Lutuke, tiek vedose, tiek krikscionybeje daug kaltes. bet vedose yra tokia potekste: ak, prisidirbai, akkk.
matai kokia (o aš nežinojau.), nu sorry, nenoreciau tureti tokios padružkes, kuri vos man nelaimei ištikus i akis šypsosi, linksi, už akiu trina rankomis - o blem, jai vezys, jai avarija, jai tai tas, jai anas, ji tik štukę uždirba, ji tik tiek vaiku turi (arba išvis bevaike...) taip mintyse, patikek, eiliniai zemiausio lygio/siauriausio IQ krisnaitai/vaisnavai galvoja. jie net neaukoja nelaimes ištiktam, neva jis pat turi pereiti savo karmą.
krikscionybej taip, daug mušimosi i krūtinę būdavo anksciau, dabar pamokslai visai nebe tokie, o kancia visad yra ir būdavo
paslaptis. aš ne piktdžiugauju, aš netrinu rankomis, kad man kiekvienam žingnsy galbūt sekasi geriau nei 2/3, o kaip tik lenkiu galvą prieš vaiką, serganti vežiu, ar mamą, kuri 5-6 persileidimus apturejo. toks žmogus - man stiprybes šaltinis, man jis - pavyzdys bet kokiu atveju (žinoma, jei ta kancia pasinaudoja kuo geriau, netampa visišku zombiu; nes būna ir taip.)
taigi, krikscionys sako - kancia yra paslaptis, ir žmogus savo kentejimais vienijasi su kencianciu Kristumi. tai paslaptis, kodel vieniems duota daug/daug/daug skausmo pereiti (ir paprastai geriems: nes, žiūrk, iš kur tie pasakymai "geras žmogus kenia, o žulikui sekasi"), žiūrek, gal tasai, daug skausmo patyręs, atjaus kitus labiau nei niekad "skausmo" nepatyrusi "vizualiai sekminga" moteris (nors vargu, ar yra tokiu?) ždž, aš niekad neiciau pas tą, kuri to neišgyvenusi, ką išgyvenau aš. tarkim, vaiko mirtis, ar kažkas panašaus.
burbanti, mano kūnas niekad nepasiduoda jokiems alinimams
Hmmm, kontroliuoti galima ne viską. kad ir gimimą azijoje. gyvena du broliai, tinginys ir netinginys. vienas vis statosi namus ir potvynis ji šluoja žemen. (atmeskim emigracijos glaimybę, jos nera.) kam skaudžiau del idetu pastangu? žinoma, sakysi tu, niekad nesirinktum būti tinginiu, nes tinginiu būti iš viso nemiela egziztuoti, bet skaudu ir labai labai netgi skaudu ir darbšciajam, kuris tiek vargo, visko idejo, o štai, bam, vel koks taifūnas, cunamis, ar jakaterina nušlave mygom viską.