Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Moonte, aš tikiu 4u.gif Aš labai tikiu, kad tu esi laiminga, ir kad mes vsi sergantys taptume dar labiau laimingesnemis daugeliu prasmiu...
todel man patinka tas požiūris: kancia tai ne bausme. mažiu mažiausiai kancia yra "mystery". kaip tik kancią gauna geresni, kaip ir vaikai su negalia ateina pas geras motinas, o ne alkašas, kurios ir 9 vaikais nesugeba pasirūpint, kad ir visai "sveikais".



Kristina,
tu nesi kovotoja kuria prasme? del rietenu, taip neverta, bet del žiaurios neteisybes, ar padetum pvz kokiai nors mergaitei (del rases, skurdo)prasimušti, o jei ją engtu univere, vadintu teroriste, užgauliotu? manau atsiskleistu tavo galios 4u.gif geros biggrin.gif
tu niekad neikad niekad del nieko nekovojai..o jei draugas/vyras kitą susirastu...taip lengvai paleistum...ar kokia pažistama vyru susižavetu?
o su vyru santykiuose visad jam nusileidi?
dar galvoju..o del gerensio posto, atlgynimo? nepasivaržytum net eiliniam konkurselyj/postely? turbut ne. bet jei tau sakytu: ei, kristina, vat atlyginima tau numušiu 150e. neskaudu būtu?
prašiau taves del tu "a-ha" momentu. parašyk man i až, jei cia negali. sakei, tavo gyvenime nutike idomiu dalyku, kad viską nurašyti "sutapimams'.
šią temą skaito moteris su niku"pasikeitusi", gaila, kad mažai komentuoja. ji taip pat toka laisva asmenybe. man istrigo (kitoje temoje) jos žodžiai: "man visad nutinka kas dieną netikeciausi dalykai". ji rašydavo: "na, tik man tokie dalykai ir gali nutikti". (nebūtinai vien geri, ar vien blogi, keisti dažniausiai, turbūt iššaukiantys juoką/nuostabą/ašaras iki sielos gelmiu.)gal tikrai viskas nera tik "aklas besielis atsitiktinumas"?
pvz, man aną savaitę nutiko vel kai kas...nu net juokas....negi vel nurasyti i betikslius atsitiktinumus...

Monteverte,
tavo karu su cambala aš vis tiek nesuprantu. tarkim, gyveni 5 aukstu name. su visais sveikiniesi, labas, kaip sekais, tarkim, visi prezidentai, karaliai, seichai,vartoji ju kalba, o apacioje gyvena vienas zmogus, kuris spjaudo ant taves, tai tu nuoširdžiai žmoniu kalba su visais pakalbejusi, su tokiu pat nuosirdumu ir svarbiausia, ENERGIJA, DIENA IS DIENOS eik tu na.hui - eik tu de.bi.le stiliumi bendrauji su alhasu apacioje.
praeitum ir tiek. na, ok 1-15 kartu (na, ok, 30 rolleyes.gif biggrin.gif ) galima nesusilaikyti, atsikirsti, bet jei laikai save "aukštu vibraciju" žmogumi, kam vesti kasrytini pokalbi su pirmo aukšto kaimynu.
gi puikiausias atasakas - ignoras - ir seniai dialogas nebevyktu.
vadinas, kazkad tve kabina, pati esi tokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 gegužės 2019 - 14:16
As tai visada savo vyrui nusileidziu ir ho klausau. Lankstausi pazemiui, savo kasomis jam kelią šluoju.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 08, 13:59)
tu nerašei, kad nėra, tu visaip išvadinai juos, idiote
tu esi visiška debilka ir baigsi baisiai, aš tau tą pažadu 4u.gif

As ne tavo isteriju, kad visus, tau uzmynusius ant papo vadint " debilais, durniais, kvailiais".
Parasiau tada - tavo " dievukai - dundukai". Tai sau leidziu, nes tu sergi, matai ir girdi nesamus dalykus.
Niekada neiisijuokciau is Budos, Krisnos, Alacho, Kristaus. Nes tai yra realios religijos.
Tavieji dievai yra tavo sizofrenijos pasekmes. As tau rasiau apie viena tokia is vyro artimos aplinkos. Ji buvo panasi i vaizgante ir tave. Gal pries 20 metu baisiai domejosi ezoteriniais dalykais, nupuso visiskai, nukvako, vaikai jos issizadejo, nes ji visus paskutiniu metu keike, linkejo baisiu dalyku. Paskutines dieneles leido psichiatrinej, gydymui sunkiai pasidave. Jau mirus dabar...
Ir taves tas laukia, jei nesusiimsi. Gi dar tau tik netoli 40, pagalvok apie tai. As tau dabar rimtai rasau, be jokiu erzinimu.

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 05 08, 14:14)

gi puikiausias atasakas - ignoras - ir seniai dialogas nebevyktu.
vadinas, kazkad tve kabina, pati esi tokia.

Tu cia rasei montevertei, bet atsakysiu kodel ji manes neigoiruos - jinai galvoja, jad yra stipresne, jos zodis turi buti paskutinis ir pan
As sita jos silpnybe senai pamaciau, man tiesiog linksma erzinti toki zmogu.

Pvz kokios brekcijosniekada negaleciau.
Sazine tiesiog neleistu.
Atsakyti

dvasinis pasaulis tai ne "žinios" apie "praeitus gyvenimus".

ir taip ir ne, tai dvasinio pasaulio dalis as taip supranu :) Cia pvz kai moki skaityti, gali perskaityti bet kokia knyga, kai sugebi pasiziureti informacija is visatos gelmiu , sugebi pasiziureti ir sitokia. Taip, viena matymas dvasiu nebutinai yra kazkokie gebejimai...

Atsakyti

krikštas blokavo
norite tikėkite, norite ne, man tai kas? smile.gif

zinok atorodo logiskai ir ne pirma karta tai girdziu, tikrai neatmesciau tokios galimybes, ne be reikalo baznycia prisigalvojo visokiu ritualu, kas dauguma panasu i juodaja magija.

Atsakyti

p.p.s dar galvoju del vaiko. koks tikslas man neatleisti žudikui? aš nenoriu tureti nieko bendro su juo. NIEKO. NIEKO. pyktis - mane amžinai surištu su juo, darytu auka, amžinai tureciau pripažinti, kad jis sugriove mano gyvenimą. ne, nesirinkciau neatleidimo ir pykcio. noriu buti laisva. nenoriu visą gyvenimą, rytą saule sveikinti su pykcio priepuoliais ir sau isivaryti 9 vežius ar dar kažką panašaus.
norisi būti laisvai ir pakilti virš viso šito.
vienas žmogus padare man daug blogio, bet dabar aš free. nes pasirinkau ne tą eilini (kuokos mosavimo visą gyvenimą kelią).
palyginmui: dvi drauges, kurios ki šiol pyksta, kietos - žiauriai susirgę ir žiauriai nelaisvos. i dont envy them.

ne tokia taktika, Monteverte. ieškok. per siaurai dar mes mąstom. o jei toks levelis tau tinka - dar nesi vadinasi geresniam levelyje.




Labai sutinku su atleidumu, :4u:  zinoma reikia atleisti, jei tik sugebi. bet nejau nereikia to zudiko stabdyti, jis eis visus zudys, zudys, o visi tik atleis ir atleis , tai kas bus tada?

"Gerai", jei tik siaip zudys su peiliu ar sautuvu, o jei pagamins atomine bomba ir sprogdins ant saliu, kol sunaikins zeme ir save, nejau visata, dievas, gamta neturetu tokiu stabdyti??

Tas pats su musu imunitetu, juk imunitetas kovoja su isibrovelem blogosiom bakterijom, neatleidzia jom, o elementariai naikina, nes jei nenaikintu, jos sunaikintu musu organizma, arba apie ta pati vezi, veziniu lastelilu turim visi, kazkokiu atveju del iv. priezasciu kunas nebesugeba ju nukenksminti ir jos pradeda bujoti naikindmos kuna, nes jos parazitines.

Taigi, klausimas ar esme cia musu emocijos, pyksim, nepyksim, atleisim, ne, ar ka daryti su tokiom butybem ar tai butu bakterija ar zmogus, jei jie parazituoja, gyvena kitu saskaita, ar kenkia kitiem? ar uztenka tik atleidimo?

As sakyciau geriau nei nepykim, kad neriektu atleisti, bet mokekim su jais tvarkytis.

Visata, manau, ta ir daro, duoda zmogui kazkiek sansu, jei jis nesikeicia jis buna paparsciausiai nuzudomas, kad daugiau nekenktu, ir tikiu, kad turim tam tikra skaiciu gyvenimu, per kuriuos galim arba tobuleti arba degraduoti iki beveik visisko susinaikinimo.

Atsakyti

Tam tikrais atvejais turbut visos kovotojos. Tik vienas kovoja nuolatos, kitas labai stipriai paspirtas.

Kalbant apie nuolatine kova, man atrodo, kad yre keli zmoniu tipai. Tie, kurie i gyvenima ziuri kaip i karo lauka, kuriems pasaulis priesiskas, o zmones by default apgavikai ir melagiai. Ir kiti, kuriems pasaulis santykinai saugi vieta, zmones draugiski, gero linkintys. Aisku, cia supaprastinau, bet manau yra zmoniu, kurie ekstremaliai nueina i viena, ar kita tipa. Man atrodo tokie dalykai priklauso nuo vaikysteje suformuoto poziurio del tevu kalbu ar vaiko patirties ir tai labai sunkiai pakeisi. Randi tai, ko ieskai. Kas galvojai apie priesus, juos ir randa, nes su zmonemis ir elgiasi atitinkamai.

:)

Arba supranti,kad pasaulyje yra ir visokiu zmoniu ir kiekvienas zmogus gali pasielgti labai ivairiai prie tam tikru aplinkybiu, nes pas mus visus yr atos abi puses ir didziausias blogis ir geris , ir kiekviena diena daug kartu renkames link ko daugiau eiti,ka savyje labiau isreiksti ir tobulinti. ir nusikalteliu viduje yra tas geris, jei i ji kreipiesi daznai ir susilauki gerio, o ne blogio...

Atsakyti

o kam amžinai? atkeršyji ir pamiršti smile.gif
Papildyta:
o ar ji kiti? ji yra ji, turėjo siekti sau gėrio gyvenime

:lol: patiko, bet dar yra paskymas, kam vargintis kerstaujant, galima tieisog atsilosti ir stebeti karmos veikima :)

Sutinku galima ir kitiem padeti ir saves nepamirsti, o kai tik duodi ir nesugebi saves susiziureti, tai irgi ne geris...

Atsakyti

Gal dėl to siela ir yra nematoma, o kūnas matomas visiems, kad visgi jis svarbiausias? Ir normaliai rūpinantis kūnu, šiaip jau net gautųsi kokių 70 proc. kūnui, tik 30 proc. dvasiai. 

Sutikciau, manau dauguma zmoniu, nei kunu nesugeba paisrupinti, apie kokias sielas gali buti sneka, juo labiau kaip jei rupinsis siela , jei jos nei nematoarbe net neigia...Kaip pirmoje klaseje, mokomasi tik raidziu ir skaiciu, nereikia pirmokui 12 toko kurso.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 05 08, 15:14)
praeitum ir tiek. na, ok 1-15 kartu (na, ok, 30  rolleyes.gif  biggrin.gif ) galima nesusilaikyti, atsikirsti, bet jei laikai save "aukštu vibraciju" žmogumi, kam vesti kasrytini pokalbi su pirmo aukšto kaimynu.
gi puikiausias atasakas - ignoras - ir seniai dialogas nebevyktu.
vadinas, kazkad tve kabina, pati esi tokia.

vibracijos kyla bendraujant ne su žmonėmis, o meditacijose. O žmonės yra tokie, kokie yra. Kai žmogus normalus, doras, supratingas, tai su juo taip, bendraujama gražiai, o kai žmogus niekšas, tai niekšui ir reikia jo vietą parodyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 05 08, 15:29)
As tai visada savo vyrui nusileidziu ir ho klausau. Lankstausi pazemiui,  savo kasomis jam kelią šluoju.

nu tu duodi biggrin.gif linksmadūšė, taip ir toliau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 05 08, 15:55)
As ne tavo isteriju, kad visus, tau uzmynusius ant papo vadint " debilais, durniais, kvailiais".
Parasiau tada - tavo " dievukai - dundukai". Tai sau leidziu, nes tu sergi, matai ir girdi nesamus dalykus.
Niekada neiisijuokciau is Budos,  Krisnos, Alacho, Kristaus. Nes tai yra realios religijos.
Tavieji dievai yra tavo sizofrenijos pasekmes. As tau rasiau apie viena tokia is vyro artimos aplinkos. Ji buvo panasi i vaizgante ir tave. Gal pries 20 metu baisiai domejosi ezoteriniais dalykais, nupuso visiskai, nukvako, vaikai jos issizadejo, nes ji visus paskutiniu metu keike, linkejo baisiu dalyku. Paskutines dieneles leido psichiatrinej, gydymui sunkiai pasidave. Jau mirus dabar...
Ir taves tas laukia, jei nesusiimsi. Gi dar tau tik netoli 40, pagalvok apie tai. As tau dabar rimtai rasau, be jokiu erzinimu.

Papildyta:

Tu cia rasei montevertei, bet atsakysiu kodel ji manes neigoiruos - jinai galvoja, jad yra stipresne, jos zodis turi buti paskutinis ir pan
As sita jos silpnybe senai pamaciau, man tiesiog linksma erzinti toki zmogu.

Pvz kokios brekcijosniekada negaleciau.
Sazine tiesiog neleistu.

Mano Dievai net pas tuos pačius krikščionis minimi, durne.
kartoju tau, už viską atsakysi labai skaudžiai, paminėsi mano žodį 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 08, 17:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72428184" data-time="1557297660"><div><p>krikštas blokavo
norite tikėkite, norite ne, man tai kas? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>zinok atorodo logiskai ir ne pirma karta tai girdziu, tikrai neatmesciau tokios galimybes, ne be reikalo baznycia prisigalvojo visokiu ritualu, kas dauguma panasu i juodaja magija.</p>

būtent. Aš netgi tiksliai žinau ką reiškia tas kryžiaus ženklas
Atsakyti

todel man patinka tas požiūris: kancia tai ne bausme. mažiu mažiausiai kancia yra "mystery". kaip tik kancią gauna geresni, 
 

O negali buti ne bausme, o paparsciausiai pasekme?jei nezinai priezsties, aisku tai bus tau paslaptis, bet jei zinai?

pvz valgai valgai daug ir nesveikai ir isigyji koki diabeta, insulta ar virkinimo sutrikima? ar tai bausme ar tai pasalptis ar elementari pasekme?

Jei surpanti priezastis, tada supranti ,ka keisti, jei nezinai, aisku, gali vadinti tai paslaptim, gali kazka is intuicijos pakeisti, o gali ir ne, bet jei iznai konkreciai, ka ne taip darei, gali pakeisti ir isvengti ateityje skaudziu pasekmiu.

 

O jei priimti tavo poziuri, tai kodel?  ir kas? duoda tas kancias,  Dievas? ir kaip parenka, kuris geresnis, pagal ka? ir kaip? tai taip iseina, jei busi geras - kentesi, kodel tada turetum noreti buti geras? :blink: cia kazkokie turi buti mazochistiniai polinkiai? :hmm:

 

kodel taip tau sunku priimti minti, kad gyvenime viskas turi pasekmes, ir kad jau kokie esam, tokie, kodel noras buti geresniem, nei esam?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 gegužės 2019 - 17:17
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 08, 18:15)
O negali buti ne bausme, o paparsciausiai pasekme?jei nezinai priezsties, aisku tai bus tau paslaptis, bet jei zinai?</p>
<p>pvz valgai valgai daug ir nesveikai ir isigyji koki diabeta, insulta ar virkinimo sutrikima? ar tai bausme ar tai pasalptis ar elementari pasekme?</p>
<p>Jei surpanti priezastis, tada supranti ,ka keisti, jei nezinai, aisku, gali vadinti tai paslaptim, gali kazka is intuicijos pakeisti, o gali ir ne, bet jei iznai konkreciai, ka ne taip darei, gali pakeisti ir isvengti ateityje skaudziu pasekmiu.</p>
<p> </p>
<p>O jei priimti tavo poziuri, tai kodel?  ir kas? duoda tas kancias,  Dievas? ir kaip parenka, kuris geresnis, pagal ka? ir kaip? tai taip iseina, jei busi geras - kentesi, kodel tada turetum noreti buti geras? blink.gif cia kazkokie turi buti mazochistiniai polinkiai? hmm.gif</p>
<p> </p>
<p>kodel taip tau sunku priimti minti, kad gyvenime viskas turi pasekmes, ir kad jau kokie esam, tokie, kodel noras buti geresniem, nei esam?</p>

Žmonės perdaug viską ant Dievų krauna. Nieko jie nesiunčia smile.gif (savo protegiukus gelbėdami gali nebent ką nors pašalinti). Kad Dievai dar atkreiptų dėmesį į konkretų žmogų, tai viražus reikia daryti. Pažiūrėk pvz. į kunigus, kiek pluša, kiek ritualina.
Žinoma, galima ir lengvesniu būdu, priklauso į ką kreipiesi, kiek išpindėjęs ir išlepęs tam tikras Dievas biggrin.gif
O šiaip, visa esmė yra nuo amžių amžinųjų, nuo protėvių.
Ir dar, pamąstymui. Pagalvok kur dedasi visokių buvusių alkašų, šiaip niekšų sielos? Sielos sukaupta info juk išlieka. Toli gražu ne iš akrto tokie visokie atgimsta, kai kurie gal ir iš viso ne. O jiems misti tai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 08 gegužės 2019 - 17:42