuostabą/ašaras iki sielos gelmiu.)gal tikrai viskas nera tik "aklas besielis atsitiktinumas"?
pvz, man aną savaitę nutiko vel kai kas...nu net juokas....negi vel nurasyti i betikslius atsitiktinumus...




Given 4u.gif netiketai pamaciau savo nika. Malonu smile.gif
Ir netiketa, kad esu sudarius laisvos asmenybes ispudi. smile.gif
Manau kazkokie atsitiktiniai keisti dalykai nutinka visiems. Ir turbut jau manau, kad vis tik aklas besielis atsitiktinumas. Nors... meluoju, tik stengiuos taip manyti smile.gif paklusti blaiviam protui biggrin.gif

Turbut patingiu ispletoti kazkokias mintis. Issisemiau su pamastymais, cia, forume. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 08, 17:08)


Mano Dievai net pas tuos pačius krikščionis minimi, durne.
kartoju tau, už viską atsakysi labai skaudžiai, paminėsi mano žodį

Nu ka tu gali daugiau parasyti, nelaimingas tu zmogus smile.gif ..
Atsakyti
Aciu, Moonte smile.gif
Mes kiekvienas skiriam savo kaika ir eneregija tam, ka laikome esant svarbiais dalykais.


QUOTE(Moonte @ 2019 05 08, 18:56)
Kovojimas kovojimui skirtumas.
Jau miliona karta geriau Kristi_nos nekovojimas, su ta pastovia musu cpec asabu tariamos kovos parodija.

Nemanau, kad zmogui butina kiekviena diena kovoti, kazkam kazka irodineti, aukleti ir t.t.. Bet buna gyvenime laikotarpiu, kai zmogus turi kovoti visu pirma pats su savimi, kad nevirsti gyvuliu, islikti zmogumi.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 05 08, 18:56)
Kovojimas kovojimui skirtumas.
Jau miliona karta geriau Kristi_nos nekovojimas, su ta pastovia musu cpec asabu tariamos kovos parodija.

Nemanau, kad zmogui butina kiekviena diena kovoti, kazkam kazka irodineti, aukleti ir t.t.. Bet buna gyvenime laikotarpiu, kai zmogus turi kovoti visu pirma pats su savimi, kad nevirsti gyvuliu, islikti zmogumi.

Apie normalius narius nera kalbos.
Bet mokymuisi pravercia tokia Monteverte. Jus , Moonte, to tiesiog gal nesuprqnrate.
Parodija _ neparodija, bet yra taip
Atsakyti
Given, na ne, as nesu ameba visiska biggrin.gif

Bet kartais ateina mintis, kad zmones su stipriai isreiksta kovotojo dvasia daug teisybes atnesa I sia zeme. As gi labiau menininkes tipas ("as nestatau namu, as nevedu tautos, as sedziu po sakom akacijos baltos smile.gif Kartais as gal per nuolaidi, iseinanti is konflikto su poreikiu neuzastrinti visko (rekiantis sefas koks, su sese neseniai diskusija turejom).
Betgi sau ar artimiesiems svarbiuose dalykuose isijungia, oi, kaip isijungia tas vidinis motoriukas, instinktas apginti/nugaleti ragais nagais ar blefavimu, sypsena ir dar kokiais budais. Kova gali buti labai ivairi.

Gyvenimas yra labai grazus, idomus ir pilnas mazu siurprizu kiekviena diena. Tik pastebek juos. Tik nesulisk i vienmate kasdienybe, kur kazkoks pletkas/delfis uzkabina tiek, kad nematai mazo stebuklo savo gyvenime.
Kazkada esu isvaiksciojusi ivairiu seminaru, landziojusi po visokias erdves, siuo metu mano erdves yra keliones, vaiko palydejimas per pasauli ir kazkiek tekstai (maziau nei noreciau). Kasdienybe yra grazesne negu grazi, o tikejimo keliai nezinomi, kai nekamuoja rimtos ligos ar artimuju negalios (patyriau, gal po to daug ka kitaip emiau vertinti).




QUOTE(given444 @ 2019 05 08, 14:14)
Moonte, aš tikiu  4u.gif Aš labai tikiu, kad tu esi laiminga, ir kad mes vsi sergantys taptume dar labiau laimingesnemis daugeliu prasmiu...
todel man patinka tas požiūris: kancia tai ne bausme. mažiu mažiausiai kancia yra "mystery". kaip tik kancią gauna geresni, kaip ir vaikai su negalia ateina pas geras motinas, o ne alkašas, kurios ir 9 vaikais nesugeba pasirūpint, kad ir visai "sveikais".
Kristina,
tu nesi kovotoja kuria prasme? del rietenu, taip neverta, bet del žiaurios neteisybes, ar padetum pvz kokiai nors mergaitei (del rases, skurdo)prasimušti, o jei ją engtu univere, vadintu teroriste, užgauliotu? manau atsiskleistu tavo galios  4u.gif geros  biggrin.gif
tu niekad neikad niekad del nieko nekovojai..o jei draugas/vyras kitą susirastu...taip lengvai paleistum...ar kokia pažistama vyru susižavetu?
o su vyru santykiuose visad jam nusileidi?
dar galvoju..o del gerensio posto, atlgynimo? nepasivaržytum net eiliniam konkurselyj/postely? turbut ne. bet jei tau sakytu: ei, kristina, vat atlyginima tau numušiu 150e. neskaudu būtu?
prašiau taves del tu "a-ha" momentu. parašyk man i až, jei cia negali. sakei, tavo gyvenime nutike idomiu dalyku, kad viską nurašyti "sutapimams'.
šią temą skaito moteris su niku"pasikeitusi", gaila, kad mažai komentuoja. ji taip pat toka laisva asmenybe. man istrigo (kitoje temoje) jos žodžiai: "man visad nutinka kas dieną netikeciausi dalykai". ji rašydavo: "na, tik man tokie dalykai ir gali nutikti". (nebūtinai vien geri, ar vien blogi, keisti dažniausiai, turbūt iššaukiantys juoką/nuostabą/ašaras iki sielos gelmiu.)gal tikrai viskas nera tik "aklas besielis atsitiktinumas"?
pvz, man aną savaitę nutiko vel kai kas...nu net juokas....negi vel nurasyti i betikslius atsitiktinumus...

Monteverte,
tavo karu su cambala aš vis tiek nesuprantu. tarkim, gyveni 5 aukstu name. su visais sveikiniesi, labas, kaip sekais, tarkim, visi prezidentai, karaliai, seichai,vartoji ju kalba, o apacioje gyvena vienas zmogus, kuris spjaudo ant taves, tai tu nuoširdžiai žmoniu kalba su visais pakalbejusi, su tokiu pat nuosirdumu ir svarbiausia, ENERGIJA, DIENA IS DIENOS eik tu na.hui - eik tu de.bi.le stiliumi bendrauji su alhasu apacioje.
praeitum ir tiek. na, ok 1-15 kartu (na, ok, 30  rolleyes.gif  biggrin.gif ) galima nesusilaikyti, atsikirsti, bet jei laikai save "aukštu vibraciju" žmogumi, kam vesti kasrytini pokalbi su pirmo aukšto kaimynu.
gi puikiausias atasakas - ignoras - ir seniai dialogas nebevyktu.
vadinas, kazkad tve kabina, pati esi tokia.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 08, 22:41)
Apie normalius narius nera kalbos.
Bet  mokymuisi pravercia tokia Monteverte. Jus , Moonte, to tiesiog gal nesuprqnrate.
Parodija _ neparodija, bet yra taip

Ką studijuoji? Apie velnią ir liarvą, kurie tave ėda? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 08, 22:09)
Ką studijuoji?

Ne tavo reikalas, agniezka.
Bet uztenka tavo " virtuozu" darbui parasyt
Esi laboratorine ziurke. Te baliona 4u.gif . Ir dekui, kad tokia nemokama esi 4u.gif biggrin.gif .
Atsakyti

Given, na ne, as nesu ameba visiska biggrin.gif

Bet kartais ateina mintis, kad zmones su stipriai isreiksta kovotojo dvasia daug teisybes atnesa I sia zeme. As gi labiau menininkes tipas ("as nestatau namu, as nevedu tautos, as sedziu po sakom akacijos baltos smile.gifKartais as gal per nuolaidi, iseinanti is konflikto su poreikiu neuzastrinti visko (rekiantis sefas koks, su sese neseniai diskusija turejom).
Betgi sau ar artimiesiems svarbiuose dalykuose isijungia, oi, kaip isijungia tas vidinis motoriukas, instinktas apginti/nugaleti ragais nagais ar blefavimu, sypsena ir dar kokiais budais. Kova gali buti labai ivairi.

Gyvenimas yra labai grazus, idomus ir pilnas mazu siurprizu kiekviena diena. Tik pastebek juos. Tik nesulisk i vienmate kasdienybe, kur kazkoks pletkas/delfis uzkabina tiek, kad nematai mazo stebuklo savo gyvenime.
Kazkada esu isvaiksciojusi ivairiu seminaru, landziojusi po visokias erdves, siuo metu mano erdves yra keliones, vaiko palydejimas per pasauli ir kazkiek tekstai (maziau nei noreciau). Kasdienybe yra grazesne negu grazi, o tikejimo keliai nezinomi, kai nekamuoja rimtos ligos ar artimuju negalios (patyriau, gal po to daug ka kitaip emiau vertinti).

Bet visgi ar nera skirtumas tarp kovojimo ir apsigynimo ar kito gynimo, tai gi ne tas pats, kaip manot?

 

Sutinku :4u: o dabar dar pavasaris, superinis grazus metu laikas, kai tiek ziedu ir kvapu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 gegužės 2019 - 22:37

taip, viskas teisingai.
Neseniai skaičiau medikų nuomonę ta tema. Jau jie dabar nutaria, kad psichinės ligos pagrinde paveldimos būna, nes vienose giminėse nieko panašaus nepasitaiko, o pas kitus ištisos giminės serga. O dvasinių galų specialistai teigia lygiai tą patį, bet tik kitais terminais. Ne tai, kad liga paveldėta, o giminės dvasiokai, kurie ėda iš vidaus. Paprasti medikai tiesiog nemato to, ką mato matantys žmonės.

jo ta pati ir jis sake, isikuria butent toje pacioje vietoje, kad niekas nei neitartu, nu genetika sako ir viskas....

Atsakyti